Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haluk

Alıntı yapılan: kazims - 16 Eylül 2017, 20:51:29
çin in mining portlarını da kapatacağı konuşuluyormuş.

bunun olması gerçekten  bitcoin için çöküş olabilir.

şu anda hava yukarı doğru yeşil renkli ama bu dedikodular fake haberler her an kan kırmızı olabilir.

bende yapmıyorum ama galiba stop loss yapacağız bundan sonra

Coin şuan 2080 civarından işlem görüyor...
  ilk işlem stop-loss oldum..Aşağıda.....

Takip devam etti ve 1 gün sonraki işlem...

İlk yaptığım alımı bekleseydim mevcut fiyata göre epey bir zarar durumu olacaktı,stop loss hem buna engel oldu hemde küçük zararı kurtarmaya da fırsat verdi,en azından kayıp yok...

@kazims  modum   elinizdekiler neler maliyetleri nedir bilemem ...Görünümün bozulmasıyla  % 3-5 aşağıya malı vermek stop loss....Ama  alım fiyatı çok üstlerde olan ,zarar yüzdesi yüksek coinlerinizi satmayı düşünürseniz bu stop loss dan ziyade kol kesmek olur..Her zaman başarılı sonuçlanmasa dahi  stop loss  hakikaten önemli ve kararını vermekte bir o kadar zor..... ;)

kazims

Alıntı yapılan: haluk - 18 Eylül 2017, 00:55:42
  Coin şuan 2080 civarından işlem görüyor...
  ilk işlem stop-loss oldum..Aşağıda.....

Takip devam etti ve 1 gün sonraki işlem...

İlk yaptığım alımı bekleseydim mevcut fiyata göre epey bir zarar durumu olacaktı,stop loss hem buna engel oldu hemde küçük zararı kurtarmaya da fırsat verdi,en azından kayıp yok...

@kazims  modum   elinizdekiler neler maliyetleri nedir bilemem ...Görünümün bozulmasıyla  % 3-5 aşağıya malı vermek stop loss....Ama  alım fiyatı çok üstlerde olan ,zarar yüzdesi yüksek coinlerinizi satmayı düşünürseniz bu stop loss dan ziyade kol kesmek olur..Her zaman başarılı sonuçlanmasa dahi  stop loss  hakikaten önemli ve kararını vermekte bir o kadar zor..... ;)

her iki alımdada zarar etmişsin

ama ikincide stop loss işe yaramış zarardan kar olmuş.

dediğin gibi hayatta kurtarır öldürürde.

stop loss %5 den fazla olmamalı gibi

dahası kabul edeceğiniz bir alt rakam olması gerekir.
-%10 gibi bir stop loss koyup o coinde -%11 kayıp verip siz uyurken tekrar artıya + %1 e geçerse bu sefer siz %11 kayıp etmiş olursunuz.

onun için makul bir rakam olmalı stop loss

malatyadetay

ltc hakkında bilgisi olan var mı? şu yarım saat aşırı yükseliyor

manjimurai

Alıntı yapılan: METROPOL - 18 Eylül 2017, 12:38:57
ltc hakkında bilgisi olan var mı? şu yarım saat aşırı yükseliyor

Artis Normal Dostum , Ico Yasaklanmasiydi , Cin Baskisiydi , Spekuleydi , Charle leeydi derken 350 Tlden Dusmustu . Insanlarin Akli Basina Gelince Eski Haline Geliyor Olay Bu :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

sonunda STRST ta beklenen haber geldi developer chris 2 gün sonunda breeze wallet update olacak dedi.

ve strat bu haberle beklenen moon hareketini yaptı.

satayımda artık kurtulayım yeter artık bağlandığımız.

yatırım tavsiyesi değildir.  strat bu ne yapacağı belli olmaz.

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 18 Eylül 2017, 22:37:19
sonunda STRST ta beklenen haber geldi developer chris 2 gün sonunda breeze wallet update olacak dedi.

ve strat bu haberle beklenen moon hareketini yaptı.

satayımda artık kurtulayım yeter artık bağlandığımız.

yatırım tavsiyesi değildir.  strat bu ne yapacağı belli olmaz.
strat bendede var bi miktar ama satacagım rakam bu degil
bu moon harekatı degildir umarım daha yolu yarılaşmış olsun :)

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 18 Eylül 2017, 23:03:50
strat bendede var bi miktar ama satacagım rakam bu degil
bu moon harekatı degildir umarım daha yolu yarılaşmış olsun :)

ben hala güvenemiyorum strata bir anda bakarsın 100k olmuş.

moon olmadı daha olma ihtimali var.

btc satış 2000 iken btc satış haberden sonra 3000 e çıktı satıcı miktarı.

düştü strat tekrar 2000 btc ye indi

elinde çok olan var strat satmak isteyende çok o yüzden güvenim yok.

ama bir moon hareketi yapacak

tehlikeside çok büyük.

4 aydır bekliyorum neredeyse biliyorsunuz.

bir ara 275k dan döndü 265k dan sattık sonra 235k dan geri aldık

sonrası malum 100k ya kadar indi.

onun için dikkat etmekte fayda var.

haluk

Hep günlük al-sat işlemleri ile uğraşınca ve piyasa takibi yapınca aleni  piyasa ile ilgili tüm algılamalar bozuluyor ve saçma sapan hatalar yapılıyor.Dün 0.15 btc satacağım diye elimdeki tüm miktarı 1942 dolardan satış işlemi yaptım ve farkına da  bu işlemi yaptıktan 1-2 saat sonra  vardım..Sonrası malum bu saate kadar bilgisayarı sık sık açıp kapayıp bir nevi nöbet işlemi....1951.220 den alıp yerine koydum  düşse de gam yemem artık,küçük zararına bile olsa yerine koymak rahatlattı nedense. :)
Biraz piyasanın dengesizliği biraz kabaca beyin sulanması ,dişe dokunur bir kayıp olmasa bile kendi adıma  2-3 gün piyasa da işlem yapmaya  mola... :);)

mcgregor

Yazıda enteresan bilgiler var, aynı zamanda Cambridge gibi üniversitelerde sanal para dünyasına yönelik araştırmaların artıyor olması sevindirici;

2014 yılında 786 milyon dolar değerinde Bitcoin madenciliği yapılırken 2016 yılında bu miktar 563 milyon dolar seviyesinde gerçekleşti. Bunda en büyük etki Bitcoin madenciliğinin zorlaşması olarak gösterilebilir.

Bununla birlikte, Bitcoin işlem ücretleri, 2016'da 13.6 milyon dolara yükseldi; önceki 3 yılı topladığımızda bu miktar sadece 7 milyon dolar yapıyor.

Kaynak: http://kriptokoin.in/cambridge-universitesinden-kripto-para-arastirmasi/

Neutron

Tarayıcıda Bitcoin: W3C tarafından kripto para destekli tarayıcı API'si

En iyi teknoloji şirketlerinden bir grup geliştirici kısa bir süre önce kripto paralarla mal ve hizmet alımını kolaylaştıran bir tarayıcı API'si oluşturdu.

W3C'nin (World Wide Web Consortium) yardımıyla başlatılan çalışmada Apple, Google, Microsof, Facebook ve Mozilla'nın desteği bulunuyor. İlk olarak 2013 yılında başlatılan bu çalışmanın ana amacı para bağımsız bir ödeme standardı için bir altyapı hazırlamaktı.

Bitcoin ve genel olarak kripto paraların ivme kazanmaya devam etmesi karşısında kayıtsız kalmayan W3C, hazırladığı bu altyapıya Bitcoin'i de entegre ederek yayına aldı.

Geçtiğimiz perşembe günü duyurulan API şu anda Google'ın Chrome, Microsoft'un Edge, Apple'ın Webkit'i, Mozilla'nın Firefox'u, Samsung'un İnternet Tarayıcısı ve Facebook'un uygulama içi tarayıcısı gibi tarayıcılarda kullanılabiliyor. Bu API etkinleştirildiğinde ödeme isteği API'si aracılığıyla Bitcoin ve Ether'de dahil bütün onaylanmış kripto paralar da dahil yeni ödeme türlerine izin verecek (geleneksel ödeme yöntemleri de tabi ki yer alıyor) ve tüm akış tarayıcıda depolanacak.