AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

Alıntı yapılan: erayweb - 27 Ocak 2017, 21:50:22
Sabri Abi Selamlar,

Geçen gün konuştuğumuzdan beri sistem cezbediyor :)

Birşey merak ediyorum bitcoinle yatırım yapmak dahamı mantıklı sence ? yoksa payeer üzerindenmi gitmeli ödemeleri toplayınca buraya yatırım yapmayı planlıyorum.

Bitcoin dalgalı bir kur, şayet yatırımın sürekli bitcoin ise bitcoin yatırımı uygundur, yok eğer ben sabit gelir alayım kafam rahat etsin dersen normal payeer den dolar ilede ödeme yapabilirisin, tercih tamamen senin parayı nasıl değerlendirip kullandığın ile alaklı olacak bu durumda.
ben advcash den yaptım dolar olarak ve şaşmadan hergün sabit %5 alıyorum, bitcoin olsa hergün coin değerine göre değişiklik gösterecek.
bence coin yukarı seyrederken coin ile girmek mantıklı, yok coin yerinde sayıyor veya aşağı eğimliyse dolar daha iyi olur kanaatimce.

polat33

Alıntı yapılan: ibrahimcakic - 27 Ocak 2017, 12:24:50
100dolar yatırım yaptım bakalım nasıl gidecek sistem.

@ibrahimcakic
benim referansım ile girmemişsin ? reflerimde görünmüyorsun hocam ?

ibrahimcakic

Başka bir arkadaşımın referansiyla üye olmuştum daha önce yatırımı yeni yaptim

polat33

Alıntı yapılan: ibrahimcakic - 27 Ocak 2017, 22:41:37
Başka bir arkadaşımın referansiyla üye olmuştum daha önce yatırımı yeni yaptim

Anladım, hayırlı olsun yinede, bol kazançlar dilerim, güzel bir yatırım yaptığını bilmeni isterim :)
aldığın yatırımları bizimle burdan paylaşırsan sevinirim,
hatta refim olan arkadaşlarda aldıklarını burdan yazarsa sevinirim, böylece konumuz güncel ve üstte kalmış olur.

teober

siteye yatırım yapacam ama plan kısmın daki ler rusca bu site ingilizmi rusmu anlamadım?hangi plan hangisi?

polat33

Alıntı yapılan: teober - 28 Ocak 2017, 00:25:15
siteye yatırım yapacam ama plan kısmın daki ler rusca bu site ingilizmi rusmu anlamadım?hangi plan hangisi?

Sitede Ana sayfada ortada daire şeklindeki yer planlar, 3 adet plan var zaten, size göre en uygunu hangisi ise onu seçin, giriş yapıp panelden seçiyorsanız numaraya göre seçin, başında ı - ıı - ııı olan numaraya göre seçin sorun olmaz, o kısım 1 haftadır düzenleme sonrası Rusça oldu ama numaraya göre seçince yatırım sıkıntısız çalışıyor, konumuz da ise plan açıklamaları yer alıyor, kafanıza bir şey takılırsa sorun lütfen.

teober

Alıntı yapılan: polat33 - 28 Ocak 2017, 08:05:48
Sitede Ana sayfada ortada daire şeklindeki yer planlar, 3 adet plan var zaten, size göre en uygunu hangisi ise onu seçin, giriş yapıp panelden seçiyorsanız numaraya göre seçin, başında ı - ıı - ııı olan numaraya göre seçin sorun olmaz, o kısım 1 haftadır düzenleme sonrası Rusça oldu ama numaraya göre seçince yatırım sıkıntısız çalışıyor, konumuz da ise plan açıklamaları yer alıyor, kafanıza bir şey takılırsa sorun lütfen.
Sizce hangi plan daha iyi sanki 15 gunluk yuzde 130 iyi gibi. 30 gunluk yuzde 150 den iyi gibi 30 gunluk sectigimizde 30 gun sonunda mi cekiyoruz

SM-A9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

polat33

Alıntı yapılan: teober - 28 Ocak 2017, 11:29:42
Sizce hangi plan daha iyi sanki 15 gunluk yuzde 130 iyi gibi. 30 gunluk yuzde 150 den iyi gibi 30 gunluk sectigimizde 30 gun sonunda mi cekiyoruz

SM-A9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 2 nolu 30 günlük %50 seçtim, bana göre en iyisi bu, hayır bu pakette parayı güne bölüyor ve 30 parçada veriyor günde %5 olarak , zaten 30 günde %150 oluyor, birinci paket ise 5 günlük ve 5 gün sonunda%109 olarak paranızı çekersiniz, 3 Bolu paket ise 5 günde Bir ödeme yapıyor, ilk sayfada açıkladım okuyun bir daha isterseniz.

pathfinder

Merhaba, ben de refinizle üye oldum ve 5 günlük pakete yatırımımı yaptım.
Benim hesabıma göre $100 lık bir yatırım 30 günde;
1. pakette $54
2. pakette $50
3. pakette $60
getiri sağlıyor.

Eğer $55 üstü yatırım yapılacaksa ve siteye güvenilip bekleme sıkıntı yaratmayacaksa 15 günlük paket iyi duruyor.
Bol kazançlar herkese  ($)

polat33

Alıntı yapılan: pathfinder - 28 Ocak 2017, 15:49:17
Merhaba, ben de refinizle üye oldum ve 5 günlük pakete yatırımımı yaptım.
Benim hesabıma göre $100 lık bir yatırım 30 günde;
1. pakette $54
2. pakette $50
3. pakette $60
getiri sağlıyor.

Eğer $55 üstü yatırım yapılacaksa ve siteye güvenilip bekleme sıkıntı yaratmayacaksa 15 günlük paket iyi duruyor.
Bol kazançlar herkese  ($)

Refimden kaydolduğunuz için teşekkür ederim, öncelikle hayırlı ve bol kazançlar dilerim,
Evet kazanç seviyeleri dediğiniz gibi, ben genelde kazanç sitelerinde günlük almadan yanayım, böylece Allah etmesin fakat olası bir sorunda 3-5 dolar eksik olsun , garanti olsun, ve bu düşünceyle hareket ederek son ana kadar ne almış olursak kar olur mantığındayim.