Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

nebu

@kazims alıyor muyuz sayıyor muyuz, inecek mi çıkacak mı :g Nereye gidiyor bu piyasa kardeşim, maymuna döndük iyice :D

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 25 Temmuz 2021, 16:35:26
@kazims alıyor muyuz sayıyor muyuz, inecek mi çıkacak mı :g Nereye gidiyor bu piyasa kardeşim, maymuna döndük iyice :D

ben stake yaptım bendeki coinlerin yarısını

geri kalan ile al- sat yapıyorum

usdt yok ama izole margin ile borç alıyorum

onunlada al sat yapıyorum

sürekli takip etmek lazım piyasayı

o da çok zor

34k altı vermezler artık yani kalıcı olarak kalmaz diye düşünüyorum

33500 lere ineriz ama tekrar 34k lara döner

38k geçilmedikçe rahat yok

balinalar 3 milyar dolar btc toplamış  son düşüşde

kurumsallar zaten satmıyorum diyor ( yersen )

Elon dask bile son söyleşide satmadım dedi, dump yapmazmış pump yaparmış. Tesla ile spaceX de de btc varmış

Kısaca 2 ileri 1 geri şekilde ağustos sonuna kadar devam. Sonrası iyi olacak İnşallah.

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 25 Temmuz 2021, 22:25:22
ben stake yaptım bendeki coinlerin yarısını

geri kalan ile al- sat yapıyorum

usdt yok ama izole margin ile borç alıyorum

onunlada al sat yapıyorum

sürekli takip etmek lazım piyasayı

o da çok zor

34k altı vermezler artık yani kalıcı olarak kalmaz diye düşünüyorum

33500 lere ineriz ama tekrar 34k lara döner

38k geçilmedikçe rahat yok

balinalar 3 milyar dolar btc toplamış  son düşüşde

kurumsallar zaten satmıyorum diyor ( yersen )

Elon dask bile son söyleşide satmadım dedi, dump yapmazmış pump yaparmış. Tesla ile spaceX de de btc varmış

Kısaca 2 ileri 1 geri şekilde ağustos sonuna kadar devam. Sonrası iyi olacak İnşallah.

bi ekde ben yapim bari :) amazonun kripto paralari kabul edecegi haberleri dolasiyordu sabah . aksam amazondan aciklama geldi boyle bi dusuncemis yok diye . azcukda cikisi etkilemis olabilir
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 26 Temmuz 2021, 23:18:11
bi ekde ben yapim bari :) amazonun kripto paralari kabul edecegi haberleri dolasiyordu sabah . aksam amazondan aciklama geldi boyle bi dusuncemis yok diye . azcukda cikisi etkilemis olabilir

öyle diyorlarda sanmıyorum ben etkisini. Binance de bir halt yaptı botlar. Patlattılar milleti. Shorlar liq oldu.

Milyar dolarlar gitti.

Vadeli binancede 49k ya kadar çıktı. Spotta 39900 deydi.

Botları kullanarak güzel bir satış yaptılar

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 27 Temmuz 2021, 01:38:38
öyle diyorlarda sanmıyorum ben etkisini. Binance de bir halt yaptı botlar. Patlattılar milleti. Shorlar liq oldu.

Milyar dolarlar gitti.

Vadeli binancede 49k ya kadar çıktı. Spotta 39900 deydi.

Botları kullanarak güzel bir satış yaptılar

Vala Riskde Cekincesi Olan USDT lendinge Girebilir . Suan Zaten Stake 1 lending 2 .  incikislar enteresanlasti . bnm dsuncem gecmis donemlerdrki gibi bi tik daha arttirip 20-25 k  $ lara kdr dusurebilirler
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

kazims

17 Eylül deymiş. Çekim Yapabilirsiniz Varsa başka cüzdana.

[spoiler]

[/spoiler]

nebu

@kazims SHIBA aldım 15 USDT'lik :P 5 sene sonra Doge gibi olur falan, çocuklara miras bırakacak bir şeyimiz olsun :DD