Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

investor42

Alıntı yapılan: nebu - 09 Eylül 2017, 09:32:42
Uzun vadeli ve yüklü miktarlar için en sağlamı Paper Wallet. Araştırın isterseniz :y
Teşekkürler. Bunu nerden alabiliriz? Hangi cüzdan gerekli?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nebu

Alıntı yapılan: investor42 - 09 Eylül 2017, 17:14:09
Teşekkürler hocam. Bu siteden alıp bu site üzerindeki hesapta mı bekletiyoruz?

Sitede değil, cüzdanda :) Daha önce dediğim gibi, bu işin uzmanlarından kullanımı konusunda bilgi almanız daha doğru olur. Bu arada siz de biraz araştırın Paper Wallet'ı. Kullanımı konusunda ön bilgi sahibi olursunuz ;)

investor42

Alıntı yapılan: nebu - 09 Eylül 2017, 17:26:46
Sitede değil, cüzdanda :) Daha önce dediğim gibi, bu işin uzmanlarından kullanımı konusunda bilgi almanız daha doğru olur. Bu arada siz de biraz araştırın Paper Wallet'ı. Kullanımı konusunda ön bilgi sahibi olursunuz ;)
Tamam hocam teşekkürler

investor42

Alıntı yapılan: kazims - 09 Eylül 2017, 21:40:09
bu site btc yollama sitesi değil konusunu ben açmıştım bunun.

sadece burada 7 yada 6 hane kadar isim yazıp kendi adınıza cüzdan alıyorsunuz ve o cüzdanın public keyini gerçek cüzdan sahibi olan  blockchain gibi sitelere tanıtıp orada kullanabiliyoruz.

kısaca bu sitede btc biriktiremiyoruz. sadece ismimize cüzdan nosu alıyoruz.

Ne kadar güvenilir bu siteler sizce?

kazims

Alıntı yapılan: investor42 - 10 Eylül 2017, 17:00:41
Ne kadar güvenilir bu siteler sizce?

pek ordan adınıza cüzdan nosu alıp kullanmak yerine normal şekilde blockchain yada daha az kesintili bulursanız electrum vardı galiba oradan cüzdan alıp onu kullanmak daha doğru

ama genede kullanılabilir. public key unutmadıktan sonra

manjimurai

Ben Bu İniş Çıkışın Yeterli Oldugunu Düşünüp , Yüklü Miktarda Bitcoin Ve Litecoin Aldım. Bakalım Hakkımızda Hayırlısı .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

investor42

Alıntı yapılan: manjimurai - 10 Eylül 2017, 20:52:27
Ben Bu İniş Çıkışın Yeterli Oldugunu Düşünüp , Yüklü Miktarda Bitcoin Ve Litecoin Aldım. Bakalım Hakkımızda Hayırlısı .
Hocam ne kadarlık aldınız?

manjimurai

Alıntı yapılan: investor42 - 11 Eylül 2017, 22:16:15
Hocam ne kadarlık aldınız?

15 Bin . 5 BİN BTC - 5 BİN LTC - 5 BİN ETHERİUM. Şuanlık Ufak Kar Var Görünüyor . Ama Daha Toparlanma Olmadı. Vakti Var. Bekliyecegim .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

investor42

Alıntı yapılan: manjimurai - 12 Eylül 2017, 09:47:15
15 Bin . 5 BİN BTC - 5 BİN LTC - 5 BİN ETHERİUM. Şuanlık Ufak Kar Var Görünüyor . Ama Daha Toparlanma Olmadı. Vakti Var. Bekliyecegim .
Tam benim planım. Kısa dönemli düşünmeyin bence.en az bir-iki sene bekleyin hocam.

manjimurai

Alıntı yapılan: investor42 - 12 Eylül 2017, 09:58:56
Tam benim planım. Kısa dönemli düşünmeyin bence.en az bir-iki sene bekleyin hocam.

Yok Benim Ayri Bi Birikimim Var Zaten. Bunu Kısa Dönem İçin Alış Olarak Aldım 14 binden btc 980den eth 225 TL'den Litecoin Aldım İşte. Gelen Parayı Borsada Aselsana Aktarmayı Düşünüyorum .  Ki Zaten Dediğim Gibi Bu 3 'lü Gayet İyi. Herkesede Tavsiyem Bu 3lü Üstünde Uzun Vadeli Yatırım Yapmalarını Tavsiye Ederim. Yok İşte Sia , Dgb Falan Boş Coinler . Gelecekleri Kesinlikle Yok Benim Gözümde. Cogu Facebook Sayfalarında Atıp Tutuyorlar. Almayın Diyince Yok Nie Almıyalım Pump Yapcak. Arkalarında Kim Var Sen Biliomusun Bu Coinlerin Falan Diyorlar. Ama Boş . Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum. Bu 3'lü Sepet Özellikle Litecoin . Günümüzde Trans Fee'leri Bu Kadar Ucmuşken Bulunmaz Bi Hint Kuması Olcaktır .