Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

altcoin gelişmeleri:
[spoiler]

[/spoiler]

kazims

https://steemit.com/bitcoin/@bitcointr/bitcoin-fiyati-3500usd-seviyesine-neden-duestue

haluk

btc 3250 dolara değdikçe  en azından şimdilik orta kuvvette korkak   alışlar geliyor...Tabi diğer coinlerin bir kısmına da cılız alımlar..Daha iner mi ? Çin belli edecek bu durumu...Alıcılar henüz tam olarak yok ama satıcılar bir çok coinde ölü fiyatlara verdiğini biliyor,korku dünyası..Bu saatten sonra panik olmaz diyemiyor insan ekranı görünce ama  buralardan daha da aşağılara düşüş hareketi olursa  alt coinler için panik ötesi olacak gibi,toparlanması da bir o kadar sıkıntılı..
  İşin uzmanı değiliz varsa da selam olsun...Yazıp çizilenler tavsiye asla değil, büyük zararları önlemenin can simidi stop loss  elin hemen altında, sonsuza kadar düşecek değil ya ,çoğu alt coin mertebesinden çöp coin mertebesine  düşmüşken  al-sat olmadı sat-al işlemlere devam......

kazims

Alıntı yapılan: haluk - 15 Eylül 2017, 01:46:48
  btc 3250 dolara değdikçe  en azından şimdilik orta kuvvette korkak   alışlar geliyor...Tabi diğer coinlerin bir kısmına da cılız alımlar..Daha iner mi ? Çin belli edecek bu durumu...Alıcılar henüz tam olarak yok ama satıcılar bir çok coinde ölü fiyatlara verdiğini biliyor,korku dünyası..Bu saatten sonra panik olmaz diyemiyor insan ekranı görünce ama  buralardan daha da aşağılara düşüş hareketi olursa  alt coinler için panik ötesi olacak gibi,toparlanması da bir o kadar sıkıntılı..
  İşin uzmanı değiliz varsa da selam olsun...Yazıp çizilenler tavsiye asla değil, büyük zararları önlemenin can simidi stop loss  elin hemen altında, sonsuza kadar düşecek değil ya ,çoğu alt coin mertebesinden çöp coin mertebesine  düşmüşken  al-sat olmadı sat-al işlemlere devam......

stop loss da sakat bir anda sattığın fiyattan yukarıda çıkabilir bir bakmışın elinde birşey kalmamış coin yükselmiş.

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali

zarar gittikçe artıyor.

hem altcoinden hemde btc-tl fiyatından

çifte zarar

Tg382016

Çin de btc yasaklanacak haberleri var.
Dogrumu orasını bilemem ama btc çok hızlı düşüyor.
Ben de parayı altcoinlere çektim bekliyorum merakla neolacagini.

Şu anda btc si olanlara inanın şunu yap diyemem çünkü gerçekten işin sonunu kestiremiyoruz.

haluk

Tüm yatırımcılar veya oyuncular Çin gelişmelerinin büyük tedirginliği  içinde bizler gibi...Görüntüye bakılırsa  durum tahmin edilemeyen bir durumda,en azından büyük bir belirsizlik..Belkide beklenecek zaman oldukça kısaldı,her gün farklı farklı haber veya söylentiler...Son gelişme  Çin devletinin düzenlemeleri nedeniyle  bu ülkede faaliyet gösteren borsalardan BTCC  nin 30 eylül tarihi ile  bu ülkedeki çalışmalarını bitireceği  açıklaması son haberlerden....

kazims

Alıntı yapılan: Tg382016 - 15 Eylül 2017, 10:58:01
Çin de btc yasaklanacak haberleri var.
Dogrumu orasını bilemem ama btc çok hızlı düşüyor.
Ben de parayı altcoinlere çektim bekliyorum merakla neolacagini.

Şu anda btc si olanlara inanın şunu yap diyemem çünkü gerçekten işin sonunu kestiremiyoruz.

altcoinlerde beraber çakılıyor.

mantıklı olan usd de kalmak gibi

ama altcoinleri satıp zarar etmekte cabası

caldera

Alıntı yapılan: haluk - 15 Eylül 2017, 12:03:45
   Tüm yatırımcılar veya oyuncular Çin gelişmelerinin büyük tedirginliği  içinde bizler gibi...Görüntüye bakılırsa  durum tahmin edilemeyen bir durumda,en azından büyük bir belirsizlik..Belkide beklenecek zaman oldukça kısaldı,her gün farklı farklı haber veya söylentiler...Son gelişme  Çin devletinin düzenlemeleri nedeniyle  bu ülkede faaliyet gösteren borsalardan BTCC  nin 30 eylül tarihi ile  bu ülkedeki çalışmalarını bitireceği  açıklaması son haberlerden....
Beklendiği gibi diğer büyük çin borsalarıda lokal trade işlemleri kapatıyorlar
ViaBTC  mining poolu etkilenmiyecek şekilde  Eylül sonu trade işlemleri sonlandırcağını açıkladı
https://www.coindesk.com/chinese-bitcoin-exchange-viabtc-to-close-amid-regulatory-crackdown/

haluk

İki gün önce btc 4000 dolar seviyelerinde iken  bir analistin yaptığı yorum..Bu yorumcuyu belki bilende vardır.Bülten haberine göre :

------------------ Bu analistlerden biri olan Tone Vays, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 3000$'lık seviyeyi mükemmel bir satın alma seviyesi olarak ilan etti.-------------

Yorum en azından şimdilik bir şekilde tutmuş,3000 doları  öngörmüş,tam isabet....Mükemmel satın alma seviyesi  yorumu bakalım nasıl olacak....

kazims

Alıntı yapılan: caldera - 15 Eylül 2017, 12:46:12
Beklendiği gibi diğer büyük çin borsalarıda lokal trade işlemleri kapatıyorlar
ViaBTC  mining poolu etkilenmiyecek şekilde  Eylül sonu trade işlemleri sonlandırcağını açıkladı
https://www.coindesk.com/chinese-bitcoin-exchange-viabtc-to-close-amid-regulatory-crackdown/

demek çin btc yasaklaması getirecek

dünyada en çok mining yapan adamlar bakalım nerede alım satım yapacak.

eğer çin diğer ülkelerdeki exchage sitelerinide engellerse o zaman ne olur bilemiyorum. bizde nasıl ip domain engellemesi yapıyorlar anında ordada yapabilirler.

dibe doğru gidiyoruz. satmadım satmayacağım.

stop lossda koymadım

geçen dibi görmüştük o ana az kaldı.

ordan aşağı inersek bakalım ne olacak. bunu bendeki strat için söylüyorum.

diğer altcoinlerin çoğu zaten dibin dibinde.

Alıntı yapılan: haluk - 15 Eylül 2017, 13:10:19
  İki gün önce btc 4000 dolar seviyelerinde iken  bir analistin yaptığı yorum..Bu yorumcuyu belki bilende vardır.Bülten haberine göre :

------------------ Bu analistlerden biri olan Tone Vays, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 3000$'lık seviyeyi mükemmel bir satın alma seviyesi olarak ilan etti.-------------

Yorum en azından şimdilik bir şekilde tutmuş,3000 doları  öngörmüş,tam isabet....Mükemmel satın alma seviyesi  yorumu bakalım nasıl olacak....

inşallah döner.

şu an 3000$ larda bitstamp bitfinexde

orası kırıldı mı 2000$ a kadar inecek gibi. geçen 1800$ dan dönmüştü.

çinde de 17000 yen kırılma noktası kırılırsa oda 15000 yene inecek gibi

yatırım tavsiyesi değildir.