AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ardaeren

POLAT33 hocam sizin refinizle 2 gün önce başladım... arkadaşımda benim refimle başladı komisyonu yüz de kaç ve ne zaman yansır?

polat33

Komisyon %10 ve anında yansır, fakat, şayet komisyon çekmede problem varsa muhtemelen arkadaşınızın yatırdığı ödeme sitemini tantmamışsınızdır, agrarianda ödenen alandan ref gelirini veriyor, yani arkadaşınız bitcoin ile girdiyse sizinde bitcoin hesabınızı tanımlayıp coin olarak çekmeniz gerekiyor, zaten tanımlıysa anında otomatik hesabınıza gelir.

ardaeren

Polat33 hocam arkadasım  100 dolar yatirdi... Benim hesabimda payeer ve dolar olarak kullaniyorum... Refi olarak görünmeme rağmen komisyonum yansimadi... Ikimizde ilk plana girdik...Sanırım bi yerde yanlışlık yaptık.

vidpor

Alıntı yapılan: ardaeren - 07 Şubat 2017, 20:06:39
Polat33 hocam arkadasım  100 dolar yatirdi... Benim hesabimda payeer ve dolar olarak kullaniyorum... Refi olarak görünmeme rağmen komisyonum yansimadi... Ikimizde ilk plana girdik...Sanırım bi yerde yanlışlık yaptık.

dostum sistem komisyonu otomatik hesabına çekiyor bi geçmişi kontrol et istersen benim refimde yatırım yaptı direk komisyonu payeer hesabıma çekmiş.ref lar kısmında arkadaşının kaydı gözüküyormu?

ardaeren

Payeeri kontrol etmedim... Refler kısmında isim görünüyor... Yarın kontrol edebilirim calışıyorum simdi... Cok sagolun hocam.

scamp

Polat33e msj atmaya çalışıyorum erişiminiz bulunmamaktadır diyor..Polat33 mesajımı gördüğünde özelden yazabilir misin bana sorularım olacak

polat33

@vidpor güzelce açıklamış eline sağlık
@ardaeren ilk ana sayfada da altta size yansıyan bütün ücretleri görebiliyorsunuz, ordan nereye ne gelmiş ne gitmiş belli oluyor veya dahada olmadı üstten hesap hareketlerinden (operations History) yine gelen giden ücretler bellidir.

scamp

Polat33 mesajın geldi fakat cevap da veremiyorum daha bugün açtım hesabı.. Kusura bakmazsın dimi özelden telefon numaranı verirsen watsaptan konuşabiliriz

polat33

Alıntı yapılan: scamp - 07 Şubat 2017, 22:24:18
Polat33e msj atmaya çalışıyorum erişiminiz bulunmamaktadır diyor..Polat33 mesajımı gördüğünde özelden yazabilir misin bana sorularım olacak

Özelden yazdım hocam, yinede cevap yazamazsanız haber verin lütfen

Ramco58

Ödemeler sorunsuz devam ediyor bugün ki ödememi de aldım arkadaşlar ödeme hesaba anında geçiyor bilginize.