Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Alıntı yapılan: nicotine - 02 Ağustos 2017, 23:12:02
polo  ya bağlantıda sorun yaşayan war mı arkadaşlar

"Bağlantı ile ilgili yaşanan problemlerin farkındayız ve çözmeye çalışıyoruz."

"Bağlanma sorununu çözmeye çalışırken borsa işlemleri durduruldu. Bu biraz zaman alabilir."

polodan yapilan aciklama .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

Saldırı altında olduklarını yada kactıklarını düşünüorum .  Saldırı Altında Oldugunda Genellikle Not FoundS Hatası Verir Ama Dur Bakalım
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 02 Ağustos 2017, 23:17:15
Saldırı altında olduklarını yada kactıklarını düşünüorum .  Saldırı Altında Oldugunda Genellikle Not FoundS Hatası Verir Ama Dur Bakalım

sorun vardır. sanmam kaçaçaklarını.

btc-e de gördük aldılar adamı içeri.

bunlar amerikada daha çabuk alırlar içeri yaparlarsa birşey.

btc-e de coinler ödenecek diye laf var.

fbi domain adresi kendine almış.

belki öderler.

ama poloda sanmıyorum bir olay olacağını şimdilik.

smbllr424

şuan girilmiyor ama hemen öncesinde bnm ödemeyi yolladı polo,

manjimurai

kanki napalım süttten agzımız yandi :D ufak bi kipirti olsa gitti gözüyle bakiorum direk . birde abd eyalet sistemli biliorsun . her eyaletin yasası farklı . bi yerde sucsa diger eyalette serbest olabilior :)

haluk

Alıntı yapılan: kazims - 02 Ağustos 2017, 23:28:06
sorun vardır. sanmam kaçaçaklarını.

btc-e de gördük aldılar adamı içeri.

bunlar amerikada daha çabuk alırlar içeri yaparlarsa birşey.

btc-e de coinler ödenecek diye laf var.

fbi domain adresi kendine almış.

belki öderler.

ama poloda sanmıyorum bir olay olacağını şimdilik.
Coin piyasasında dönen paranın ,yapılan hacmin % 60 lık kısmının polo üzerinden yapıldığı söyleniyor..Bu hacimle para kazanamıyorlarsa diğerlerinin vah haline.....Her ne kadar yaptıkları hırsızlığın  sonuçlarına katlanacakları belli olan btc-e sahipleri gibi,  oldu ki  karpuz kabuğu akıllarına düşerse de galiba bizlerin yapacağı bir şey de yok......Tabi insan düşünüyor ama , kedidir kedi.......

sevdayagmu

bu borsalarda kımse batmaz parıbu bıle gunluk ortalama 15 000 tl kazanıyormus :D batma olmaz kacarlar anca.

bileydin

Felaket tellağı yapmış olmayayım ama daha önce belirtmiştim, polo destek konusunda tam anlamı ile rezillik.Muhattap yok,ticketlara cevap verene kadar kanser eder adamı  (hydr)

Hacim olarak en yüksek olan borsa ve kullanışı basit ve anlaşır diğer borsalar ile kıyaslandığında

1,5 ay kadar transferde onay bekleyen işlemim vardı bir türlü onay alamıyordum muhattap bile bulamıyordum.Aylar öncesinden polo kullanmayı bıraktım.

Geçici bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Bol Kazançlar...

kazims

Alıntı yapılan: bileydin - 02 Ağustos 2017, 23:54:54
Felaket tellağı yapmış olmayayım ama daha önce belirtmiştim, polo destek konusunda tam anlamı ile rezillik.Muhattap yok,ticketlara cevap verene kadar kanser eder adamı  (hydr)

Hacim olarak en yüksek olan borsa ve kullanışı basit ve anlaşır diğer borsalar ile kıyaslandığında

1,5 ay kadar transferde onay bekleyen işlemim vardı bir türlü onay alamıyordum muhattap bile bulamıyordum.Aylar öncesinden polo kullanmayı bıraktım.

Bol Kazançlar...

banada o kadar yardımcı oldular.

chat zamanında da yardım ettiler ticketlar hızlı cevap aldı.

adamına göre muhamele mi ediyorlar nedir artık.

o zamanlar bayağı al sat yapıyordum gün nerdeyse 200000$ a yakın alsat hacmi oluyordu.

belkşde ondan ilgilendiler.

daha düşük işlem yapanları geriiye atıyo olabilirler

ama açılacaktır

znrcn

Alıntı yapılan: bileydin - 02 Ağustos 2017, 23:54:54

Bol Kazançlar...

Ben de geçici bir sorun olduğu düşünüyorum. Yalnız şimdiden piyasa tepki vermeye başladı. Gerçekten kapanma olayı varsa fiyatlar ciddi düşüşler yaşan sanırım.