Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibt1903

Alıntı yapılan: Tg382016 - 21 Nisan 2017, 21:07:19
Hallettim.

Bu arada amp simdiden 8.5 k oldu ins daha da yükselecek
Sizce XRP satmanın zamanı geldi mi daha da yükselir mi görüşünüz nedir?
AMP de 9k yı gördü bekleyelim mi satalım mı?
Birde poloniexteki usdt kaç dolara denk geliyor? Sanırım 0,99 dolara denk geliyor ama emin değilim

Şimdiden teşekkürler hocam. Umarım sorularla sıkmıyorumdur kusurum varsa affola. Sizin sayenizde başladım bu işe.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ahmtyks

Tg382016

Alıntı yapılan: ibt1903 - 22 Nisan 2017, 01:36:02
Sizce XRP satmanın zamanı geldi mi daha da yükselir mi görüşünüz nedir?
AMP de 9k yı gördü bekleyelim mi satalım mı?
Birde poloniexteki usdt kaç dolara denk geliyor? Sanırım 0,99 dolara denk geliyor ama emin değilim

Şimdiden teşekkürler hocam. Umarım sorularla sıkmıyorumdur kusurum varsa affola. Sizin sayenizde başladım bu işe.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam önceki sayfada belirttim xrp illa yükselir ama fazla birşey beklemeyin diye.Mesela günlük en fazla alim satım yapilan coin xrp dir.Çünkü 30 saniyede bir fiyatı degisir.
Xrp gün ici 2400 düşer 2300 düşer 2600 2700 e çıkar.
Önemli olan 2300 gibi bi fiyattan alıp 2700 den satmaktır.
Bundan fazlasını KISA VADEDE xrp için beklemeyin.

Amp yi gece takip etmedim 7.9 dan almisdim 8.9 dan satış emiri girdim dün gece satılmış :)
Bugün yine çıkar o eğer ki çıkmaz ise 8.6-8.8 arası satabilirsiniz.

Bir Usdt 0.99999 usd dir. Polo ve C cex de.

Sorularınızı tabiki soracaksınız hocam sıkmıyorsunuz merak etmeyin.Ben zaten bu forumda hyip den cani yananlari gördükçe (başta ben) keske bu konuya girseler de hyiplere para kaptirmayi bıraksalar diyorum.Altcoin ticaretini herkes öğrenmeli bilmeli inş sizlerde tanıdıklarınıza,forum arkadaşlarınıza bunun tavsiyesini yaparsınız.

Alıntı yapılan: ahmtyks - 22 Nisan 2017, 04:50:03
Pink önümüzdeki günlerde 600 ü görebilir

Biraz uyuz bir coin.350 iken almıştım 2 hafta bekletti ama sonunda 600 olmuştu.700 de görür 800 de milletin elindekileri topluyorlar sonra yukarı atacaklar fiyatı biraz sabır :)

emrah3545

Arkadaşlar konuya bende dahil olayım istedim, takip edilecek alt coinlerin mutlaka bir vizyonu olmalı eğer başarılı bir projeler gerçekleştiriyorlarsa
bunları twitter hesaplarından paylaşıyorlar, mutlaka takip edin yatırım yaptığınız coini, ancak gerçekten kaliteli bir coinde ise paranız zarardayken çıkmayın mutlaka artacaktır, hiç grafiklerden anlamıyorsak bile coinmarketcap sitesinden değerine sosyal hesaplarına bakıp az cok fikir elde edebiliriz.

Gelelim benim takibimde olan coinlere (LTC,XRP,ETH,ETC,XEM,GNT,GAME,MAİD,SYS,AMP) bunlar şimdilik yakın takibimde olduklarım.Bunları şuan ki fiyatların da ne alın nede almayın demem, ancak takip edin fiyatı gün içerisinde düştüğünde (mesela %5lik düşüş olduğunda elinizdeki BTCnin %25 ile)alım yapabilirsiniz.Bir günde zengin olma hayallerinizi kenara bırakın azı bulamayan çoğu hiç bulamaz.Her zaman kenarınızda BTC bulundurun hiç bir fiyatın garantisi yok düşüş devam ederse aralıklarla alım yapıp maliyetinizi düşürürsünüz.

İşlem hacmi düşük olan coinler resmen kumar niteliğindedir, geçenlerde poloniex bazı coinleri işlemden çıkarcağını duyurdu.Bu ve benzeri olaylar bir daha yaşanmaması için vizyonu olmayan coinlerden uzak durun derim iyi günler.

Tg382016

Alıntı yapılan: emrah3545 - 22 Nisan 2017, 10:43:37
Arkadaşlar konuya bende dahil olayım istedim, takip edilecek alt coinlerin mutlaka bir vizyonu olmalı eğer başarılı bir projeler gerçekleştiriyorlarsa
bunları twitter hesaplarından paylaşıyorlar, mutlaka takip edin yatırım yaptığınız coini, ancak gerçekten kaliteli bir coinde ise paranız zarardayken çıkmayın mutlaka artacaktır, hiç grafiklerden anlamıyorsak bile coinmarketcap sitesinden değerine sosyal hesaplarına bakıp az cok fikir elde edebiliriz.

Gelelim benim takibimde olan coinlere (LTC,XRP,ETH,ETC,XEM,GNT,GAME,MAİD,SYS,AMP) bunlar şimdilik yakın takibimde olduklarım.Bunları şuan ki fiyatların da ne alın nede almayın demem, ancak takip edin fiyatı gün içerisinde düştüğünde (mesela %5lik düşüş olduğunda elinizdeki BTCnin %25 ile)alım yapabilirsiniz.Bir günde zengin olma hayallerinizi kenara bırakın azı bulamayan çoğu hiç bulamaz.Her zaman kenarınızda BTC bulundurun hiç bir fiyatın garantisi yok düşüş devam ederse aralıklarla alım yapıp maliyetinizi düşürürsünüz.

İşlem hacmi düşük olan coinler resmen kumar niteliğindedir, geçenlerde poloniex bazı coinleri işlemden çıkarcağını duyurdu.Bu ve benzeri olaylar bir daha yaşanmaması için vizyonu olmayan coinlerden uzak durun derim iyi günler.

Çok güzel yazmışsınız , konunun başına ekliyorum alıntı olarak.

emrah3545

Teşekkür ederim, uzun süredir girmiyordum buraya böyle bir konu açılmasını olumlu buldum,şahsi fikrimi paylaşayım dedim, buarada çoğu tahmini tutturmuşsunuz tebrik ediyorum sizi ayrıca :)

Tg382016

Alıntı yapılan: emrah3545 - 22 Nisan 2017, 11:29:05
Teşekkür ederim, uzun süredir girmiyordum buraya böyle bir konu açılmasını olumlu buldum,şahsi fikrimi paylaşayım dedim, buarada çoğu tahmini tutturmuşsunuz tebrik ediyorum sizi ayrıca :)

Teşekkür ederim.Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ama iş güçden dolayı insanları bazen bekletiyoruz :) . Tavsiyen olmayacak mı diyenler oluyor.Siz de düşüncelerinizi tavsiyelerinizi burada paylaşırsanız takipçiler için cok faydalı olur.

Altcoin exchange hakkında bilgisi olan analiz yapan başka arkadaşlar da varsa bana özelden msj atın.İsimlerinizi konu başına ekleyeyim ve tavsiyeleriniz oldukça burada paylaşın herkes faydalansın.

ahmtyks

@Tg382016 hocam Poloniex den uzak durulmalı diyorlar ödemeleri geciktiriyormuş patlama ihtimali var mı?

emrah3545

Alıntı yapılan: ahmtyks - 22 Nisan 2017, 15:31:22
@Tg382016 hocam Poloniex den uzak durulmalı diyorlar ödemeleri geciktiriyormuş patlama ihtimali var mı?

Poloniex işlem hacmi en yüksek olan sitelerin arasında, öyle bir ihtimal hiç yok demiyorum ama sonuç da adam para basıyor neden kapatıp gitsin dükkanı çok da paranoyak olmayalım, kimse de üzüleceği büyük paralar basmasın.