Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Alıntı yapılan: UnderWorld - 09 Aralık 2017, 19:20:17
bana yazmıyorlar siz ne yazdınızda cevap attılar eth çekimini iptal ettiğiniz arkadasa neden yazmıyorsunuz dermisin lütfen.

Ikili sorunlara mudahil olmam dogru olmaz . Sadece sitenizde islem yapmak istiyorum ama hesap onayina gerek varmi dedim . Hayir tl yatirma cekme , bitcoin yatirma cekme islemi icin onaya gerek yoktur dedi
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

btc de beklediğim uzun bir bacak geliyor galiba

çalınan btcleride satıyor olabilirler

altcoinler için güzel olacak inşallah

yatırım tavsiyesi değildir.

utkuberk

kazims

Alıntı yapılan: utkuberk - 09 Aralık 2017, 19:44:08
@kazims anlamadım cahilliğime verin biraz açarmısınız... ;)

dump demek istedim

aşağı düşülerde kırmızı renkte uzun bir çizgi oluyor ona leg diyorlar yani bacak

UnderWorld

UnderWorld

Arkadaşlar bu konu hakkında son kez yazayım düşünceleriniz size kalsın eth yükseleceğini biliyordum koineks den eth aldım adamların kendi botu ani yükselişi fark edemediği gibi coinleri düşük fiyattan sattı bana coinleri çekemememim sebebi budur suan ethleri düşük fiyattan tekrar sattım ve coin alarak tekrar çekim yaptım suan çekim onaylandı böyle bir saçmalık suan zararım 3bin tl dir. Tamamen yorumsuz aylık hacmim 1milyon tl civarındaydı ve firmayı bıraktım suan. Teşekkürler.

Futurenet

Alıntı yapılan: kazims - 09 Aralık 2017, 19:45:02
dump demek istedim

aşağı düşülerde kırmızı renkte uzun bir çizgi oluyor ona leg diyorlar yani bacak
btc dúşecek mi modum anladığım dump düsme diye biliyorum pump da ani yukselis yani birileri yukari cekiyor bu altcoinlerde cok oluyor birden cikip ani den dusme

kazims

Alıntı yapılan: Futurenet - 09 Aralık 2017, 20:18:26
btc dúşecek mi modum anladığım dump düsme diye biliyorum pump da ani yukselis yani birileri yukari cekiyor bu altcoinlerde cok oluyor birden cikip ani den dusme

düşüyor zaten güzel bir bacak çizdi bakalım nereye kadar olacak

akaraca

Çok yazık, zaten işlem hacminden ciddi gelir elde edebilecekken saçma sapan işler yapıp düzgün hizmet vermiyorlar, herhangi bir denetim de söz konusu olmadığı için elimiz kolumuz bağlı kalıyoruz.

Bunları okuduktan sonra Koineks te nasıl güvenipte işlem yapılır şimdi?

Düzgün hizmet veren bir Türk borsası tüm yatırımcıları kendine çeker şuanda, BTCTürk ve Paribu da yoğunluk anında kitlenip kalıyorlar.

manjimurai

Kademeli alim yapilabilir gibi . 20 ser tl ile 50 tl ile  her belirli kademede alinabilir
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)