Online oyun oynayan var mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mayıs 2011, 18:06:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 18 Eylül 2012, 23:16:08
WolfTeam oynayan var mı? Yazın yeğenlerimden gördüm oyunu (ilkokula gidiyorlar :P) ve çok heyecanlı oynuyorlardı, anlata anlata bitiremediler bana, merak ettim bende bir kaç kere oynadım şimdi fırsat buldukça internet cafeye bile gidip oynuyorum :)) :)) tavsiye ederim, oynayan varsada beraber ortak klan oluşturabiliriz, bu ptc'den felan kazandığımız paralarlada nakit yükleriz karakter satın alırız felan :P:P

oyunda çok bug var ve  hile kullanımı en üst seviyede idi bikac ay önce, düzeldiyse bilememde :)

tolgacan86

bug olayına neredeyse hiç rastlamadım diyebilirim ama hile olayı halen can sıkıcı durumda.. yalnız operatorlerinde sıkı denetimini gördüm.. 1 hafta kadar önce neredeyse girdiğim her oyunda yeni çıkan bir hileyi kullanıyordu herkes ve bu hızlı yayılmasının sebebi otomatik olarak hileyi nereden aldıklarını (c) sini ( :) ) belirten bir mesaj sürekli çıkıyordu 3-4 gün içinde bu olayı tamamen bitirdiler ve bunu yapan herkesi banladılar bir kaç kişiyide tanıyordum..

avni59

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 19 Eylül 2012, 00:15:20
bug olayına neredeyse hiç rastlamadım diyebilirim ama hile olayı halen can sıkıcı durumda.. yalnız operatorlerinde sıkı denetimini gördüm.. 1 hafta kadar önce neredeyse girdiğim her oyunda yeni çıkan bir hileyi kullanıyordu herkes ve bu hızlı yayılmasının sebebi otomatik olarak hileyi nereden aldıklarını (c) sini ( :) ) belirten bir mesaj sürekli çıkıyordu 3-4 gün içinde bu olayı tamamen bitirdiler ve bunu yapan herkesi banladılar bir kaç kişiyide tanıyordum..

online oyunda nası hile kullanıyorlar anlamış değilim knight gibi eski oyunlarda bıle bu imkansız anca bot filan kurarsın ama wolfteamda adam bıldıgın ustune ucuyo dırek :)

hakanatik01

Wolfteam ile metin2 ençok hile yapılan oyun sanırım:) oyunun zevki falan kalmıyor DotA var benim ara ara oynadığım. 2-3ayda bir gibi de lineage:) ona da yeğenim alıştırdı kırmamak için giriyorum.

avni59

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Eylül 2012, 01:18:38
Wolfteam ile metin2 ençok hile yapılan oyun sanırım:) oyunun zevki falan kalmıyor DotA var benim ara ara oynadığım. 2-3ayda bir gibi de lineage:) ona da yeğenim alıştırdı kırmamak için giriyorum.

dotamı ?burdan devam edelim:

hangi platform da oynuyorsun online olarak ?

hakanatik01

Gözümden kaçmış uzun zamandır oynamasamda Wepladayım:)

TwofuN

Bu aralar futbol menajer 08'e takmış durumdayım stajdan gelir gelmez bilgisayarın başına geçip saatlerce oynuyorum :P

bilge8408

Eheheh 2. ödeme de geldi :) 25.92 euro :)

[IMG]http://i1162.photobucket.com/albums/q540/bilge8408/2deme.jpg[/img]

Oyunun parası çıkacak nerdeyse :)

lovablegs

hayırlı olsun bilge hocam sen bu işi çözmüşün anlaşılan bol kazançlar :)