Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

https://koinbulteni.com/1-milyar-dolar-degerinde-bitcoin-yakinda-piyasalara-salinacak-piyasalar-darbe-alir-mi-26262.html

sıkıntı çok büyük olacak gibi

birde 30 eylül de ETF red edilir bunların sonuçlanması olursa ( ne zaman sonuçlanacak bakmadım ) bayağı bir dump yeriz gibi

borsacı34

Bu coinex sitesine BTU isimli bir token eklendi sadece coinexin kendine ait olan CET token ile alım satım yapılıyor.
Bende dün farkettim 0.19 cetten 30bin adet aldım şimdi bi baktım 0.35 cet e çıkmış degeri resmen 2 kata yakın kazanç var şuan acaba neyin nesi bu bir bilgi bulamadım daha değerlenir mi? Satsam mı kararsızım  (hydr)

TeksasTony

Alıntı yapılan: borsacı34 - 17 Eylül 2018, 19:59:36
Bu coinex sitesine BTU isimli bir token eklendi sadece coinexin kendine ait olan CET token ile alım satım yapılıyor.
Bende dün farkettim 0.19 cetten 30bin adet aldım şimdi bi baktım 0.35 cet e çıkmış degeri resmen 2 kata yakın kazanç var şuan acaba neyin nesi bu bir bilgi bulamadım daha değerlenir mi? Satsam mı kararsızım  (hydr)

Devam eden yakın stopla ilerlemeniz maksimum faydayı sağlayacaktır.

Bol kazançlar.

kazims

borsacı34

Btu uçmuş uyumadan önce 5.75 emir vermiştim 6 ya çıkmış satılmış resmen 3 kati kar verdi 2 günde şükür ama tekrar yatırım yapmaktan korkuyorum.

kazims

Futurenet

Alıntı yapılan: borsacı34 - 17 Eylül 2018, 19:59:36
satma

smbllr424

25 Eylül Salı günü aşağıdaki varlıklar Poloniex'ten çıkarılacak: BTCD, BTM (Bitmark), EMC2, GRC, NEOS, POT, VRC, XBC.

poloniexte bu coinlerden bulunduranların 30 gün içinde polo dan çekmeleri gerekiyor..

xbc de şuanki kayıp %75 lerde, neye göre ekleniyor neye göre cıkarılıyor belli değil..

belacoinden sonraki en büyük zarar olacak xbc

kazims

bittrex.com

Pending Market Removals 10/5/2018

The following markets will be removed on October 5th, 2018:

BTC-CFI

BTC-CLAM