Online oyun oynayan var mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mayıs 2011, 18:06:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

3. ödemem de geldi :) (109.64 euro)... Online oyunlarda, bu tarz ıvır zıvır şeylere para harcayan zihniyeti hiçbir zaman anlayamayacak olsam da hiçbir şikayetim yok bu konuda :))

[IMG]http://i1162.photobucket.com/albums/q540/bilge8408/3deme.jpg[/img]

Seviyorum seni blizzard :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

ödemeniz hayırlı olsun Bilge Hocam..  :) ($)

nouma26

regortaz

Alıntı yapılan: bilge8408 - 15 Ekim 2012, 19:58:22
3. ödemem de geldi :) (109.64 euro)... Online oyunlarda, bu tarz ıvır zıvır şeylere para harcayan zihniyeti hiçbir zaman anlayamayacak olsam da hiçbir şikayetim yok bu konuda :))

Seviyorum seni blizzard :)

Tebrikler hocam :) Haftada ortalama kaç saatlik farm bu kadarlık kazanç sağlıyor? Şans faktörü önemli farkındayım ama ortalama bir değer verebilirseniz iyi olur :)

bilge8408

Alıntı yapılan: regortaz - 15 Ekim 2012, 23:38:43
Tebrikler hocam :) Haftada ortalama kaç saatlik farm bu kadarlık kazanç sağlıyor? Şans faktörü önemli farkındayım ama ortalama bir değer verebilirseniz iyi olur :)

Hafta sonu çok değişken olabiliyor ama hafta içi genelde 1-2 saat düzenli oynamaya çalışıyorum. Ama dediğiniz gibi şans faktörü önemli.

regortaz

Alıntı yapılan: bilge8408 - 16 Ekim 2012, 00:07:37
Hafta sonu çok değişken olabiliyor ama hafta içi genelde 1-2 saat düzenli oynamaya çalışıyorum. Ama dediğiniz gibi şans faktörü önemli.

Teşekkürler hocam bilgilendirme için :) Bir yerden guest pass bulup ya da satın alıp önce oyunu denemeyi, umduğum gibi çıkarsa da tam sürümle devam etmeyi düşünüyorum. Aşinayım Diablo tarzına, Torchlight 1 ve 2'yi zevkle oynamıştım. Günlük eğlence/oyun zamanım var zaten bari para kazanayım değil mi :)

bilge8408

Alıntı yapılan: regortaz - 16 Ekim 2012, 00:35:34
Teşekkürler hocam bilgilendirme için :) Bir yerden guest pass bulup ya da satın alıp önce oyunu denemeyi, umduğum gibi çıkarsa da tam sürümle devam etmeyi düşünüyorum. Aşinayım Diablo tarzına, Torchlight 1 ve 2'yi zevkle oynamıştım. Günlük eğlence/oyun zamanım var zaten bari para kazanayım değil mi :)

Çoğu insanın aksine diablo 1-2 oynamadığım için, diablo 3 'ü oynarken keyif alabiliyorum. Ama eski oyunlarına göre bu versiyonun tam bir hayal kırıklığı olduğu konusunda çoğü oyun sever birleşiyor. Blizzard da al-sat, ticaret vs. mantığıyla o açığı kapatmaya çalışmış. Ama her halukarda, uzun seneler boyunca bu oyun belli bir kitle tarafından oynanacak. Dolayısıyla eğlenmek ve tabi para kazanmak için hiçbir zaman geç değil :)

ElisaMcCline

Oyunda para kazanmak için, tam olarak ne yapmak gerektiğini anlayamadım açıkçası...