Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Alıntı yapılan: UnderWorld - 06 Mart 2018, 18:55:51
VEN düşünebilirsiniz yakın zamanlarda wallet yayınlanacak cüdanda durdukça neo/ gas gibi thor verecek ven/thor. Degerleneceğini düşünüyorum. YTD.
tamam

manjimurai

Bu Tether Bi Gün Başımıza iş Açıçak :) Dolarları Kripto Para Borsalarında Tutmayı Sağlasada Bittirex , Poloneix Gibi Borsaların Ufacık Bi Hack Yemesi Bile Felaket Olmasına Yeter.Arz Fazlalığıda Talep Fazlalığıda Her Zaman Zarar Gibi Geliyor Bana . Umuyorum Bir Bela'da Burdan Yemez Kripto Para Dünyası.
Bu Arada Rippleda Doları Sabitlemiş Gibi Kendine . Bazen Bankalardan Dolar Almak Yerine Ripplemi Alsam Diyorum :) Bi Süredir İstikrarlı Bi Hareketi Var :) @kazims Ripple İçin Bi Yorumun Varmı ? Yada Sölemek İstediğin Birşeyler

https://koinbulteni.com/tether-kripto-para-piyasasinin-saatli-bombasi-olabilir-9186.html

3. Günün Notu :

SportyCo (SPF)
$0,207278 USD (-8,10%)
0,00001957 BTC (-2,04%)
0,00026171 ETH (-1,52%)

[spoiler]Alıntı yapılan: manjimurai - Dün, 01:11:41
Spoiler İçeriğini Göster
Bazi Koinlerin Yaninda Yildiz Isareti Bulunmakta . Bu Ne Demek ? Yuksek Ihtimal Bilmiyorsundur Ama Aciklayim . Bu Koinin Miner ' i Yok Ve Bir Sirkete Veya Firmaya Ait Demektir . Bu Koin 71 Milyon Olarak Cikarilmis Uretilmis Hazirda Var . 51 Milyonu Piyasada Var 19 Milyon Piyasada Yok . O 19 Milyon Kimde ? Tabikide Sirketin Elinde  . Grafikde Bir Sure Once Bu Koinin Pump Yedigini Gosteriyor . Yani Ripple Gibi Mineri Olmayan Firmalar Bir Sure Koini Piyasaya Surer . Satis Kari Ile Bitcoin Alir . O Bitcoinle Dump Yapip Kendi Koinlerini Satin Alarak Pump Ceker . Fiyati Yukselincede Ellerinde Bulunan Koinleri Piyasaya Surerek Yatirimciyi Ustte Terse Dusurur . Bunu Cok Yasamistir Market Dunyasi ( Ripple , Ioata , Neo ). Ozellikle Bu Tip Koinlerde. Belli Basli Bi Borsasi Bile Yok . Bi Okex Var Oda Zaten Her Koini Aliyor Islemlerine . Eger Bir Coin Miner Edilemiyorsa O Koin Her Zaman Sizi Uzesi Mumkundur. Oligarsik Bi Zumreye Aittir Bunlar . Sadece Bir Espanyolun Sponsorsorluk Iddasiyla Bakmayin :) Ioatayi Beko bile Kurtaramadi Zamaninda

UnderWorld
Ben öyle düşünmüyorum geleceği var hedef 50$ 5bin$ yatırım yaptım bekliyorum.
Alıntı yapılan: manjimurai - Dün, 18:47:13

Ben Bnu Buraya Çakayım :D Haftada 1 Sayfaya Tekrar Yorumla Başa Atacagım

UnderWorld
Ekibin tokenleri bile frozen sen satıyor diyorsun :) bence arastırmıyorsun yada borsa işlerine yeni basladın. Bana bu tür coinler ev araba aldırdı bu senede rance aldıracak kısmetse 1 ay sonra verilere bakalım dediğin gibi yükselmez ise eyv.[/spoiler]
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

yasinergul

şu btc işlerinden vs hiç anlamıyorum güzel bilgiler olmuş teşekkürler

UnderWorld

Binancedeki botlar hacklenmiş düşüş bekleniyor özellikle bnb de. Takip eden iyi para kazandı bir senede kazanacagımızı 1dk da aldık :) Coinler satılık via alındı.
24h Low
0.0002250
0.0017000 price.

Futurenet

Alıntı yapılan: UnderWorld - 07 Mart 2018, 19:25:35
Binancedeki botlar hacklenmiş düşüş bekleniyor özellikle bnb de. Takip eden iyi para kazandı bir senede kazanacagımızı 1dk da aldık :) Coinler satılık via alındı.
24h Low
0.0002250
0.0017000 price.
hangi bot aaa botmu vardı hiç anlamıyorum ya

sevdayagmu

sade bınanceye degıl btcy de tokat vurdu .10 dakka 300 dolar dustu ..

Futurenet

Alıntı yapılan: UnderWorld - 07 Mart 2018, 19:42:42
4 dolardan 237$ kadar pumpladılar 50x kazanç 5 dakikada, bu vurgun bnb ve btcye yansır gibi withdrawlarıda kapattılar. Tam btc cıkacakken darbeyi vurdular yine.

UnderWorld

Api bottan hacklendi denildi ama bot kullanmayanlarda patlamış sanırım binancenin mobil sürümündeki bir açıkdan 2fa olmayanları mafetmişler :) amma ve lakin coinleri satıp 200$dan neden via aldırırsın orası komedi :D Sanırım balina yüksekden aldı bizim gibi bekle bekle yükselmedi sonra sinirlendi hackledi hesapları pump yaptı ( işin şakası ) burda bir kez daha 2fa önemi ortaya cıkmış oldu.

manjimurai

Günün Flaşı Oldu Konu Her Yerde

https://koinbulteni.com/https-koinbulteni-com-son-dakika-binance-hacklendi-ve-para-cekme-islemlerini-durdurdu-9279-html-9279.html

3. Gün Notu :  SportyCo (SPF)
$0,187555 USD (-13,42%)
0,00001917 BTC (-4,83%)
0,00025122 ETH (-5,18%) Ben Borsayı Hic Bilmiorum Zaten  -:)) -:)) -:))

[spoiler]Alıntı yapılan: manjimurai - Dün, 01:11:41
Spoiler İçeriğini Göster
Bazi Koinlerin Yaninda Yildiz Isareti Bulunmakta . Bu Ne Demek ? Yuksek Ihtimal Bilmiyorsundur Ama Aciklayim . Bu Koinin Miner ' i Yok Ve Bir Sirkete Veya Firmaya Ait Demektir . Bu Koin 71 Milyon Olarak Cikarilmis Uretilmis Hazirda Var . 51 Milyonu Piyasada Var 19 Milyon Piyasada Yok . O 19 Milyon Kimde ? Tabikide Sirketin Elinde  . Grafikde Bir Sure Once Bu Koinin Pump Yedigini Gosteriyor . Yani Ripple Gibi Mineri Olmayan Firmalar Bir Sure Koini Piyasaya Surer . Satis Kari Ile Bitcoin Alir . O Bitcoinle Dump Yapip Kendi Koinlerini Satin Alarak Pump Ceker . Fiyati Yukselincede Ellerinde Bulunan Koinleri Piyasaya Surerek Yatirimciyi Ustte Terse Dusurur . Bunu Cok Yasamistir Market Dunyasi ( Ripple , Ioata , Neo ). Ozellikle Bu Tip Koinlerde. Belli Basli Bi Borsasi Bile Yok . Bi Okex Var Oda Zaten Her Koini Aliyor Islemlerine . Eger Bir Coin Miner Edilemiyorsa O Koin Her Zaman Sizi Uzesi Mumkundur. Oligarsik Bi Zumreye Aittir Bunlar . Sadece Bir Espanyolun Sponsorsorluk Iddasiyla Bakmayin :) Ioatayi Beko bile Kurtaramadi Zamaninda

UnderWorld
Ben öyle düşünmüyorum geleceği var hedef 50$ 5bin$ yatırım yaptım bekliyorum.
Alıntı yapılan: manjimurai - Dün, 18:47:13

Ben Bnu Buraya Çakayım :D Haftada 1 Sayfaya Tekrar Yorumla Başa Atacagım

UnderWorld
Ekibin tokenleri bile frozen sen satıyor diyorsun :) bence arastırmıyorsun yada borsa işlerine yeni basladın. Bana bu tür coinler ev araba aldırdı bu senede rance aldıracak kısmetse 1 ay sonra verilere bakalım dediğin gibi yükselmez ise eyv.[/spoiler]
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)