AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pathfinder

5 günlük deneyimden sonra yapmış olduğum 30 günlük yatırım;

İlk günün karı anında hesabıma yansıdı. Bunu ister çekebilir isterseniz tekrar yatırabilirsiniz. Bol kazançlar herkese.

2. ödememi ödeme sayfasına ekledim.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/agrarian-benefit-odeme-kanitlari/new/#new

polat33

Alıntı yapılan: teober - 03 Şubat 2017, 12:46:13
polat kivre ben üçgündür ödeme alıyorum sitenin bıraktığı intiba güvenilir uzun süre gideceği yönün de ,hayırlısı bakalım ama nasıl payşacağım dekontları

Ekrandan ekran görüntüsünü alıp (klavyedeki rint screen ,veya (prn scr) tuşu ile) paintte kessiyorum ben, sonra o resmi genelde resmim.net yada hizliresim.com a yükleyip verdiği linki burda paylaşıyorum.

bunu yapamazsan günlük sadece aldığını yazmanda yeterlidir, amaç sitein ödeme yaptığını teyit etmek ve girecek olanlara öncü olmak zaten, Atif üye sayımız az daha çoğaldığında Whatsapp grubu kurmayı düşünüyorum yakında ;)

polat33

Alıntı yapılan: pathfinder - 03 Şubat 2017, 13:14:36
5 günlük deneyimden sonra yapmış olduğum 30 günlük yatırım;

İlk günün karı anında hesabıma yansıdı. Bunu ister çekebilir isterseniz tekrar yatırabilirsiniz. Bol kazançlar herkese.

2. ödememi ödeme sayfasına ekledim.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/agrarian-benefit-odeme-kanitlari/new/#new

Hayırlı olsun, site ödeme konusunda ve kar katlamak konusunda çok esnek, güzel karlar elde edilebiliyor :)
Bol kazançlar.

pathfinder

Az önce gelene maili paylaşayım.

"Sizinle harika haberler paylaştığımız için mutluyuz: tarım 75 milyar rupid tutarında sübvansiyon desteği aldı! Yenilikçi Tarım Teknolojisi Geliştirme Genel Fonu YARDIM Meclisi listesine girdi ve ortak çabalarımızın aslını kanıtlayan hedeflenen sübvansiyonların% 5'ini kontrol etme hakkına sahip oldu! Daha güçlü büyüyor ve örneğimizi izlemenizi öneriyoruz - Bugün sabah 11'den yarın sabah 11'e kadar  para yatırmış olacak herkes otomatik olarak mevduatın% 3,33'lük bir bonus alıyor."

polat33

Alıntı yapılan: pathfinder - 03 Şubat 2017, 14:09:01
Az önce gelene maili paylaşayım.

"Sizinle harika haberler paylaştığımız için mutluyuz: tarım 75 milyar rupid tutarında sübvansiyon desteği aldı! Yenilikçi Tarım Teknolojisi Geliştirme Genel Fonu YARDIM Meclisi listesine girdi ve ortak çabalarımızın aslını kanıtlayan hedeflenen sübvansiyonların% 5'ini kontrol etme hakkına sahip oldu! Daha güçlü büyüyor ve örneğimizi izlemenizi öneriyoruz - Bugün sabah 11'den yarın sabah 11'e kadar  para yatırmış olacak herkes otomatik olarak mevduatın% 3,33'lük bir bonus alıyor."

Bilgilendirme için Teşekkürler,
Güzel bir haber , Firma sağlam bağlantıları olduğunu her fırsatta belrtiyor ve duyurularını yapıyor, sayfalarında yer alan belgelerin sahte olmadığını belli periyotlarla belli ediyorlar, işlerini ciddi yapıyorlar, bu kadarı bile sitenin uzun süre gideceğini gösteriyor, bu bonus geliride genel olarak verilecek ,yatırım yapmayı düşünenler için güzel bir fırsat, ben kaçırdım, dün ve evvel gün yatırım yaptım, treni kaçırdım, kısmet bugün ve yarın yapacak olanlara, yatırım yapacaklar %3.33 ekstra bonus için acele etsinler bence. güzel para.. :)

polat33

Buygün 3 arkadaşımız daha aramıza katılmıştır,  (hydr)
katılım sağlayan arkadaşlar düşünce ve gelişmelerini bizimle paylaşırsa seviniriz.

UzakDoguLu

Kayıt oldumda min 10$ galıba sizce hangı planı secersek daha karlı oluruz ?

polat33

Alıntı yapılan: UzakDoguLu - 04 Şubat 2017, 00:15:03
Kayıt oldumda min 10$ galıba sizce hangı planı secersek daha karlı oluruz ?

@UzakDoguLu
Öncelikle aramıza hoşgeldin,
Hocam kar oranları aslında birbirine çok yakın , örneğin birinci plan %9 veriyor ayda 6 defa yatırabilirsiniz 5 günden buda örneğin 100 dolarlık yatırımda size ay sonunda 6 defa yatırma çekme ile 45 Dolar kazandırır,
2 ci plan ise aylıktır ve size %150 veriyor, günlük %5, buda 50 dolar eder ve üsttekiine göre 5 dolar fazla olur
3 cü plan ise farklı biraz, min yatırım 55$ , 15 gün için %130 veriyor ayda 2 defa yatırsanız %160 eder toplam kazanç ve 10 dolar fazla kazandırır
burda dikkat edilmesi gereken tek şey 5 ve 15 günlük planlarda günün bitmeden para alamzsın, günün biter toplu paranı çekersin, 2 nolu planda ise paranı günlük alırsın , yani 100 dolarlık yatırım da günlük 5 dolar çekersin 30 günde %150 olur biter.
umarım açıklayabilmişimdir, aklınıza takılan bi şey olursa yazın lütfen.

Not: Ben günlük olsun param cebimde olsun mantığı ile genelde günlük planlara yatırım yaparım, tabi bir tercih meselesidir o ayrı konu.

vidpor

bence plan2 den yatırım yapın günlük çekebilirsiniz benim 50 dolarlık plan2 de yatırımım var şuana kadar sorun yaşamadım payeer ile anında çekim yapıyorum.

UzakDoguLu

Çok iyi açıklamışşsınız teşekkür ederim anladım hayırlı geceler bişey aklıma takılırsa sorarım tekrardan tesekkur ederım.