Online oyun oynayan var mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mayıs 2011, 18:06:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Alıntı yapılan: avni59 - 19 Aralık 2012, 12:59:35
gelin hocam dota2 ye devam edin :)

Vallahi zor artık sarmaz dota2 beni hakikaten :(
Hem oyunları biraz azaltmak istediğim için az uğraşıyorum günlük 1 2 el lol yetiyor hem dotadan kısa sürüyor.
Ama sizin ortamınıza 1 2 kere gelmek isterim muhabbet olsun birlikte oyun oynayalım maksat diye :)

avni59

gokovic hocam eklıyorum sizi sımdı kabul edersenız sevınırım :)

regortaz

4 tane DOTA 2 davetiyesi gelmiş dün gece, isteyenler PM atabilir.

gokovic

Alıntı yapılan: regortaz - 04 Ocak 2013, 08:13:54
4 tane DOTA 2 davetiyesi gelmiş dün gece, isteyenler PM atabilir.

Oh maşallah baya kıyak geçmişler sana :D

regortaz

Alıntı yapılan: gokovic - 04 Ocak 2013, 10:30:51
Oh maşallah baya kıyak geçmişler sana :D

Genelde iki tane gönderiyorlardı hep, bu sefer 4 gelmiş :) Oyunu oynamıyorum bile, böyle davetiye geldikçe dağıtıyorum sadece. Özellikle sözlük sitelerinde çok talep oluyor burdan talep olmadığına göre sözlüğe yazayım 10 dakikada bitiverir hepsi şimdi :D

bilge8408

Bu aralar ben de şahsi işlerimden dolayı oyuna pek vakit ayıramıyordum. Ama artık zamanı geldi :) Blizzard amca çağırıp duruyor :) Bu da ilk sattığım altınların ödemesi;

[IMG]http://i1162.photobucket.com/albums/q540/bilge8408/5oumldeme_zpsa715a2f2.jpg[/img]

gokovic

Bilge hocam tebrikler. konuyu özetlermisiniz ben anlmadım. :) Ne altını kime nasıl sattınız. blizard zaten oyunun yapımcısı değilmi.

bilge8408

Alıntı yapılan: gokovic - 05 Ocak 2013, 16:25:48
Bilge hocam tebrikler. konuyu özetlermisiniz ben anlmadım. :) Ne altını kime nasıl sattınız. blizard zaten oyunun yapımcısı değilmi.

O kısım geyik tabi de.. Kısaca diablo 3 oyunundan kazandığım sanal altın, eşya vs.yi gene oyun içerisinde "legal" olarak satıyorum. Bunun için de bol bol oynamak, karakter geliştirmek, al-sat yapmak (ticaret) vs. lazım.

gokovic

Alıntı yapılan: bilge8408 - 05 Ocak 2013, 16:31:44
O kısım geyik tabi de.. Kısaca diablo 3 oyunundan kazandığım sanal altın, eşya vs.yi gene oyun içerisinde "legal" olarak satıyorum. Bunun için de bol bol oynamak, karakter geliştirmek, al-sat yapmak (ticaret) vs. lazım.

Anladım hocam. Lineage II de ben +24 bow felan satmııstım. Aynı olay. evet çok oynayıp ticaret yapmak lazım. iyi kar etmişiniz. hayırlı oLsun. :y

yingyang16

Bilge ödemen hayırlı olsun  :) Ref kazancı varmı bu oyunda  ???  :g