Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

Alıntı yapılan: Proof - 15 Mart 2019, 18:23:01
Tradesatoshi borsa olarakta hacimli olan marketlerde güzel kazançlar sağlayabilen bir site.
Yaklaşık 2 yıldır sıkıntısız kullandığım sitelerden birtanesi.
Ayrıca Crex24 borsasıda faucet kısmını aktif etmişti modum.(Kazançları hakkında net bilgim yok)
Faucetle ilgilenen arkadaşlar orayada bakabilir.

crexte az veriyordu galiba

bir ara hediye dağıttı çark mark çevirmece

bak unutmuştum onu bakayım bir. Abidik gubidik coinler çıkmıştı çarktan. Ne oldu acaba

Proof

Piyasa yeşilken hareketlendirelim biraz...

Neler düşünüyorsunuz? Nereye kadar devam eder bu yükseliş?

Her sene bu zamanlarda piyasa güzel bir yeşillenme yaşıyor, daha sonra biraz düşüş ile dengeyi bulup daha sağlıklı yönünü belirleyip ilerlemeye çalışıyor.
Bir grafik tekrarı daha yaşattı. Bana göre; Hiçbir zaman tam güven duymasamda/duyulmasada, aslında grafiklerin önemli bir mihenk taşı olduğunu kanıtladı.

kazims

Alıntı yapılan: Kamrey - 15 Mart 2019, 10:51:46

@kazims  modum bu güzel haber için teşekkürler. müjdene istinaden müsait olduğunda kızlarağasında sana bir kahve ısmarlayayım :)

Enabled Trade Pairs
The following trade pairs have been enabled (08 April 2019)   BTC LTC DOGE ADA ADA ADA ADC ADC ADC APX APX APX BAY BAY BAY BBT BBT BBT BCS BCS BCS BIS BIS BIS BSD BSD BSD BTB BTB BTB BTX BTX BTX BWK BWK BWK CANN CANN CANN CBX CBX CBX CCB CCB CCB CDM CDM...
Rating (*) (*) (*) (*) ( )

cryptopia.co.nz

kahve hala geçerli mi bu haberede bir döner yeriz artık

:g

Kamrey

Alıntı yapılan: kazims - 08 Nisan 2019, 18:43:37
Enabled Trade Pairs
The following trade pairs have been enabled (08 April 2019)   BTC LTC DOGE ADA ADA ADA ADC ADC ADC APX APX APX BAY BAY BAY BBT BBT BBT BCS BCS BCS BIS BIS BIS BSD BSD BSD BTB BTB BTB BTX BTX BTX BWK BWK BWK CANN CANN CANN CBX CBX CBX CCB CCB CCB CDM CDM...
Rating (*) (*) (*) (*) ( )

cryptopia.co.nz

kahve hala geçerli mi bu haberede bir döner yeriz artık

:g

Beni etiketlememişsin ama istediğin döner olsun abim :) döner üstüne kızlarağasında kahve yparız :) @nebu  @azzyldrm  sizleri de bekleriz. @kazims

kazims

Alıntı yapılan: Kamrey - 08 Nisan 2019, 18:47:47

Beni etiketlememişsin ama istediğin döner olsun abim :) döner üstüne kızlarağasında kahve yparız :) @nebu  @azzyldrm  sizleri de bekleriz. @kazims

alıntı yaptım

@nebu İstanbul da diye biliyorum

İzmir'den fazla kimse yok galiba

Kamrey

Alıntı yapılan: kazims - 08 Nisan 2019, 19:37:47
alıntı yaptım

@kazims  modunu @nebu aydın da o yüzden ekip kare as :)

nebu

Alıntı yapılan: kazims - 08 Nisan 2019, 19:37:47
alıntı yaptım

1 saat 15 dakika uzaktayım :g İstanbul'a uğramıyorum uzun süredir. Burada daha aydınlık insanlar var ;)

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 10 Nisan 2019, 09:42:43
1 saat 15 dakika uzaktayım :g İstanbul'a uğramıyorum uzun süredir. Burada daha aydınlık insanlar var ;)

ben istanbul sanıyordum

buluşursak bekleriz buraya.