Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tg382016

Btc ye çevirmek hata olur.
Elinizde tutun altcoinlerede vakit gelir

manjimurai

Alıntı yapılan: Tg382016 - 14 Ağustos 2017, 22:24:13
Btc ye çevirmek hata olur.
Elinizde tutun altcoinlerede vakit gelir

bcc taraftari degilim . bende coinbasenin bccleri vermesini bekliorum verdimi direk satarim.  eth ltc bitcoin dısında hic birşeyi tanımam :D bu bi gerçek . xrp falan savunuodum ama yalan yani bi cacik olcakları yok .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Tg382016

Bcc için demedim , elimdeki bccleri bende sattım.

Bu forum üzerinde ve diğer forumlarda okuduğum yorumlarda
20k dan ripple alıp bekleyen,350kdan strat alıp bekleyen
1k sat.dan dgb alıp bekleyen arkadaşlar olduğunu görüyorum.

Şu an da ex.sitelerinde ripple 3k, dgb 280 sat, strat 140k :)
Bu fiyatlardan btc çevirseniz bile ilerde bitcoinin 5k,6k olması yinede zararınızı karşılamayacak.

Btc yükselişi eninde sonunda durur.Piyasa kendine geldiğinde altcoinlerde kendine gelir.
Şuan altcoin sahipleri panik içerisinde ve çoğu elindekini çeviriyor.
Siz sabırlı olursanız bir sure sonra hem piyasanın durulması hem de altcoin hacimlerinin düşüşü sonucu birçok altcoin pump olacak.

Pumplar sayesinde zararı tamamen kapatıp kara geçme ihtimaliniz varken zarar etmeyi tercih etmeyin :)

kazims

Alıntı yapılan: Tg382016 - 14 Ağustos 2017, 22:56:47
Bcc için demedim , elimdeki bccleri bende sattım.

Bu forum üzerinde ve diğer forumlarda okuduğum yorumlarda
20k dan ripple alıp bekleyen,350kdan strat alıp bekleyen
1k sat.dan dgb alıp bekleyen arkadaşlar olduğunu görüyorum.

Şu an da ex.sitelerinde ripple 3k, dgb 280 sat, strat 140k :)
Bu fiyatlardan btc çevirseniz bile ilerde bitcoinin 5k,6k olması yinede zararınızı karşılamayacak.

Btc yükselişi eninde sonunda durur.Piyasa kendine geldiğinde altcoinlerde kendine gelir.
Şuan altcoin sahipleri panik içerisinde ve çoğu elindekini çeviriyor.
Siz sabırlı olursanız bir sure sonra hem piyasanın durulması hem de altcoin hacimlerinin düşüşü sonucu birçok altcoin pump olacak.

Pumplar sayesinde zararı tamamen kapatıp kara geçme ihtimaliniz varken zarar etmeyi tercih etmeyin :)

çok doğru söylüyon

350k dan strat alan kim kine

450k yı görmüş bir ara inşallah buradan kimse almamıştır.

benim dışımda kimsenin strat aldığınıda sanmıyorum. benimde maliyetim 250k ya düştü.

al sat ile coinleri çoğaltıyorum en yapılacak şey şu anda bu.

gidipde satarsak daha çok zarar

btc dediğiniz gibi bir yerden dönecek.

30000 yuan görür gibi kaç $ bilemiyorum ben çinlileri takip ettiğim için yuan ile yazdım.

hayırlısı artık

sevdayagmu

tarihi anlar bunlar not alın btc 4 400 dolar ath yapıyor he r gecen saat 

Market Cap: $141.212.398.180  bu kadar olmasınınn faydası cok .bırılerı bozarsa btc lerını neolacak görecez :D
genede tarıhı not etmek lazım :D
BTC Dominance: 51.5% piyasada  % 44 tu artıstan önce

kazims

Reddit'de bir kullanıcı @Poloniex 'de bulduğu açığı sattığını açıkladı.
Alıntı Yap
https://www.reddit.com/r/PoloniexForum/comments/6t4tvs/i_managed_to_bypass_2fa_and_email_verification_is/

İddia : Mail onayı ve 2FA aşılabiliyor.

Alıntı YapKonuyu Poloniex'e bildirdiğini fakat 60 gün boyunca cevap ve ödül alamadığını bildiren kişi bu açığı satmış.

Alıntı YapReddit'de konuyu açan kişi Poloniex'in artık güvenli olmadığını, şifrenizi değiştirin, kullanmayı bırakın şeklinde açıklama yaptı.

Bozkurt88

Dear costumer,

It gives us great pleasure to announce that we will be launching ETH for trading with BTC, USD and EUR tomorrow, Thursday, 17 August!
Ether deposits and withdrawals will open at 9.00 a.m. (UTC) on that date, with full trading functionalities commencing at 1.00 pm (UTC) .
FREE TRADING will be available on these pairs until 1 October, with other generous discounts to follow until the end of the year!

FREE TRADİNG => Until 1 October 2017
75% DİSCOUNT => Until 1 Noveber 2017
50% Discount => Until 1 December 2017
25% Disconut => Until 1 January 2018

So, the countdown starts now! Check here tomorrow to get started!
Best, The Bitstamp team

Özetle; BİTSTAMP borsasında 1 Ekim 2017'ye kadar alım/satım komisyonu olmayacak SERBEST TİCARET hükümleri geçerli olacak. Değerlendirmek isteyenlere ;)
https://www.bitstamp.net/

Bozkurt88

Dear costumer,

It gives us great pleasure to announce that we will be launching ETH for trading with BTC, USD and EUR tomorrow, Thursday, 17 August!
Ether deposits and withdrawals will open at 9.00 a.m. (UTC) on that date, with full trading functionalities commencing at 1.00 pm (UTC) .
FREE TRADING will be available on these pairs until 1 October, with other generous discounts to follow until the end of the year!

FREE TRADİNG => Until 1 October 2017
75% DİSCOUNT => Until 1 Noveber 2017
50% Discount => Until 1 December 2017
25% Disconut => Until 1 January 2018

So, the countdown starts now! Check here tomorrow to get started!
Best, The Bitstamp team

Özetle; BİTSTAMP borsasında 1 Ekim 2017'ye kadar alım/satım komisyonu olmayacak SERBEST TİCARET hükümleri geçerli olacak. Değerlendirmek isteyenlere ;)
https://www.bitstamp.net/

Tg382016