Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Alıntı yapılan: manjimurai - 25 Ocak 2018, 16:38:24
Daha Cok Guvenligini Nasil Saglariz Endisesi Var . Biz Izin Verdik Tamam . Ancak Kayitini Takip Edemedigimiz , Calinmasi Durumunda Nereye Gittigini Goremedihimiz . Yatirimcilari Koruyamadigimiz Bi Siztemi Nasil Entegre Edebiliriz Dusuncesi Var . Haklilarda. Hep Soz Ediyorum Mesela Aciga Satis Engeli Olsa Ani Dump Pump Yiyip Siatem Sacmalamazdi Bole . Onemli Olan Cok Degerlenmesi Degil . Onemli Olan Degerlendiginde Bir Duzeptme Gelicekse Bunun Saglikli Olmasi 80.000 TL olup Ertesi Hafta 40.000 TL Oluosa Burda Soru Isareti Her Zaman Olur . Bunun Cozulmesi Lazim . O Yuzden Oncelikle Anonim Hesaplar Kapatilmali . Kripto Paralara Vergi Getirilmeli . Ve Tum Islemler O Ulkeye Ait Sinirlardaki Bilgisayarlara Tasinmali . Ve Tum Dunyanin Ortak Paylasip gorebilmesi Lazim Btc Ve Diger Kripto Para Hesap Cuzdanlarini . Ornegin Ben Burdan Bi Wallet Urettigimde Tum Dunyanin Gorebilmesi Lazim Walletin hangi Ulkede Hangi Sehirde Hangi Siteden Acildigini . Icindekiler Degil . Walletin Acildigini Gorebilmeli . Bu Sayede Caliniginda Hangi Wallettan Hangi Walleta Gittigi Anlasilabilir . Son Olarak Hyipler . Hyipler Komple Yasaklanmali
çok doğru dediniz bunu baya mantıklı

ibozturk

Merhabalar, forumda yeniyim ilk mesajım da şu olsun istedim "Kucoin" denen marketten bence uzak durun :) adamlar listeye hangi alt coini veya token'ı alsalar dibi görüyor :) muhtemelen son 15 20 günde hiçbir yatırımcısına kazandırmamıştır. Ne uğursuz bir borsa anlamadım gitti :)

manjimurai

Alıntı yapılan: ibozturk - 26 Ocak 2018, 11:55:04
Merhabalar, forumda yeniyim ilk mesajım da şu olsun istedim "Kucoin" denen marketten bence uzak durun :) adamlar listeye hangi alt coini veya token'ı alsalar dibi görüyor :) muhtemelen son 15 20 günde hiçbir yatırımcısına kazandırmamıştır. Ne uğursuz bir borsa anlamadım gitti :)

Her koine girmemek lazim . Ilk 10daki koinlerin takibi daha mantikli
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

ibozturk

Doğru tabiki ben genelde dibi gören coinlere atıyorum 3 5 bişeyler %20 30 getirince satıyorum (YTD) zaten kucoinde listeye giren coinlere ilk 1 hafta girilmemesi lazım gerçekten yarı yarıya dan fazla düşüş oluyor ancak sonra toparlıyor oda ancak kendi roisinin tamamlıyor. Bu ay benim tahminim böyle devam edecek düşüş şubat ayından herkesin beklentisi yüksek ama benim pek umudum yok 5-6 aylık yatırıp unutmak taktiği bence en mantıklısı(YTD) piyasa karman çorman şuanda.

manjimurai

Sorma Perisan Etti Bizi Vala , Turkiye Geneli Paralar Hisse Senedi Ve Altina Gidiyor . Ama Dunya Geneli Ne Oluyor Bilmiorum . Hayir Bide Iki Zit Kutup Altin Guvenli Liman Hisse Senedi Riskli Portfoyde Olur . Ote Yandan Dolar Euroya Bakiyorum Icerde Suan Disariya Gore Kur Farki 0.02 . Detayli Bi Inceleme Yapmak Lazim Firsat Olmuyor.
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

ibozturk

Aslında kucoinde farkettiğim birşey var, BCD genelde 120-130 dolar arasında gidiyor ama 2 günde bir 160-180 dolar arasına çıkıyor 3-5 saat yada 1 gün takılıyor tekrar 130 lara düşüyor. 130 iken alacan 10 tane 170 olunca sataksın hiç yoktan 3 günde veya belki aynı günde 300 400 dolar kazanacaksın. Tabi bu bir yatırım tavsiyesi kesinlikle değil ama yaklaşık 1 aydır hep aynı oluyor hatta 15 20 gün önce 700 dolara çıktı bir anda ama tabi 3*5 saat durdu. Ama 120 nin altına düştüğünü hiç görmedim. Yok ki elimizde 3 5 Bin TL olsa çevirecez de 100 dolarla ancak 1 haftada 120 yapıyorsun oda şansın varsa yoksa oda eriyor 60 a 70 e sonra 100 dolarımı kurtarayım bari diye bi sağa bi sola saldırıyoruz :)

UnderWorld

Telcoin hareketlendi gibi 50 satdan toplamıstım 65 satlara cıktı keşke daha fazla toplasaydık günlük 100milyon adet alısı var kucoinde şuan 141 sırada mesaj dursun bakalım 1 hafta sonra ne olcak güncel fiyatı $0,007203

ata07

Her şartta koruduğum KCS'yi biraz bozdurup XRB ve TelCoine destek almıştım yüzümü iyi güldürdüler bu KCS'den çıkmak için bi işaret mi acaba :D

Futurenet

Alıntı yapılan: manjimurai - 26 Ocak 2018, 12:17:01
Her koine girmemek lazim . Ilk 10daki koinlerin takibi daha mantikli
hocam dash ne durumda (hocam kelimesini sevmiyordum ama bana da bulaştırdılar :D )

ata07

Alıntı yapılan: Futurenet - 26 Ocak 2018, 20:00:25
hocam dash ne durumda (hocam kelimesini sevmiyordum ama bana da bulaştırdılar :D )

Benim şahsi görüşüm Dash şuan ne artar ne düşer bu seviyelerde boğulur bir süre.