Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

glynosef

Alıntı yapılan: UnderWorld - 01 Şubat 2018, 23:31:12
Şuanda şaşkınlıkdan suyu yudumlayamıyorum nasıl böyle pumpluyorlar arkadaş adamlarda ne para varmıs btcye bakıyonuz demi.

8940$'dan 9390$'a fırladı dakikalar içinde :X

UnderWorld

Alıntı yapılan: glynosef - 01 Şubat 2018, 23:40:40
8940$'dan 9390$'a fırladı dakikalar içinde :X

17dk içinde 500$ yükselttiler yani isteseler 1 saatte 1k$ yükseltirler. Sell duvarı felan kalmadı dakikalar içinde yok oldu. Kısaca balina ne isterse o tek yapmamız gereken balinaya uymak.

kazims

12 saat sonunda 4 saatlik ilk mum yeşil yanıyor

inşallah devamı gelir

sabah ola hayır ola diyoruz

manjimurai

Zaten Dikkat Ettiyseniz Her Yüklü Düşüşün Ardına Bi 1-3 bin TL Arası Artış Yapiyor. Standart Artış Bu. Tekrar Aşagı Salabilir. Saldıkca Toplamak Lazım. Ama Kademe Düşürerek . Çünkü Her Düşüşte Bir  Yesil Yakarken Bir Sonraki Düşüşte , Önceki Düşüşün Daha Altına Salıyor
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

haluk

Kötü denebilecek bazı haberler yalansa dahi mevcut durum halen pek iyi değil..Balinalar,speküle haberler ..tether mevzu,teknik düzeltme,bahanesi ne ise artık ...Btc için de  çok şey yazıldı çizildi ama bir çoğunun ne işe yaradığı bile belli olmayan alt coinlerin sayısı da her geçen gün artıyor..Birgün bir sanatçı bir coin çıkarıyor sonraki gün bir meslek dalı patronu...http://kebabcoin.com/   devamı olmaz mı bir kaç güne de ayran coin......
  Alıyoruz,satıyoruz,sözde yatırım yapıyoruz...Kar cepte-zarar diğer cepte ...Bakalım özellikle yakın günlerde neler olacak....

manjimurai

Napionuz Gencler Ben Gibi Elinizde Soguk Su Oda Oda Geziyonuzmu ? Sesinizde Cikmio Bakiyom -:)) -:))
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

ibozturk

Cointellect mağdurlarından biri olarak zamanında günde 700 bin Doge coin alıyordum ellerinde btc kalmadığı için 1 ay önce hesapladıydım günde 20 bin alıyormuşum haberim yokmuş :) o zaman da 150 tl ye bozduruyorduk aman elimizde patlamasın diye :) toplamda neredeyse 5 milyon luk bir işlem yapmışım tabi o zamanda 15 bin liraya denk geliyor :) bu anlattıklarımdan daha acı bir senaryo olamaz :) o yüzden ben alışığım bu durumlara :) ama içimden bir ses diyorki Ripple 2 - 3 yıl sonra şuanki BTC gibi olacak sanki :) tabi YTD'dir :) (dns) (dns) (dns)

Alıntı yapılan: manjimurai - 02 Şubat 2018, 10:59:16
Napionuz Gencler Ben Gibi Elinizde Soguk Su Oda Oda Geziyonuzmu ? Sesinizde Cikmio Bakiyom -:)) -:))

nebu

Bitcoin'i geçtik de ETH $800 oldu ya benim açımdan şaşırtıcı bir durum. Bu kadar düşmesini kesinlikle beklemiyordum :P Sağlam duracağına ilişkin güçlü bir kanıya sahiptim :g

UnderWorld

5. dalgadayız 7500 deyip çıksın tatta bugun olsunda bitsin bu çile. Sonrası yukarı ytd

manjimurai

Ripple Icin Hala Bi Beklentim Yok . Arada Sisirilmesi Disinda Pek Atak Beklenemez . Cunku Koinlerin Yuksek Bolumu Hala Kurucularin Elinde . Kurucularin Elindeki Ripple lar Cikmadigi Taktirde Hep Kafamda Soru Isareti Olacaktir . Etherium Icin Benimde Beklentim Cok Yuksek . Olumlu Ve Umutluyum . Bekliyecegiz . Bu Denli Sert Duzeltme Cok Gereksiz . Bir Gunde %25 Dusmus Etherium . Genel Bi Yipranma Var . Beklemekten Baska Hicbirsey Yapilmaz Su Ortamda . Ki Dun Solemistim . Bir Yesil Mum Yakiosa Bir Onceki Cikisin Altina Muhakkak Gidior Diye . Dedigim Gibi Oldu . Ama Bu Sefer Cok Can Yakici Oldu .  Beni Bile Tirstirdi Ne Yalan Soleyim . Soguk Kanli Olmak Lazim . Altcoinler hala Goz Kirpiyor . Yerinde Girer Stoklarsak . Ripple Icin Son Birsey Ripple Stoklanmasi Tavsiyem Degil . Ama Ripple Almak Istiyenler Capraz Kurla Girmesin . Bekleyin TL Olaarak Borsalara Duserse Alinir Unutulur Uzun vadeli . Yoksa Caprazdan Sans Yok . Hepsi Dusuyor Cunku :) Soguk Su Yerine Damacanayi Doksek Genede Kurtarmaz bu Dususu  -:))