Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 13 Eylül 2018, 15:33:08
ne yapacak %100 artırsın  o zaman

yeterli olur

zaten 6000 ile 6700 arası dolar gider gelir gibi

1000 puan bekleniyordu ama Başkan merkez bankası kendine bağımsız biz karışmayız değince 625 puan yaptı gibi.

Bayağı bir karışmadılar. Bağımsız Merkez.

Bitcoin  Türkiye de olsa bağımsız merkezi borsa olacak ya, acaba karışılmaz mı ?

Şu şekilde beyanaat olur mu,

Bitcoin bağımsız bir merkez biz karışamayız, o kendi yolunu bulur

Faiz Artışı Bir Önlem Değil Sadece Sel'e Set Cekmek Anlamına Gelir . Dalga Şiddetini Artttırdıkca O Selin O Seti Kırması Kaçınılmaz Olur . Ne Yazikki Gerekli Önlemlerin Zamanında Alınmaması Bu Konuda Cıkılmaz Bi Hal Actı.

https://www.haberturk.com/son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-dan-aciklamalar-2140243-ekonomi

Cumhurbaşkanımız Ekonomideki Hareketlilikten Sorumluluğun Merkez Bankası Olduğunu İşaret Etmiş . Ama Öle Değil İşte . Tamam Merkez Bankasının Sinyaller Geldiğinde Kademeli Faiz Arttırması Gerekliydi. Ancak İhrac Ve Üretim Tarafındaki Eksiklik Sizin Dolara Olan Muhtacliğinizi Arttırıyor . Buna Vurgu Yapip Bir Önlem Alip Calışmalar Düzenlense Gerçekten Çok Farklı Bir Senaryo Olabilirdi.

Hala 1. Ve 2. Dünya Savasından Kalma Teknolojiyle Üretim Yapiyoruz. El Emeği Kıymetlidir Ama Senin Ürünü Sattığın Kişi Kalite Ve Çağ'a Uygun Ürün İster .

Eksikler Giderilmediği İçin O Faiz Lobisi Denen Belirli Grublar İster İstemez Sizin Üzerinize Baskı Yapacaktır . Bu Firsati Verende Yine Bizler Oluyoruz.

Kamuyla İlgili Tasarruf Yapmayı Planlıyor Devletimiz. Kamu Zaten Sıkacağı Kadar Kemeri Sıkmaya Calışıyor Bi Caba Var O Tarafta . Sorun Özel Sektörün Borcluluğu Artıyor. Kamudan Daha Çok Özel Sektörün Borcu Var .Kamuyu Sıkarsın Sıktığın Kadar Ama Özel Sektörün Borclulugunuda Yok Sayarsan Büyür Gider .

https://www.haberturk.com/merkez-bankasi-neden-faiz-artirdi-2140480-ekonomi

En Yüksek Faiz Veren 3. Ülke Olduk. Çokmu İyi Oldu ? Olmadı . Ekonomideki Başarısızlık Bir Dahaki Cumhurbaşkanlığı Seciminde Kesinlikle Etkisini Göstercektir .

Öglen Bir Söz Okudum

John İngiltere de ayda 3000 sterlin alıyor sonra canı sıkılıyor ben bi türkiye ye gidem Antalya da tatil yapam diyor ..
Geliyor Antalya da dovizciye giriyor ..3000 sterlini 8.25 den bozduyor.. dovizci çatır çatır 24.850 yi sayıyor buna ..Bu John bozdurdugu parayla krallar gibi tatil yapıyor
_____
Bizim reisci ismail ayda 2000 tl alıyor ..İngiltere ye tatile gitse 2000/8.25= 242 sterlin yapıyor

Bizim reisci ismail 242 sterlin le İngiltere ye gidiyor ama dönüş bileti alamiyor..

Sorsan John ,İsmaili kıskanıyor
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 13 Eylül 2018, 16:00:49
Ekonomideki Başarısızlık Bir Dahaki Cumhurbaşkanlığı Seciminde Kesinlikle Etkisini Göstercektir .

Sadece "Kesinlikle "bu lafı alıntı yaptım. Sen inanıyor musun? Siyaset forumda yapılmasına izin vermiyoruz ama bu lafa şunu demek lazım

Buna kim inanır ?

twitterda şu paylaşım var. 3. değil ikinciyiz.

Interest Rate.

Argentina: 60%
Turkey: 24%
Venezuela: 20.5%
Iran: 18% Egypt:
16.7% Nigeria: 14% Mexico: 7.75% Pakistan: 7.5% Russia: 7.25% Brazil: 6.5% India: 6.5% Indonesia: 5.5% China: 4.35% Saudi: 2.5% US: 2% Australia: 1.5% Canada: 1.5% UK: 0.75% Euro area: 0%

Japan: -0.1% ( acaba bunlar mı Müslüman adamlar faiz haram diyor resmen, Bu işte bir yanlışlık var ama nerede )

sdthlms

Ekonomik durumumuz spekülasyondur. Birkaç sene içerisinde ekonomimiz düzelicek. @kazims moduma katılıyorum.

TeksasTony

Faiz arttırımı ilk 15 dk etki etse de en azından bugünlük beklenen düşüşü sağlamadı. Bu puanlara en azından bugün bile 6'nın altında kapatması gerekiyordu. Demek ki herşey puanlarla dönmüyormuş, faiz lobisinden " gelen bir karar" varmış.

Enflasyonu bilmem kaç olmuş ülke Venezuela'nın bile faiz oranı bizden düşük.

Üretemeyen bir ülkeden daha da iyi birşey çıkması pek mümkün değildi tabi.

Tarım,hayvancılık ve yüksek teknoloji başta olmak üzere yapılmayan yatırım taş,beton,asfalta yapılırsa gün gelir diğerleri de alır intikamını.

Üretemezsen tükenirsin.

Bu bağlamda MB yıl sonu güncel tahmini 6,50 iken bu köprünün altından daha çok sular akar.

hispasat

Alıntı yapılan: TeksasTony - 13 Eylül 2018, 16:57:46
Faiz arttırımı ilk 15 dk etki etse de en azından bugünlük beklenen düşüşü sağlamadı. Bu puanlara en azından bugün bile 6'nın altında kapatması gerekiyordu. Demek ki herşey puanlarla dönmüyormuş, faiz lobisinden " gelen bir karar" varmış.

Enflasyonu bilmem kaç olmuş ülke Venezuela'nın bile faiz oranı bizden düşük.

Üretemeyen bir ülkeden daha da iyi birşey çıkması pek mümkün değildi tabi.

Tarım,hayvancılık ve yüksek teknoloji başta olmak üzere yapılmayan yatırım taş,beton,asfalta yapılırsa gün gelir diğerleri de alır intikamını.

Üretemezsen tükenirsin.

Bu bağlamda MB yıl sonu güncel tahmini 6,50 iken bu köprünün altından daha çok sular akar.

(spk)      (spk)        (eht)

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

Alıntı yapılan: Futurenet - 13 Eylül 2018, 23:03:41
bu ne?

Bireysel emeklilik fonum :) emeklilik fonumda neler var ne yatirmisim ne kazandirmis onlar gorunuyor

smbllr424

Alıntı yapılan: manjimurai - 13 Eylül 2018, 23:38:21
Bireysel emeklilik fonum :) emeklilik fonumda neler var ne yatirmisim ne kazandirmis onlar gorunuyor
bireysel emeklilikte devlet destegini alabilmek için belli şartlar vardı sanırım..bi ara ilgiliydimde unuttum şimdi

manjimurai

Alıntı yapılan: smbllr424 - 13 Eylül 2018, 23:43:49
bireysel emeklilikte devlet destegini alabilmek için belli şartlar vardı sanırım..bi ara ilgiliydimde unuttum şimdi

Sart yok ya her katilimci alir . Onceden 100 lira sarti vardi . Simdi enflasyonla cogu sozlesme 150 tlnin ustunde . Bnmkide aylik 140 lira. 1190 civari yatirdigim tutar . Devlet destegi vs kazanc 1650 civari iste