Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caldera

Pozitif düşünürsek bunlar hep alım fırsatı olacak.
Tabi nakiti olana  (hydr)

kazims

Alıntı yapılan: caldera - 15 Eylül 2017, 14:54:57
Pozitif düşünürsek bunlar hep alım fırsatı olacak.
Tabi nakiti olana  (hydr)

işte o nakit olsa zaten herşey olacak.

millet ya btc de ya altcoinde

manjimurai

Tum borsalar eylul sonuna kadar durdurulmus. Amac ne ? Neyi Dusunuyorlar Bilemedim. Tum Dunyada Binlerce Dolar Bitcoin Sayesinde Oluk Oluk Cine Akiyor  . Neden Kendi Parmagina Iseme Geregi Duyuyor Anlamakda Zorlaniyorum
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

Noldu Ya Yorum Yaptım. Yorumdan Hemen Sonra 3 binden 3600 oldu :D
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 15 Eylül 2017, 17:57:32
Noldu Ya Yorum Yaptım. Yorumdan Hemen Sonra 3 binden 3600 oldu :D
3000 destek idi yende de 17000 yendi

16800 yene kadar indi daha iner diye satanlar şimdi ağlıyordur.

o andan itibaren %20 artış oldu o anda alanlar zil takıp oynuyor şimdi.

inşallah geri dönmez artık btc altcoin elele moon a

buzz

4500 iken bozdurmuştum elimdeki btc yi
sonra ihtiyacım oldu o parayı harcadım (hydr)
elimde olsaydı hala
dünkü düşüşte vurgunu yapmıştım
tek tesellim yüksekte bozdurmuş olmam 8)
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

smbllr424

btc 2400-2700 usd seviyesindeyken altcoinler şuanki değerin ortalama 2-3 katıydı..
btc yükseldi altcoinler dip yaptı..
btc yukselirken altcoinler düştü btc düşerken altcoinler düştü..
btc nin düşüşü neden korkutuyor ki bu kadar, altcoinlere çare olabilmesi için btc 3000 lerde sabitlemeli bence kendini..
yoksa o yükselişin ilk olumsuz haberlerde inişe gececegi belliydi..

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 16 Eylül 2017, 00:21:45
btc 2400-2700 usd seviyesindeyken altcoinler şuanki değerin ortalama 2-3 katıydı..
btc nin düşüşü neden korkutuyor ki bu kadar, altcoinlere çare olabilmesi için btc 3000 lerde sabitlemeli bence kendini..

30 eylülde bir düşüş daha görebiliriz.

çinde trade kapanacak exchangelerin haberi artarsa tekrar aşağıda buluşuruz.

inşallah bu olmazda altcoinlerdende beklediğimizi alırız.

manjimurai

Alıntı yapılan: smbllr424 - 16 Eylül 2017, 00:21:45

Korkutmasinin sebebi altcoin diye bi coin yok , Yani Sole Soleyim Bitcoinin Degeri Malum . Ancak Diger Coinlerin Degerini Goruyorsunuz . Yanina Yaklasamiyolar. Hicbiri Bitcoin Degerinin 5de 1i Bile Degil. Ole Olunca Altcoini Hic Ilgilendirmeyen Sadece Bitcoini Ilgilendiren Bi Haberde Bile Otomatikman Altcoinler Dusuyor. Hani Sanki Bitcoin Yasaklaninca Diger Coinlerde Yasaklancakmis Algisi Oluyor . Btc Bolununce Alt Coinlerede Bisi Olcak Falan Saniyolar . Insanlarin Kafasina Kripto Para Diyince Bitcoin Geliyor Direk . 100 Kisiden En Fzla 15i ltcyi ethyi bilir . Kalan 85 Kisinin 5 Kisiside Garip Garip Coinlerle Ilgilenir . Ok Coin , Tring Coin Fln:) Bole Bi Ortamda Piyasa Belirleyici Bitcoin Oluyor . Bitcoini Dolar Gibi Dusunebilirsin . Etherium Euro Ltcyi Sterlin . 30 Eyluldede Ayni Sekilde . Cin Borsalar Ile Ilgili Kararini Verecek . Eger Spekule Icin Borsalar Tamamen Kapanacak Der , Ustune Bide Btc Forka Gidince Tekrar 10.000 Tl Ve Altini Gorebililir Bitcoin. Ltc 150 , Eth' 700.Her Ne Kadar Bitcoine Piramit Degil Desekde Bi Ucu Ilk Girenlerin Yapacagi Al - Satlara Bakiyor . Buda Bi Gercek ..