Online oyun oynayan var mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mayıs 2011, 18:06:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

abcb

Ödemeniz hayırlı olsun Bilge Hocam  :)

Metilli

Ben bu tarz oyunlarda asla kâr yapamayacağım sanırım :g
Genelde alıcı kısmında yer alıyorum ticaretin. O kadar süre oynayıp ben o itemi basamam diyorum yanar falan diyorum ve genelde parasını verip sahip oluyordum çoğu oyunda :) (Cabal, knight, talisman...)

bilge8408

Sağolun arkadaşlar :)

@Metilli
Karakter o kadar güzel ki artık alacak birşey kalmadı benim için :) Ama uzun vadede farklı karakterler de açmayı düşünüyorum..

@Yingyang
Maaleseeef.... Ama olsaydı of of...

enderege

Hayırlı olsun Bilge hocam.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

ElisaMcCline

Ödemen hayırlı olsun Bilge :)

Oyun olduğunu ve bir taraftan da eğleniyor olduğunu varsayarsak, ödemelerin çok güzel rakamlar  ...:y

bekeli

tolgacan86

Daha önce yazdığım bir oyun var klanlar.org sitesinden oynanıyor. İlk mesajı yazdığımda 16. Dünya'ya 1 ay gecikmeli kayıt olmuştum ona rağmen hızla geliştim vs ve bulunduğum kıtadaki en güçlü klanla tek başıma savaştım en sonunda tüm köylerimi almışlardı :g Şimdi 17. Dünya açılıyor ve ön kayıtlar başladı. Yeniden başlayacağım arkadaşlar, oyun beni çok sardı. Bu tarz oyunlardan hoşlanan varsa kesinlikle tavsiye ederim ve bu sefer iyi sayılabilecek bir ekibimde var ancak biraz yardım hiç fena olmaz :)

Eğer oynamak isteyen olursa ön kayıtlarda benim ref linkimle kayıt yaparsanız oyuna başladığımızda birbirimize yakın başlıyoruz ki bu çok önemli oyunda.. Oyunda karışık bir oyun değil, az bir tecrübeniz varsa bu tarz oyunlarda rahatlıkla oyuna alışıyorsunuz.

Kayıt olmak için refli linkim budur;

http://www.klanlar.org/1657035-tr17.html?ref=player_invite_linkrl

Şimdi gelelim oyunu oynamak istemeyen arkadaşlara :)

Eğer oynamak istemiyorsanız bile yakın çevremde kayıt yaparsanız en azından başlarda sizin köye saldırıp hızla gelişebilmem için çok faydası olur :) O yüzden 2 dakika vaktiniz olduğunda kayıt yaparsanız oyun başlamadan ve buraya kayıt yaptığınız nicki söylerseniz çok sevinirim :)

Edit: Bu arada Dünya ayın 14 ünde yani yarın açılacakmış, bugün halledebilirseniz süper olur :)

Uniquehero

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 13 Şubat 2013, 06:49:42
Daha önce yazdığım bir oyun var klanlar.org sitesinden oynanıyor. İlk mesajı yazdığımda 16. Dünya'ya 1 ay gecikmeli kayıt olmuştum ona rağmen hızla geliştim vs ve bulunduğum kıtadaki en güçlü klanla tek başıma savaştım en sonunda tüm köylerimi almışlardı :g Şimdi 17. Dünya açılıyor ve ön kayıtlar başladı. Yeniden başlayacağım arkadaşlar, oyun beni çok sardı. Bu tarz oyunlardan hoşlanan varsa kesinlikle tavsiye ederim ve bu sefer iyi sayılabilecek bir ekibimde var ancak biraz yardım hiç fena olmaz :)

Eğer oynamak isteyen olursa ön kayıtlarda benim ref linkimle kayıt yaparsanız oyuna başladığımızda birbirimize yakın başlıyoruz ki bu çok önemli oyunda.. Oyunda karışık bir oyun değil, az bir tecrübeniz varsa bu tarz oyunlarda rahatlıkla oyuna alışıyorsunuz.

Kayıt olmak için refli linkim budur;

http://www.klanlar.org/1657035-tr17.html?ref=player_invite_linkrl

Şimdi gelelim oyunu oynamak istemeyen arkadaşlara :)

Eğer oynamak istemiyorsanız bile yakın çevremde kayıt yaparsanız en azından başlarda sizin köye saldırıp hızla gelişebilmem için çok faydası olur :) O yüzden 2 dakika vaktiniz olduğunda kayıt yaparsanız oyun başlamadan ve buraya kayıt yaptığınız nicki söylerseniz çok sevinirim :)

Edit: Bu arada Dünya ayın 14 ünde yani yarın açılacakmış, bugün halledebilirseniz süper olur :)
Uye olur bakarim bi sararsa oynariz sarmazsa saldirirsin :D

Ek olarak LOL (League Of Legend)oynuyorum dünde knighta basladım bir türk serverında :D