Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

benim altcoinlerle ilgili umudum kalmadı artık.

btc yükseldiği sürece altcoinlerimiz çöp olma yolunda

polo yeşillenmiş

dibi gördü coinler 24 saat önce onun yeşilliği yoksa hala kırmızı hepsi.

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 14 Ağustos 2017, 12:10:45
benim altcoinlerle ilgili umudum kalmadı artık.

btc yükseldiği sürece altcoinlerimiz çöp olma yolunda

polo yeşillenmiş

dibi gördü coinler 24 saat önce onun yeşilliği yoksa hala kırmızı hepsi.

birşey soracagim size daha önce kiralama yönteminden bahsetmiştim. lending olayı . alt coinlerle ugrastiginiz sitelerde lending varmi. ben bazi siteleri ezdim ama göremedim. sizin dikkatinizi cektimi ?
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 14 Ağustos 2017, 13:30:49
birşey soracagim size daha önce kiralama yönteminden bahsetmiştim. lending olayı . alt coinlerle ugrastiginiz sitelerde lending varmi. ben bazi siteleri ezdim ama göremedim. sizin dikkatinizi cektimi ?

poloda var galiba tek diğer exchangelerde görmedim hiç.

şu anda bitrexte coinler

ondada yok

faydası olur mu bilmiyorum ama üçgen çizimleri

[spoiler][/spoiler]

kazims

Allah Rahmet Eylesin.

Bugün gömdük altcoinleri

%100 zarar oluştu artık.

diğer arkadaşlardan da %100 üstü olanlar var.

başınız sağolsun.

:'( :'( :'(

nebu

@kazims dogeleri 90'dan aldık, şimdiki zararımız fena :P Ne yapalım, satıp BTC'ye mi çevirelim, bir umut yükselir diye bekleyelim mi?

manjimurai

Lending isi gercekten cok iyidi ya . Risksiz temiz para kazandiriyordu . Poloya geri giresim var ama asiri derece dusuk kar orani . Oda btclerin polodan cekilmesine bagliyorum :( faucetler kazandirmiyor artik . Duzgun mulemmel kazandiranda kalmadi
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 14 Ağustos 2017, 18:42:51
@kazims dogeleri 90'dan aldık, şimdiki zararımız fena :P Ne yapalım, satıp BTC'ye mi çevirelim, bir umut yükselir diye bekleyelim mi?

kardeşim 44 e indi daha nereye inecek 1 felan mı olacak bilemiyorum ki

dibin dibini gördü coinler.

bu btc bir yerden dönecek muhakkak stabil olacak

ben stratta bekliyorum beklemeye devam edeceğim %100 zarar varken satmak riskli şu anda

bir %100 daha düşer mi belli olmaz

onun için bir yere stop loss koymak lazım.

ama stop loss dan verdiğinde o anda çıkmaya başlarsa sende takip etmez isen bu sefer elindekiler de gidecek coin artacak.

ama stop loss da sattın sonra daha aşağı indi aşağıdan aldın maliyeti azalttın

yani anlıyacağın iki ucu b.oklu değnek misali

ben bekliyorum stop loss da koymadım zaten %100 kaybettik dahada kaybedersek şaşırmam.

smbllr424

dgb leri 1019 dan aldım şuan 200 lerde..
bekledik bu kadar şuanki zarardan satmak mantıklı olmaz bence
ben bekleyecegim..
btc kesin bi yerde stabil olacaktırda altcoinler kaybettiklerini geri alabilecekmi?
işler kötü  (d)

cocoextra

1 haftadır yabancı borsalara hiç bulaşmadan sadece  paribudan  1-2  bitcoin  arası   al  sat  yapıyorum malum piyasanın coşkusundan da yararlandım.Şükür  baya  kar  bıraktı. 
Altcoin stresi yaşayan arkadaşlar  umarım  en kısa zamanda  düzelir.

Bitcoin durulduğunda  özellikle  litecoinden yukarı bir hareket  bekliyorum. (YTD)

manjimurai