Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cangrkm94

Kripto para kullananların kripto fetöcü ilan edilmesi yönünde cumhurbaşkanı kararnamesi yakındır.. (d) (d) (d)

kazims

Alıntı yapılan: cangrkm94 - 16 Nisan 2021, 01:07:24
Kripto para kullananların kripto fetöcü ilan edilmesi yönünde cumhurbaşkanı kararnamesi yakındır.. (d) (d) (d)

Bu sadece papara gibi sistemleri engellemeye yönelik. Papara hakkında çok şikayet var. Diğerleride onun yanında yandı desek doğru olur. Borsalar yada bankalarla ilgili bie sıkıntı yok.

Ama bunun devamı bankaya çekme almada vergi geleceğini gösteriyor.

ElisaMcCline

Kripto alımı değil ama yasaklanan, kripto ile alış veriş.

Bu gibi düzenlemeler gelmese yakında pazarda domatesi kripto para ile satmaya başlayan çıkmazsa ne olayım :)

Sonuç olarak Kripto parayı menkul kıymet olarak kabul etmişler. Yani bir şirketin hissesi ile alış veriş yapamamak gibi bir şey bu.

Alabilirsin, al-sat yapabilirsin, ama onunla alış veriş yapamazsın diyor.

kazims

BySuat

Aman aman doge ne yapıyor böyle. :D az daha çıkarsa 25 cent olucak şuan 24 cent.
1 2 gün önce ETC için uyarmıştım. Bugün %40 artmış. Dogeden sonra 2. Sırada. Değerlendiren vardır umarım.

Ufuko

Alıntı yapılan: BySuat - 16 Nisan 2021, 05:11:02
Aman aman doge ne yapıyor böyle. :D az daha çıkarsa 25 cent olucak şuan 24 cent.
1 2 gün önce ETC için uyarmıştım. Bugün %40 artmış. Dogeden sonra 2. Sırada. Değerlendiren vardır umarım.
Bi Doge sever olarak memnun oldum ama beni de ürküttü 17 centten sattım. Kârdan zarar oldu ama yine uçuşa geçmiş, sattığıma pişman etti   :PP

halibo

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Nisan 2021, 01:48:35
Kripto alımı değil ama yasaklanan, kripto ile alış veriş.

Bu gibi düzenlemeler gelmese yakında pazarda domatesi kripto para ile satmaya başlayan çıkmazsa ne olayım :)

Sonuç olarak Kripto parayı menkul kıymet olarak kabul etmişler. Yani bir şirketin hissesi ile alış veriş yapamamak gibi bir şey bu.

Alabilirsin, al-sat yapabilirsin, ama onunla alış veriş yapamazsın diyor.

alışveriş zor 2 dolar fee ve 6 saat onay bekleme, nasıl altınla pazarda alışveriş olmuyorsa buda öyle

universitely76

Alıntı yapılan: Ufuko - 16 Nisan 2021, 09:31:32
Bi Doge sever olarak memnun oldum ama beni de ürküttü 17 centten sattım. Kârdan zarar oldu ama yine uçuşa geçmiş, sattığıma pişman etti   :PP
Büyük coinlerin çoğu düşerken Doge fişek olmuş modum kimse bu kadar yükselmesini bekleyemezdi herhalde :)
Şu sıra imzasız'ım...

Ufuko

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Nisan 2021, 15:15:28
Büyük coinlerin çoğu düşerken Doge fişek olmuş modum kimse bu kadar yükselmesini bekleyemezdi herhalde :)
Evet artık zirvedir diyerek 17 centten sattım şimdi 40cent oldu 50yi zorluyor  -:)) Arka planda bi işler çeviriyorlar normal değil  :D

nebu

Alıntı yapılan: Ufuko - 16 Nisan 2021, 18:11:05
Evet artık zirvedir diyerek 17 centten sattım şimdi 40cent oldu 50yi zorluyor  -:)) Arka planda bi işler çeviriyorlar normal değil  :D

FOMO'ya kapılıp büyük zarar eden çok kişi olacak maalesef ;)