Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ersntas

Trx alanlara allah sabır Versin bende dahil dibin dibinden alalım dedik batti  (eht)

JackDaniels

Alıntı yapılan: ersntas - 15 Ocak 2018, 16:57:52
Trx alanlara allah sabır Versin bende dahil dibin dibinden alalım dedik batti  (eht)

Valla öyle çok canım sıkılıyor  (sinir)

ersntas

Alıntı yapılan: JackDaniels - 15 Ocak 2018, 17:12:02
Valla öyle çok canım sıkılıyor  (sinir)

Her inişin bir çıkışı vardır hacım bekleyeceğiz. kripto hacmi büyüyor. inşallah buna vurur

JackDaniels

Alıntı yapılan: ersntas - 15 Ocak 2018, 17:13:19
Her inişin bir çıkışı vardır hacım bekleyeceğiz. kripto hacmi büyüyor. inşallah buna vurur

Sabredecez başka çare yok , bende şuan GTO coini 5200 den aldım şuan 4500 lerde ordan da sinirlerim bozuk  -:)) -:))

ersntas

Alıntı yapılan: JackDaniels - 15 Ocak 2018, 17:16:51
Sabredecez başka çare yok , bende şuan GTO coini 5200 den aldım şuan 4500 lerde ordan da sinirlerim bozuk  -:)) -:))

Lend. qsp. arn. nebl trx var bende hepsi düşüşte

İpnenin Bel kemiğinden yapılmış bu coinler  (hydr) (zopa)

JackDaniels

Alıntı yapılan: ersntas - 15 Ocak 2018, 17:18:39
Lend. qsp. arn. nebl trx var bende hepsi düşüşte

İpnenin Bel kemiğinden yapılmış bu coinler  (hydr) (zopa)

Arkadaş bitcoin düşüyor , alt coinler düşüyor, bitcoin yükseliyor tekrar alt coin yükseliyor valla benim aldıklarımda bu ara bi sıkıntı mı var anlamadım, isyanlardayım  (hydr)

ersntas

Alıntı yapılan: JackDaniels - 15 Ocak 2018, 17:20:32
Arkadaş bitcoin düşüyor , alt coinler düşüyor, bitcoin yükseliyor tekrar alt coin yükseliyor valla benim aldıklarımda bu ara bi sıkıntı mı var anlamadım, isyanlardayım  (hydr)

Sen kaç Tane Trx aldın ?  ???

JackDaniels

TRX, scam sıfırı görecek diye paylaşım yapıyor yabancılar, bunu görende panikten satıyor hep valla ne olacak bu iş bilmiyorum  (sinir)

40k trx var bende 740 dan aldım.

ersntas

Alıntı yapılan: JackDaniels - 15 Ocak 2018, 17:29:26
TRX, scam sıfırı görecek diye paylaşım yapıyor yabancılar, bunu görende panikten satıyor hep valla ne olacak bu iş bilmiyorum  (sinir)

40k trx var bende 740 dan aldım.

Evet bende duyuyorum o haberleri bi o kadarda bende var  (sinir)

UnderWorld

bende 650 den aldım yüklü miktar düştükçe düşüyor daha toparlayamaz diye korkuyorum 651 den satsam mı acaba . Birde mth aldım 10x yapacak dediler 0.5btc kadar aldık. kaldı bize 0.1btc 2 günde %60 düşüşmü olur :(