Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

kapanırmı orasını bilmemde,
gece 1 gibi 0.01 btc cektim bi sebepten ötürü daha gelmedi !

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 22 Nisan 2017, 16:02:31
kapanırmı orasını bilmemde,
gece 1 gibi 0.01 btc cektim bi sebepten ötürü daha gelmedi !

polo dan mı onay almadı blockchainde mi onayda

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 22 Nisan 2017, 16:15:39
polo dan mı onay almadı blockchainde mi onayda
polo da Awaiting Approval diyor..
birde 3-4 gün önce coinbase ether cüzdanda 2 liralık ether vardı onu gönderdim polo ya,
onayları aldı ama polo ya yansımadı miktar az diye aramadım arkasını

Mucahid

Polo'da sıkıntı var gibi görünüyor.Farklı bir yer kullanın olmadı.

Ana konuda belirtilirse iyi olur.

smbllr424

ibt1903

Ben 3 gün önce koinim'den btc alıp polo'ya yollamıştım 5-10 dk fln sürmüştü sanırım. Polo tercihi sıkıntı olmaz inşallah konu sahibi orayı kullanıyor herhalde güveniyordur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ibt1903

Alıntı yapılan: Tg382016 - 22 Nisan 2017, 09:30:49
Hocam önceki sayfada belirttim xrp illa yükselir ama fazla birşey beklemeyin diye.Mesela günlük en fazla alim satım yapilan coin xrp dir.Çünkü 30 saniyede bir fiyatı degisir.
Xrp gün ici 2400 düşer 2300 düşer 2600 2700 e çıkar.
Önemli olan 2300 gibi bi fiyattan alıp 2700 den satmaktır.
Bundan fazlasını KISA VADEDE xrp için beklemeyin.

Amp yi gece takip etmedim 7.9 dan almisdim 8.9 dan satış emiri girdim dün gece satılmış :)
Bugün yine çıkar o eğer ki çıkmaz ise 8.6-8.8 arası satabilirsiniz.

Bir Usdt 0.99999 usd dir. Polo ve C cex de.

Sorularınızı tabiki soracaksınız hocam sıkmıyorsunuz merak etmeyin.Ben zaten bu forumda hyip den cani yananlari gördükçe (başta ben) keske bu konuya girseler de hyiplere para kaptirmayi bıraksalar diyorum.Altcoin ticaretini herkes öğrenmeli bilmeli inş sizlerde tanıdıklarınıza,forum arkadaşlarınıza bunun tavsiyesini yaparsınız.

Biraz uyuz bir coin.350 iken almıştım 2 hafta bekletti ama sonunda 600 olmuştu.700 de görür 800 de milletin elindekileri topluyorlar sonra yukarı atacaklar fiyatı biraz sabır :)
Heyecanımı maruz görün hocam yeni başladık teşekkürler :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tg382016

Poloniexte bir sorun yok benim btc çekimlerim yaklaşık 5 dakika içinde onaylaniyor.

Ben sadece btc olarak çekim yaparım.Diğer altcoinlerin çekimleri için 3,4 gün bekleyen arkadaşlar oldu poloniexte.
O konuda bekletiyorlar başka bir sorun yok şuan.

smbllr424

coinbasedeki tüm btc yi polo ya aktardım gece, gönderim ücretinden kurtulmak için 1 onaydan hemen sonra polo hesabıma yansıttı..

daha sonra 0.01 btc polo dan baska cüzdana cektim hala gelmedi polodada onay bekliyor olarak görünüyor

emrah3545

Alıntı yapılan: smbllr424 - 22 Nisan 2017, 16:50:45
coinbasedeki tüm btc yi polo ya aktardım gece, gönderim ücretinden kurtulmak için 1 onaydan hemen sonra polo hesabıma yansıttı..

daha sonra 0.01 btc polo dan baska cüzdana cektim hala gelmedi polodada onay bekliyor olarak görünüyor

poloniex mail onayı da istiyor 2fa ve mail onayı olmasına rağmen bekliyorsanız bilemem ama ben düzenli hergün BTC gönderip alıyorum hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.