Online oyun oynayan var mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mayıs 2011, 18:06:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Hayırlı olsun Bilge Hocam ,bol satışlar  :) ($)

moonisblack

arkadaş hediye etti accontunu 1 aydır yüzüne bakmıyordum
bak şimdi özendirdin  (d)
hayırlı olsun  :g

nouma26

Metilli

Hayırlı olsun bilge hocam. Bende League of Legends oynuyorum ve 2 hafta sonra turnuvam var  :g

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Hayırlı olsun ödemeleriniz  ($)

Poker'de sayılıyorsa bende ordan 200tl kadar kazanmıştım chiplerimi satıp :g :g Eskisi gibi oynamayınca ve fiyatlar düşünce bırakmıştım Artık 1myi zynga bile nerdese 0,5liraya vericek :g

bilge8408

Alıntı yapılan: regortaz - 05 Eylül 2012, 19:14:39
Epey kârlı iş item satmak D3'de, yalnızca ya saatlerce grindlemek ya da biraz şanslı olmak lazım sanırım RMAH'dan aile geçindiren var diye biliyorum ben :g Hayırlı olsun bilge hocam ödemeniz :)

Evet;
Zaman olayı çok önemli bir de nerde oynayacağını bilmek lazım. Yani kısacası sistemli bir şekilde aynı yerleri "farm" lamanız gerekiyor :)
Ama al-sat  cidden ayrı bir derya deniz diyebilirim..

http://oyungezer.com.tr/haberler/45-oyun-dunyasinda-olup-bitenler/10133-diablo-3te-ticaret-yaparak-10-bin-dolar-kazanan-adam

Burda 3 ayda 10000 dolar kazanmış bir kullanıcıyı anlatıyor :)
Ama uzun zamandır online oynadığım bir oyundan bu kadar keyif almamıştım.. Muhabbet felan da olunca güzel oluyor :)

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar..
Umarım daha güzel ödemeleri de koyarız buraya...

lovablegs

hayırlı olsun bilge hocam ödemeniz :)

tolgacan86

WolfTeam oynayan var mı? Yazın yeğenlerimden gördüm oyunu (ilkokula gidiyorlar :P) ve çok heyecanlı oynuyorlardı, anlata anlata bitiremediler bana, merak ettim bende bir kaç kere oynadım şimdi fırsat buldukça internet cafeye bile gidip oynuyorum :)) :)) tavsiye ederim, oynayan varsada beraber ortak klan oluşturabiliriz, bu ptc'den felan kazandığımız paralarlada nakit yükleriz karakter satın alırız felan :P:P

ElisaMcCline

Forumda herkesi açacak bir oyun olsa süper olurdu tabii ki :)