Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ersntas

Alıntı yapılan: UnderWorld - 15 Ocak 2018, 17:40:56
bende 650 den aldım yüklü miktar düştükçe düşüyor daha toparlayamaz diye korkuyorum 651 den satsam mı acaba . Birde mth aldım 10x yapacak dediler 0.5btc kadar aldık. kaldı bize 0.1btc 2 günde %60 düşüşmü olur :(

Ltc 30$ dan 2$ a düşmüş şuanda 250$ arası öyle avutun kendinizi her inişin bir çıkışı vardır elbet.

Geçmiş Olsun  :'( :'(

UnderWorld

Alıntı yapılan: ersntas - 15 Ocak 2018, 17:44:43
Ltc 30$ dan 2$ a düşmüş şuanda 250$ arası öyle avutun kendinizi her inişin bir çıkışı vardır elbet.

Umarım toparlarız piyasadan fazla parada cıkmamıs neo , xml ye kayış var gibi.

BySuat

Alıntı yapılan: ersntas - 15 Ocak 2018, 17:44:43

Maalesef her coin, litecoin değil hocam

ersntas

Alıntı yapılan: BySuat - 15 Ocak 2018, 19:19:25
Maalesef her coin, litecoin değil hocam

Hep yukarı çıkacak değil ya illa düşüp yükselecek.

manjimurai

Her coin duzeltme yapar . Cok ama cok sabir lazim . Ve dogru koine yatirim lazim . Bir coine eger usun vadeli bakiorsaniz icerigini detayli arastirmak gerek . Al sat ypicaksaniz  daha farkli bicimde gundemi ve o koinin grafgini takip etmekde yarar var
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

ersntas

Alıntı yapılan: manjimurai - 15 Ocak 2018, 19:58:36
Her coin duzeltme yapar . Cok ama cok sabir lazim . Ve dogru koine yatirim lazim . Bir coine eger usun vadeli bakiorsaniz icerigini detayli arastirmak gerek . Al sat ypicaksaniz  daha farkli bicimde gundemi ve o koinin grafgini takip etmekde yarar var

Trx çok şiştiğinin farkındayım , Xrp nin çok şiştiğinin farkındaydım. xrpnin 2$da düzeltme yapacağını biliyordumda. Trxnin 3 kat düşeceğini kestiremedim. Bir çok etken vardı yok white paper çalıntı. yok trxin sahibi coini pump yaptırıp coinlerini sattığını vb vb bakalım ne olacak. Aynı kaderi xrp de yaşıyor fakat xrp güven verdiği için pek telaşlanmıyor millet.

manjimurai

Alıntı yapılan: ersntas - 15 Ocak 2018, 20:38:09
Trx çok şiştiğinin farkındayım , Xrp nin çok şiştiğinin farkındaydım. xrpnin 2$da düzeltme yapacağını biliyordumda. Trxnin 3 kat düşeceğini kestiremedim. Bir çok etken vardı yok white paper çalıntı. yok trxin sahibi coini pump yaptırıp coinlerini sattığını vb vb bakalım ne olacak. Aynı kaderi xrp de yaşıyor fakat xrp güven verdiği için pek telaşlanmıyor millet.

Aslinda hep ayni senaryolari donderiyorlar . Bir iki reklam bir iki haber . Bi kac sitede idda sonra koin pumpun Allahini goruyorlar . Ripple , iota , railblks , tron . Ayni seyler yapildi . Yapiliyorda . Biryerde patliycagini aslinda kendinde biliyorsun . Ancak bir tik fazla kazanmak ugruna zamaninda cikmiyoruz . Buda ters tepiyor . Ardi ardina 1 hafta boyunca artis gosteren bi koin illaki dumpin babasini yiyor . Gervekten cok dikkat etmek lazim . Heleki gercek borsa gibi burda aciga satma engelleyicinin olmamasi hepten bozuyor isi . Bi dustumu bir daha tutamiyorsun . Hepte bir kere dustugumuz tuzaga ikinci kez dusenlwrden oluyoruz :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

schehkriar

Alıntı yapılan: manjimurai - 15 Ocak 2018, 19:58:36

tamamen doğru tespit. ben düşen hiç bir coinimi satmadım. sıkıntı her gün hangisi yükseliyor diye kontrol etmekte. ama hepsi mutlaka düştüğü noktaya tekrar çıkıyor. hatta geçip prim yapıyor. beklediğine deyiyor.

smbllr424

''borsa sabırsızların, sabırlılara para aktardığı bir platformdur''

alıntı

JackDaniels

Size birsey soracagim! Bu zamana kadar bir coini alip hic yukselmedigi zarar ettiginiz oldu mu ??? Yorumlari alalim  :P