Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Alıntı yapılan: BySuat - 04 Aralık 2017, 15:51:53
0.60$ oldu

etherium blue dada öle oldu . 25 dolara kadar cıktı :) sonra güm die gümledi . buda aynı olur heralde. belirli bi rakama cıkar . sonra 1 kisi gelir satar düser :)  o arayı yakalamanız lazım. alin diyerek yatırım tavsiyesi vermemiz dogru olmaz . tercih senindir .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

znrcn

@manjimurai doğru söylüyor. Bitcoin Red hakkında bence zaten kimsenin bilgisi yok. Siz kendi araştırmanızı yapın. En doğrusu o olur. Sat diyen arkadaş neye dayanarak söylüyor bilemiyorum ama yarın ki fiyat 30$ da olabilir 0.001 $ da.

manjimurai

Alıntı yapılan: znrcn - 04 Aralık 2017, 16:20:54
@manjimurai doğru söylüyor. Bitcoin Red hakkında bence zaten kimsenin bilgisi yok. Siz kendi araştırmanızı yapın. En doğrusu o olur. Sat diyen arkadaş neye dayanarak söylüyor bilemiyorum ama yarın ki fiyat 30$ da olabilir 0.001 $ da.

Bu arada bitcoin fiyati dustu alim firsati olabilir . Abdde casusluk ve secimlere rus mudahalesi iddasi ve coinbasennin kullanicilri bilgilerini abd makamlariyla paylasma ssrti ile zorlanmasi btcnin degerini dusurdu . Alayim diyorum . Ama para kalmadi sans :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

UnderWorld

Alıntı yapılan: BySuat - 04 Aralık 2017, 15:51:53
0.60$ oldu

bu tür coinlere dikkat edin özellikle ico lara gecen haftalarda cfd confido coininde 10bin yakın para vardı sahipleri ortadan koyboldu tabi bizim parada tek bir günde 10bin zarar oldu. hacmi olmayan yada destek görmeyen coinler gün içinde %50 eriyebiliyor.

BySuat

Alıntı yapılan: UnderWorld - 04 Aralık 2017, 18:00:28
bu tür coinlere dikkat edin özellikle ico lara gecen haftalarda cfd confido coininde 10bin yakın para vardı sahipleri ortadan koyboldu tabi bizim parada tek bir günde 10bin zarar oldu. hacmi olmayan yada destek görmeyen coinler gün içinde %50 eriyebiliyor.
Katılıyorum temkinli olmakta her zaman fayda var. İsminde BTC var diye millet alır o sayedede belki 0.001 olur gibi hayallerle aldığım coin bende cok almadım zaten kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir,  yorumlarınızı merak ettim.

UnderWorld

Bazı coinleride yobitten takip edin invest kısmına eklenen coin varsa bilinki o coinin süresi max 20 gündür sonra çöp olup gider.

kazims

UnderWorld

Arkadaşlar bu ethereum sıkışması nedir dün ve bugun bir çok sorun yasadım transferler ya cok gec yada olmuyor. Bilginiz varmı.

arachnida

Alıntı yapılan: UnderWorld - 05 Aralık 2017, 23:57:24
Arkadaşlar bu ethereum sıkışması nedir dün ve bugun bir çok sorun yasadım transferler ya cok gec yada olmuyor. Bilginiz varmı.

Bir oyun var ETH ile oynanan. ETH transferlerinin %15'inden sorumlu. Onlardan dolayı bir sıkışma olmuş ve güncelleme yaptılar. 1-2 saat önce düzeldi.

UnderWorld

ETH an itibari ile %25 düşüşte yatırımcısına 4/1 oranında zarar ettirdi. Yine en karlı coin btc  (ok)