Online oyun oynayan var mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mayıs 2011, 18:06:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Elimde 1 adet DOTA 2 var hediyelik olarak, Steam göndermiş bugün. Oynamadım epeydir beta süreci bitti mi emin değilim ama Steam durduk yere $30'lık oyun göndermez muhtemelen betadır. İsteyen varsa gönderebilirim Steam inventory üzerinden :) 

Metilli

Alıntı yapılan: regortaz - 20 Ekim 2012, 21:18:57
Elimde 1 adet DOTA 2 var hediyelik olarak, Steam göndermiş bugün. Oynamadım epeydir beta süreci bitti mi emin değilim ama Steam durduk yere $30'lık oyun göndermez muhtemelen betadır. İsteyen varsa gönderebilirim Steam inventory üzerinden :)

Aynen steam dün gece banada yolladı dota2 fazladan davet. Eğer isteyen olursa bende yollayabilirim :)
Ve hala beta olması lazım ben 3 gün önce oynamıştım 1 el. 3 güne patch gelmemiştir diye düşünüyorum :)
Arkadaşlarım hala oynadığına göre betadır ayrıca :)

ElisaMcCline

Combat Arms Europe Geri Dönen Kardeşler Promosyonu

Daha önce üye olmuş olan arkadaşımız varsa bilgisi olsun.

geçtiğimiz 2 ay içinde online olmamış üyelere bir promo ile çağrı yapılıyor.
31 Ekim - 13 Kasım tarihleri arasında tekrar online olacaklara, 13 Kasıma kadar geçerli ve 15.000NX (yanlış hatırmamıyorsan 15$ değerindeydi)
değerinde bir paket hediye edilecekmiş.
Bu zaman zarfında kullanmayacaklar boşuna gelmesşn diyorlar.. :) 13 Kasımda verilen paket kullanım dışı olacakmış.

regortaz

Online oyun değil ama Magic the Gathering oynayan var mı hiç aramızda? Yeni keşfettim sayılır, bilmeyen arkadaşlar için bir tür kart oyunu. Bilgisayarda oynadığınız role play oyunlarının kartla oynanan versiyonu, yaratıklar, artifactler, büyüler vs. var. Oldukça hoşuma gitti, bilgisayar oyunu sayesinde tanıştım bu MTG'yle :)

İsteyenler şu adresten demosunu indirebilir:
http://store.steampowered.com/app/97330/

İzmir'de kart satan ve friday night magic gibi event düzenleyen dükkan bilen varsa paylaşırsa sevinirim :)

regortaz

İki tane daha DOTA 2 davetiyesi vardır elimde, duyrulur :) Öncekiler forum dışından gönderilmişti.

Edit: Tükendi.

bilge8408

Ciddi ciddi ayrı bir konu açmayı düşünmeye başladım :)
4. ödeme (58.65 euro);
[IMG]http://i1162.photobucket.com/albums/q540/bilge8408/4oumldeme.jpg[/img]

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Tebrikler Bilge,

Açmadığın kabahat zaten :D
Hem ödeme, hem de tanıtım konusu bile açılabilir.. Ödemelerin gayet güzel bence...
Henüz denemeyenler için de tam olarak neyin nasıl yapıldığı konuları da açıklayıcı olur aslında.
Eminim merak eden çoktur.

bekeli

Hayırlı olsun ödemeniz ;) Oyun oynayarak mı kazandınız bu parayı :) Konuya çok uzağım harbiden şaşırdım kanıtı görünce. Baştan okuyayım bi ara bu konuyu..

moonisblack

paragon level ını öğrenebilirmiyiz bilge hocam :)
ayrıca hangi act ta
inferno lvl kaçta  (d)