Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UnderWorld

Ltc 1 hafta içinde 121.11% kar bıraktı ben %50 iken yakaladım suan ana para %50 artmıs durumda ltc den şaşırtan hamle.

JackDaniels

Dun twitter da birisi doge coin ocak ayinda 60 stoshiye cikacak diye istatistik felan paylasmisti, ne diyorsunuz bu duruma, yuklu miktarda alirsak gercekten yukselirse cok buyuk kar birakir

UnderWorld

arkadaşlar ltc ne yaptı öğle esti geçti geçen hafta 450 den 15 adet almıstım suan 1250 gördü 1500 görür mü acaba.

Bozkurt88

Alıntı yapılan: UnderWorld - 12 Aralık 2017, 16:11:26
arkadaşlar ltc ne yaptı öğle esti geçti geçen hafta 450 den 15 adet almıstım suan 1250 gördü 1500 görür mü acaba.

Yazılım mantığına ve var oluş amacına göre BTC'nin 4 yıl gerisinden takip edecek ve 4'de 1 değerli olması planlanmıştı. Yazılım güncellemesi ve speküler gelişmeleri nazara almazsak basit bir hesapla 1 BTC 1/32 LTC etmesi gerekiyor. LTC buna göre takipçi konumunda bulunduğundan mevcut BTC kaç ise LTC'nin bir düzeltme alması normaldir. Kabaca yılbaşına kadar 1500-2000TL civarda olması pek ala mümkün hatta 1.000 TL civarında eksik bile var ;)

UnderWorld

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 12 Aralık 2017, 16:27:52
Yazılım mantığına ve var oluş amacına göre BTC'nin 4 yıl gerisinden takip edecek ve 4'de 1 değerli olması planlanmıştı. Yazılım güncellemesi ve speküler gelişmeleri nazara almazsak basit bir hesapla 1 BTC 1/32 LTC etmesi gerekiyor. LTC buna göre takipçi konumunda bulunduğundan mevcut BTC kaç ise LTC'nin bir düzeltme alması normaldir. Kabaca yılbaşına kadar 1500-2000TL civarda olması pek ala mümkün hatta 1.000 TL civarında eksik bile var ;)

Suan 1400 de iyi kazandırdı bize sağolsun bu btc mantıgını bilmiyordum bileydim 30  adet daha alırdım :(

manjimurai

An itinariyle etherium - litecoin savasi basladi . Ikiside fiyatlamada pumpliyor . Litecoin kovalio . Yaklastikca erherium pumplanio :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

UnderWorld

Bugun neye yatırsan kardı en karlısı ltc oldu gün için kar oranı %80 idi. Bitcoin borsasında çok büyük bir kar oranı heleki bu günlerde. yakalayanları tebrik etmek lazım.

bandanar

Bazinga