Online oyun oynayan var mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mayıs 2011, 18:06:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Yok öyle araaya sıkıştırma, bitir sınavlarını, eğlence bu... bakarız bir ara... Belki bu sırada 2 kişi daha gelir... en azından 2vs2 olur, ya da fireteam falan kurarız :)
Sınavlardan sonra bakarız, Sınavı olan diğer arkadaşlar da bu yüzden ilgilenmiyor olabilir... bekleyelim o zaman biraz :D

Mesen

2 gündür deli gibi League of Legends oynuyorum. Şiddetle tavsiye ederim Dota severlere :)

vaveyl4

Warcraft III(1 Saatte verdiği zevki çoğu oyun veremez),
Counter Strike(Her ne kadar eski olsada vazgeçilmez),
Omerta & Ogame; eskiden harika bağlıyıcı ve güzel olan bu oyunlar şu zamanlarda değerini yitirsede gözümde efsane browser oyunlarından
ve en son oynamayı beklediğim oyunlar Diablo III ile Battlefield III.
Battlefield III şuan çıkmasına karşın sistem gereksinimlerinizin iyi olması lazım benimde bilgisayarım 5 yıllık olduğu için kaldırmıyor. Videolarını izliyorum devamlı yeni bilgisayarımı alınca ilk işim bu oyunu oynamak olucak :)
Ayrıca bir browser oyununu oynıyarak para kazanmak istiyorsanız;
www.TheCrims.Com
Uluslararası en iyi oyuncuların ödülleri:
#1: $300
#2: $200
#3: $100
#4: 300 kredi
#5: 200 kredi
Uluslararası en iyi 3 kill hesabının ödülleri:
#1: 100 kredi
#2: 50 kredi
#3: 30 kredi
Ödül parayı alabilmek için Moneybookers hesabınız olması gerekir.

ElisaMcCline

Teşekkürler vaveyl4 ;)

Para kazanmak için oyun, iyiymiş :)
Ama orada ödül verilen sıralara sahip olabilmek için, ciddi bir zaman ayırmak gerekir sanırım. :)

vaveyl4

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Ocak 2012, 22:54:38
Teşekkürler vaveyl4 ;)

Para kazanmak için oyun, iyiymiş :)
Ama orada ödül verilen sıralara sahip olabilmek için, ciddi bir zaman ayırmak gerekir sanırım. :)
zamandan öte strateji ve sizin yaptığınız gibi hesap gerek :) Aynı zamanda her raound a başlarken yatırım ile başlamak hızlı ilerlemeyi sağlar :) Türkiyede 2 3 e giren kişileri duymuştum hatta 10 ile 20 arasina giren bir grupta vardı bir zamanlar :)

bilge8408

Eskiden oyun oynayarak vakit geçirmeyi severdim.. Son 1-2 senedir online para kazanmayı seviyorum. Şimdi oyun oynayarak para kazanma benim için son nokta olur heralde  :D

O listede starcraft'ı göremedim, onu de ekleyin WC3'ün üstünde olcak şekilde  :D  20-25 dklik güzel bir 1vs1 veya 2vs2 ' nin verdiği zevki hiçbir oyundan alamadım ben de :)

vaveyl4

Alıntı yapılan: bilge8408 - 23 Ocak 2012, 00:06:36
Eskiden oyun oynayarak vakit geçirmeyi severdim.. Son 1-2 senedir online para kazanmayı seviyorum. Şimdi oyun oynayarak para kazanma benim için son nokta olur heralde  :D

O listede starcraft'ı göremedim, onu de ekleyin WC3'ün üstünde olcak şekilde  :D  20-25 dklik güzel bir 1vs1 veya 2vs2 ' nin verdiği zevki hiçbir oyundan alamadım ben de :)
Starcraft'ı hiç oynama imkanım olmadı ama eminim ki Blizzard onuda muhteşem yapmıştır Warcraft - Diablo - Startcraft ile oyun sektöründe en önemli yerlerde benim gözümde :)

TwofuN

konuyu hortlatayım dedim cod8 veya DotA veya Fifa oynayanlar varmı?

ahnamus

Miniclip.com dan ara sıra  amerikan bilardosu oynuyorum :D

bilge8408

Bugün bir arkadaşımdan aldığım habere göre diablo 3 çıkış tarihi 16 mayıs olarak belli olmuş...