Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ersntas

Alıntı yapılan: JackDaniels - 15 Ocak 2018, 20:59:35
Size birsey soracagim! Bu zamana kadar bir coini alip hic yukselmedigi zarar ettiginiz oldu mu ??? Yorumlari alalim  :P

Benim Olmadı Şuanki coinler Hariç

manjimurai

Alıntı yapılan: schehkriar - 15 Ocak 2018, 20:53:21
tamamen doğru tespit. ben düşen hiç bir coinimi satmadım. sıkıntı her gün hangisi yükseliyor diye kontrol etmekte. ama hepsi mutlaka düştüğü noktaya tekrar çıkıyor. hatta geçip prim yapıyor. beklediğine deyiyor.

Calismayan yada issiz olan kesimin buyuk bir bolumu al unut veya al satta zarar ettigini biliormuydunuz ? Herhangi bir isle ugrasmayan birisi sikintidan aceba ne oluyor diye her saat en az 2 kez walletini acip kapiyor :) buda sen istemesen bile hatta ole biri olmasa bile beyin otomatik algiyla almaya yada satmaya itiyor . Buda yapilan hatanin %70ini etkilior
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

Size birsey soracagim! Bu zamana kadar bir coini alip hic yukselmedigi zarar ettiginiz oldu mu ??? Yorumlari alalim  :P

Hayir . Simdiye kadar hic zarar etmedim . Sadece sabirsizliktan kazanci fazla bulup erken sattigim olmsstur . Bunun disinda zararla bi koinden cikmadim . Sepetim bellidir . O sepet disina cikmam asla
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

UnderWorld

Eskiden 200 farklı coin almıstım 1 ay öncesimi ne para lazım oldu satmıstım. Bugun baktım acaba dursaydı zarar eden varmıydı diye resmen hepsi ucmus 2x-3x olanlar bile var kısaca uzun vadede pek mumkun değil hiç yükselmemesi.

manjimurai

@kazims  bu site hacklenmemismiydi ? Benni yanlis hatirliorum ?

Kraken Borsasi Geri Dondu Tum Kullanicilarini Borsalarina Davet Ediyorlar Gelen Mail Asagidaki Gbi : ( Teldeyim Dogrudan Translate Cevirdim )

Selamlar,

Altyapımızı yenilemek için gerekli olan son zamanlanmış kesintileri takiben, Kraken web sitesi ve ticaret yeniden çevrimiçi oldu. Tüm müşteri fonları emniyetlidir. Lütfen aşağıdaki önemli bilgileri not edin:

ticari

Tüm siparişler, ticaretten önce iptal edildi

Kitaplarla ilgili emir almayan işlem çiftleri başlatıldı

Daha önce açık emirlerdeki tüm fonlar, kullanılabilir bakiyenize geri döndürüldü.

Marj pozisyonları açık kalacak

Marj tasfiyeleri en az 48 saat duraklatılacak

Yeni marj pozisyonlarının oluşturulması en az 48 saat boyunca devre dışı bırakılmıştır.

Dikkat: Müşteriler, piyasa emirlerine dikkat etmeli ve likit olmayan bir piyasada limit sipariş fiyatlarını kontrol etmelidir.

Finansman

Para çekme işlemleri şimdi devre dışı bırakılmış ve en az 12 saat süreyle devre dışı bırakılacak (bu süre zarfında, anormallikler için yeni sistemi izleyeceğiz)

Fiat veya kripto yatakları (kesintilerden önce, sırasında veya sonrasında başlatılmış) için, lütfen kredilerin yatırılabilmesi için minimum 2 ek çalışma günü bekleyin.

harç

İşlemden kaldırılan tüm işlemlere 31 Ocak 2018'e kadar (UTC) sıfır ücret uygulanır.

Marj pozisyon açık ve devrilme ücretleri 31 Ocak 2018'e kadar (UTC)% 0,005'e düşürülür.

Yeni Hesaplar ve Aşamalı Yükseltmeler

Yeni hesapların doğrulanması ertelenecek ve en düşük öncelikimiz oluyor

Mevcut hesapların kademe yükseltmeleri, yeni hesapların üzerinde öncelik sahibidir

Not: Bir Katman 4 hesabı için başvuruyorsanız veya OTC ile ilgili yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bunu destek talebinizde belirtin

TÜMÜ

HABERLER

Sorular ve / veya Hata Bounty

Lütfen https://support.kraken.com adresinden bir istek göndererek yardım alın veya tespit edilen hataları rapor edin.

Kesintilerimizin neden olduğu belirsizlik için özür dileriz. Planlanan aksama süresi eski ticari altyapımızı yeni bir ticaret motoruyla değiştirmekti - bu müşteriler tarafından uzunca bir süre için sorulan bir gelişme ve uzun süredir uğraşıyoruz. Yeni ticaret motorunun olmasını istediğimiz kadar iyi yapmamız için biraz daha işimiz var, ancak bu haftanın değiştirilmesi daha iyi bir ticaret tecrübesine sahip olmak için önemli bir ilk adım oldu. Sistemimiz, tüm testlerin geçtiği gelişmede çoğaltılmaktadır. Bununla birlikte, yeni motor üretim ortamına taşındığında, regresyon testleri izini bulmak oldukça zor olan bir durum buldu. Müşteri deneyimini iyileştirmek için yapmayı planladığımız eylemlerin durması ve açıklamaları hakkında daha fazla bilgi, önümüzdeki günlerde yayınlanacak retrospektif bir Kraken blog yazısı aracılığıyla sağlanacaktır.

İşlem şimdi devam ederse, motorun performansı yakından izleniyor. Site, gerek görülürse aşağı inecek ve bunlar çok az fark edilecek şekilde fark edilecek. Önümüzdeki günlerde gerçek zamanlı güncellemeler ve önemli duyurular için lütfen https://status.kraken.com adresini ziyaret etmeye devam edin.

Son olarak, Kraken'e olan sadakatiniz için teşekkür ederek, şimdi başlayıp bu ayın sonuna kadar sürecek olan tüm müşterilere (marjsız işlemlerde) sıfır ücret ticareti gerçekleştiriyoruz.

Teşekkür ederim,

Kraken Ekibi

manjimurai

Bu arada bitfinexde uye alimlarina basladi . Ancak beni cok uzen yenilikler getirmis .

- En Az 10.000 Dolar Yatirma Sarti
- Ust Uste Aktif Olmayan Kullaniciya Daha Fazla Al Sat Kesintisi
1 Aydan Fazla Hesabi Kullanmiyanlarin Hessplarinin Kapatilmasi.
- 10.000 Dolar Alti Meblagda Hesap Onayinin Olmamasi .
Lendi gde Tek Umudum Oraydi Orada Gitti :(

ersntas

Alıntı yapılan: manjimurai - 16 Ocak 2018, 00:21:30
Bu arada bitfinexde uye alimlarina basladi . Ancak beni cok uzen yenilikler getirmis .

- En Az 10.000 Dolar Yatirma Sarti
- Ust Uste Aktif Olmayan Kullaniciya Daha Fazla Al Sat Kesintisi
1 Aydan Fazla Hesabi Kullanmiyanlarin Hessplarinin Kapatilmasi.
- 10.000 Dolar Alti Meblagda Hesap Onayinin Olmamasi .
Lendi gde Tek Umudum Oraydi Orada Gitti :(

Yavaş Yavaş Diğer Borsalarda öyle olacak  ninja

manjimurai

Alıntı yapılan: ersntas - 16 Ocak 2018, 00:23:40
Yavaş Yavaş Diğer Borsalarda öyle olacak  ninja

Biz digerlerinden farkliyiz kurumsaliz falsn givi birseyler demis . Otekilerden farki ne aceba. Gerci bendekide sorumu diycem ya adamlarin islem hacmi ilk 3 de

ersntas

Alıntı yapılan: manjimurai - 16 Ocak 2018, 00:26:57
Biz digerlerinden farkliyiz kurumsaliz falsn givi birseyler demis . Otekilerden farki ne aceba. Gerci bendekide sorumu diycem ya adamlarin islem hacmi ilk 3 de

manjimurai

Alıntı yapılan: ersntas - 16 Ocak 2018, 00:41:59
biz diğerlerinden farklıyız ne ya birde şeyi anlamıyorum 10.000$  aşağısı neden istemiyorlar. Ben olsam 100$ yatıranı bile isterdim para paradır para çok gelmiş her halde

Birde onaysız işlem neden yaptırmıyorlar. Yasa dışı için kullanılıyorda Zaten bitcoin izi sürülemiyor başka bir kimlik bulup kolayca kimliği onatylatabilir parayı çekebilir Anlamıyorum şu borsanın şartlarını

Islem yaptirtmiyor bana once 10.000 dolar yada 10.000 dolar degerinde kripto para yatir dio . Tek seferlikmis . Sonra onaylanir . Onsylandiginizda cekebilirsiniz tamamini dio .gulemni aglayammi bilemedim :)) Dunyada Cok Fena Baski Gormeye Basladi Bankalardan Bu Borsalar . Onlarda Ne Yapacaklarini Sasirmis Vaziyettler :) Bizi Yabanci Borsalara Ittiren Turk Borsalari Utansin Diyim Ole Avutayim Kendimi Napim