AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

Alıntı yapılan: vidpor - 04 Şubat 2017, 00:29:23
bence plan2 den yatırım yapın günlük çekebilirsiniz benim 50 dolarlık plan2 de yatırımım var şuana kadar sorun yaşamadım payeer ile anında çekim yapıyorum.

Benimde favorim 2 amma az olsun öz olsun kısa sürede para alayım diyenler 1 i tercih edebilir, bu arada paranın kısa sürede hesaba gelmesi çok güzel oluyor  +1

polat33

Alıntı yapılan: UzakDoguLu - 04 Şubat 2017, 00:33:26
Çok iyi açıklamışşsınız teşekkür ederim anladım hayırlı geceler bişey aklıma takılırsa sorarım tekrardan tesekkur ederım.

Herzaman yardımcı olurum hocam, Sizede hayırlı geceler

safa09

Alıntı yapılan: polat33 - 04 Şubat 2017, 20:57:38
@safa09
Kardeşim aramıza hoşgeldin.  (spk)

Merhaba. Hoşbulduk..
Öncelikle gelirkapısının bir süredir takipcisi ve üyesiyim. Fakat forumdaki ilk mesajım bu konuya nasipmiş..
Siteyi denemek amaçlı referansınızla üye oldum ve 10$ ile ilk yatırımı yaptım bakalım hayırlısı olsun.
Fakat sitede şifre değiştirme bölümünü bir türlü bulamadım. Şifreyi resetlemem gerekti ve şu anda bana sitenin tanımladığı şifre ile giriş yapabiliyorum. Şifre değişimi konusunda bilginiz varsa yardımlarınızı beklerim  :)
İyi akşamlar.. Bol kazançlar..

polat33

Alıntı yapılan: safa09 - 04 Şubat 2017, 22:36:39
Merhaba. Hoşbulduk..
Öncelikle gelirkapısının bir süredir takipcisi ve üyesiyim. Fakat forumdaki ilk mesajım bu konuya nasipmiş..
Siteyi denemek amaçlı referansınızla üye oldum ve 10$ ile ilk yatırımı yaptım bakalım hayırlısı olsun.
Fakat sitede şifre değiştirme bölümünü bir türlü bulamadım. Şifreyi resetlemem gerekti ve şu anda bana sitenin tanımladığı şifre ile giriş yapabiliyorum. Şifre değişimi konusunda bilginiz varsa yardımlarınızı beklerim  :)
İyi akşamlar.. Bol kazançlar..

Ne mutlu bizeki ilk mesajınızı kazandık :)
Şifre konusuna gelirsek, Evet o konuda sıkıntı var sistemde, bunuda belki bir güvenlik unsuru olarak koymamış olabilirler, bunu şu şekilde aşalım beraber, sistemde çıkış yapın ,var olan şifreyi dikkatli bir şekilde büyük harf küşük harfe dikkat ederek not alın, girş kısmında şifreyi unuttum diyin, sonra sizden mail isteyecek link yollayacak, gelen link ile yeni kendi şifrenizi tanımlayın girin.

safa09

Alıntı yapılan: polat33 - 04 Şubat 2017, 22:58:23
Ne mutlu bizeki ilk mesajınızı kazandık :)
Şifre konusuna gelirsek, Evet o konuda sıkıntı var sistemde, bunuda belki bir güvenlik unsuru olarak koymamış olabilirler, bunu şu şekilde aşalım beraber, sistemde çıkış yapın ,var olan şifreyi dikkatli bir şekilde büyük harf küşük harfe dikkat ederek not alın, girş kısmında şifreyi unuttum diyin, sonra sizden mail isteyecek link yollayacak, gelen link ile yeni kendi şifrenizi tanımlayın girin.

Evet dediğiniz gibi yaptığımda şifreyi değiştirebiliyorum fakat sistem bana otomatik bir şifre belirleyip mail ile yolluyor yani şifremi yine ben kendim belirleyemiyorum. Sanırım konuyla ilgili support tan bir mail atmam gerekecek :)

polat33

Alıntı yapılan: safa09 - 04 Şubat 2017, 23:08:12
Evet dediğiniz gibi yaptığımda şifreyi değiştirebiliyorum fakat sistem bana otomatik bir şifre belirleyip mail ile yolluyor yani şifremi yine ben kendim belirleyemiyorum. Sanırım konuyla ilgili support tan bir mail atmam gerekecek :)

Yarın boş bir hesap açıp deneme yapacam, bu arada dediğiniz gibi siz supporttan bir mail atın bende gerekirse yazışırım onlarla, belkide panelden açmayı unutmuşlardır.

msongoren

Merhaba

Alt çekim limiti varmıydı?
0.002067 btc çekmeye çalışıyorum pendinge atıyor.

Sp33d45

Selam polat33 ben altınızdan üye oldum size ulaşabilmek için tel.nr varmıdır

polat33