Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibt1903

Hocam tavsiye var mıdır ? Bir sorum daha olacaktı müsadenizle. Hangi coin için hangi cüzdanı kullanıyorsunuz? Mesela her altcoinin cüzdanı farklı mıdır ? Öğrenme amacı ile ufak bir miktar ile başlayacağım sizin cevabınızdan sonra. Benim şu an blockchain de cüzdanım mevcut. Hangi cüzdanları kullanayım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tunç

Alıntı yapılan: ibt1903 - 11 Nisan 2017, 01:51:05
Hocam tavsiye var mıdır ? Bir sorum daha olacaktı müsadenizle. Hangi coin için hangi cüzdanı kullanıyorsunuz? Mesela her altcoinin cüzdanı farklı mıdır ? Öğrenme amacı ile ufak bir miktar ile başlayacağım sizin cevabınızdan sonra. Benim şu an blockchain de cüzdanım mevcut. Hangi cüzdanları kullanayım

Dogecoin, litecoin, dashcoin ve ethereum için exodus cüzdanını kullanıyorum. bitcoin için multibit cüzdanını kullanıyorum. online cüzdanlarda para tutmasan iyi olur. pc ye kurulan cüzdanları kullan

ibt1903

Alıntı yapılan: tunç - 11 Nisan 2017, 02:06:03
Dogecoin, litecoin, dashcoin ve ethereum için exodus cüzdanını kullanıyorum. bitcoin için multibit cüzdanını kullanıyorum. online cüzdanlarda para tutmasan iyi olur. pc ye kurulan cüzdanları kullan

Teşekkür ederim biraz araştırayım pc ye kurulanları.

nebu

Konuyu açan arkadaş sağ olsun, sayesinde hiçbir deneyimim olmadan ufak ufak al-sat yaparak 1 hafta içinde % 25 kazandım :y

Tg382016

Bir grupta toplu olarak c2 ye girdik, pump bekliyoruz.
Girebilirsiniz

nebu

Alıntı yapılan: Tg382016 - 11 Nisan 2017, 10:48:20
Bir grupta toplu olarak c2 ye girdik, pump bekliyoruz.
Girebilirsiniz

Şu anda 284 görünüyor. Alım için uygun mu?

tunç

Alıntı yapılan: nebu - 11 Nisan 2017, 11:01:58
Şu anda 284 görünüyor. Alım için uygun mu?
daha 10 gün önce 850 ye kadar çıkarmışlardı tekrar olur mu ki

Tg382016

Enes01

ibt1903

Ben şu an alım yapıcam nerden almalıyım sizce poloniex uygun mudur? Şu an btc yok hesabımda önce btc alacağım