Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UnderWorld

Alıntı yapılan: manjimurai - 09 Mart 2018, 00:44:31
Ne alalim borsaci abimiz :) spf coin aldin %20 zarardayiz .50 dolar dedin 0.26dan 5 gunde 0.18e dustu . Varsa sole de o koinleri almiyalim :)) borsada yenisin galiba  -:))

Ah kardes ah çok yanlıs yoldasın
birincisi kimseyle alaycı şekilde konusmamalısın
ikincisi birilerinin tavsiyesiyle hareket ediyorsan bastan kaybetmişsindir
üçüncüsü ise herkezin yatırımı kendisinedir. Ben spf almısındır birisi abc almıstır kimi kaybeder kimi kazanır ben kaybetsem üzülmem çünki o parayı elden cıkartmısımdır ihtiyacım yoktur ben borsayı bu şekilde oynarım düşsün önemli değil daha cok yatırırım yine düşsün zarar benim zararım
dördüncüsü ise bir coin alıp ertesi gün aa bak yarısını kaybettim demen proje daha betada bir bekle 1 sene geçsin en az 1 seneyi gözden cıkartacaksın

Son olarakda borsada oynadıgım para zaten zamanında gözden cıkarttıgım paradı isterse 0 olsun beni zarar sokmak kar kalırsada banadır. Buyur yeni diyorsun ama günlük ortalama kazancımız 5k idi keske tüm yeniler bizim gibi olsa.

[spoiler][/spoiler]

Umarım yaptıgın hatayı anlarsında insanlara daha pozitif bakarsın.

manjimurai

Alıntı yapılan: UnderWorld - 09 Mart 2018, 01:02:32
Ah kardes ah çok yanlıs yoldasın
birincisi kimseyle alaycı şekilde konusmamalısın
ikincisi birilerinin tavsiyesiyle hareket ediyorsan bastan kaybetmişsindir
üçüncüsü ise herkezin yatırımı kendisinedir. Ben spf almısındır birisi abc almıstır kimi kaybeder kimi kazanır ben kaybetsem üzülmem çünki o parayı elden cıkartmısımdır ihtiyacım yoktur ben borsayı bu şekilde oynarım düşsün önemli değil daha cok yatırırım yine düşsün zarar benim zararım
dördüncüsü ise bir coin alıp ertesi gün aa bak yarısını kaybettim demen proje daha betada bir bekle 1 sene geçsin en az 1 seneyi gözden cıkartacaksın

Son olarakda borsada oynadıgım para zaten zamanında gözden cıkarttıgım paradı isterse 0 olsun beni zarar sokmak kar kalırsada banadır. Buyur yeni diyorsun ama günlük ortalama kazancımız 5k idi keske tüm yeniler bizim gibi olsa.

[spoiler][/spoiler]

Umarım yaptıgın hatayı anlarsında insanlara daha pozitif bakarsın.

Bwfwbwtjwtj2j2tj gulmemek icin zor tutuyorum kendimi :) 50 dolar olcak sen borsada yenisin . Isi bilmion de beklenti acikla yatirim tavsiyesi niteliginde konus . Sonra cumleye bak
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 09 Mart 2018, 00:59:16
inanılacak birşey mi bu açıklama

hiç inandırıcı değil

n nin altında nokta varmış domain binance diye

hangi dil bu ben yapamıyorum klavyeden

afrikada felan mı acaba n nin altında nokta harfi

bilen yapan varsa söylesin

2fanin olmadigi hesaplara giris yapiliyor . Etkin bi api gririlip yuklu miktar via alinip sahte hesaplardan cekiliyor . Burada 2 soru akla geliyor

1.si binance diyorki o an guvenlik protokolunu deveeye sokup cekim isl3mlerini durdurdum ve yapilan islemleri geriye donuk askiladim . Islemleri duzenliyebildiyseniz alinan vialarin emrini nasil iptal edemiyorsunuz ? Tum hesap kimlikleri zaten sizde . Oyunlarda bile rollback vardir . Yapilan islemler geriye donuk belirlenen saate uyarlanarak islemler o saate getirilir . Siki guvenlik varsa onca via nerde ?
2.si via satisi yapan sahte hesaplar  sinirliymis . Madem sen ordan gordun bunu biliyorsun . Sanada zarar vermeye calisti . Banada . piyasayada . O halde kimlikleri neden aciklamiyorsun ? Yada islem detayi vermiyorsun ?

Binancenin iceriden calisan bir kisim oldugu kanisindayim . Vianin kendi grubuda olabilir . Daha oncede bitcoinde ayrilmalari vs desteklemisti . Nerede cokluk orada sorun derler ya . Bu tip yerlerde riske etmiycek tutarlarla girmekven mantiklisi
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

yorum yapmak istemiyorum ama durum vahim gibi

9200$ kritik nokta aşağı kırıldımı 8700$ görülüyor

4 gündür satıştayız. bir gıdım çıkmamış

19000$ da iken 4 gün içinde 10000$ a inmişiz

11700$ dan 9200$ a indik 4 günde

tekrardan 5000$ göz kırpıyor gibi.

bitcoin hakkında 1 tane kötü haber yetiyor düşmesine

aslında o kadar çok güzel haber var aslında

yukarıda 9900$ ı geçmemiz lazım oradan çok sert bir düşüş ile 9025$ görülmüş bugün

sonrası 10700$ direnç

daha yukarı çıkmamız için 11700$ geçilmeli

ama zor gibi

zor günler bizi bekliyor

altcoinler için ise ne yazık ki artık yapacak birşey yok

yorum bile yazamıyorum son 2 haftada %150 den fazla zarar var neredeyse çoğunda

ne olacağını kestirmekte altcoinler için bilemiyorum.

iyi projeler bile dibin dibinde

yatırım tavsiyesi değildir.

Allah kurtarsın hepimizi bu işlerden

nebu

Sabah sabah $8300'ı görünce afalladım, iyi mi :g Geçen hafta 10-11.000 aralığında sattığıma mı sevineyim, piyasanın yine allak bullak olduğuna mı üzüleyim bilemedim ??? Şimdi alım için bir fırsat mıdır onu düşünüyorum :D

manjimurai

12 Ayin 3 Ayini Dususle Gecirdik  . Kaldi Geriye 9 Ay . Kripto Para Dunyasi 1 Saattede Kazandirmistir . 1 Aydada . Son 2 Senede cok Fazla Dususler Olsada Gunun Sonunda Hep Kazandirmistir . 12. Ayin Son Gunune Kadar Gerekiosa Beklemeye Devam :) Sabrimin Son Demlerini Yasiyorum Ama Beklemekten Baska Caremiz Yok. Acikcasi Olumlu Okudugum Bir Cok Haber Var. Yinede Golgede Kaliyor .

https://koinbulteni.com/ripplein-kuresel-bankacilik-muduru-bankacilik-hakkinda-konustu-9378.html

Bu Arada Ripple btc Bazinda %3luk Artis Gostererek Hala Bende Varim Piyasada Demeye Devam Ediyor :)

UnderWorld

2 ay öncesinden aldıgım Ven den atak bekliyorum istikrarlı yükselişi sürdürüyor thor aktifinden sonra artış olabilir ytd.  (zzz)

UnderWorld

1 SPF =  Ƀ 0.00002497  +30.53%
Son haberden sonra spf de artış devam ediyor en son f1 haberi geldi ama ne oldugunu açıklamadılar ilerleyen günlerde açıklayacaklarmıs düşüşte alıp bekletenler 1.5x yaptılar bile ben min. 2-3 yıl bekleteceğim bu aralarda bitcoin gibi düşebilir - yükselebilir zaman coinlerin gerçek fiyatını belirler ytd.

manjimurai

Hackerler 400.000 Bilgisayar Üzerinden Korsan Mining Yapiyorlar

Haberin Kaynağı :

https://news.bitcoin.com/hackers-target-400000-computers-with-mining-malware/

Şu Günlerde Hacklerlar Dofoil İsimli Bir Hacker Miner Programı Üzerinden 400.000 Bilgisayara İnternet Ağı Üzerinden Erişim Sağlıyarak 12 Saat Boyunca Sistemlerde Yüklü Miktar Üretim Sağladılar. Üretim Yapılan Bilgisayarların Bulunduğu Ülkeler İse Sırasıyla Rusya , Türkiye Ukrayna Ve Diğer Bazı Ülkeler Olmuştur . Türkiyede Bu Oranin %20'lere Dayanmış Olabilcegini Söleyen Windows Ekibi , Sistemin Dağınık Ve Karmasık Altyapısından Kaynaklı İlk Tespitlerde Virüs Anlaşılmıştıor. Ancak İlerleyeN Saffalarda Windows Antivirüs (AV) Ekibi Durumu Tespit Ederek Müdahale Etmeyi Başarmışlardır. Ne Yazıkkı Sistem Altyapılarında Namecoinide Kullanan Hackerler Bilgisayardan Telefonlarada Erişim Sağlıyabilmişlerdir .Gönderdikleri Trojenin Öncekilikle Bilgisayara Erişiminden Sonra explorer.exe indirip buexplorer.exe üzerinden wuauclt.exe olarak maskelendirilmiş bir kripto miner programını ağa sabitleyip bu ağ üzerinden miner yapmaya başlamışlardır. sistemde virüsün tespit edilmesi hizli olmuş olsada müdahalesi karşı tarafın mineri tam olarak calışır vaziyete gelip . bilgisayar ağinin başka bir konumda ( örnegin ; istanbul yerine kuzey kore görünmesi gibi ) görünmesiyle anlaşılabilmiştir . Microsof Ekibine Göre ,  Microsoft, Windows Defender veya Microsoft Security Essentials yüklü Windows 10, 8.1 ve Windows 7 bilgisayarlarının otomatik olarak korunduğunu iddia ediyor. Dofoil , Malware virüsüde Olarak Adlandırılan Bu Programı Öncelikle Bilisayarlarınızdada Araştırmanızda Yarar Olacagınızı Düşünüyorum . Öyleki Kasperke Göre Aralarında Tesla Motorunda Bulundugu Bircok Firmanin Bilgisayarları Bölesi Bi Virüsle karşı Karşıya Gelmiştir . Dikkat EtmeK Gerek .