Neobux Ref Komisyonu

Başlatan yorkashton, 13 Haziran 2012, 10:03:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yorkashton

neobuxta bi refim golden almıştı ve yatırım ypmıştı beklemede olan komisyonun zamanı geldi. ve cancelled diyo..

refim bi aydır tıklamıyo. ama sonuçta yatırımı yapmış. neden verilmedi komisyonu anlamadımj. acaba banlşandımı hileden. banlansada sonuçta yatırım yapmış adam neden verilmedi anlamadım

regortaz

http://www.neobux.com/forum/?/3/199208/Direct-referralss-commissions-are-enabled/
Alıntı YapThe purchase has to be made using any of our 3 payment processors.
The purchase has to be made in an amount of $10 or higher.
It will be available for purchases of any kind of service except for advertisement services.
The commission will be credited to your main balance 90 days after the purchase.
A commission will be canceled if the respective purchase is reversed for any reason and restored if the reversed purchase is also restored.
A commission won't be credited after the 90 days if the user that made the purchase is not your referral anymore or has his/her account suspended.
A commission won't be processed if the purchased service is under a promotional period or with a temporary discount.

Ya hesabı kapatılmıştır ya da indirimdeyken almıştır golden'ı ;)

yorkashton

ayþe26

dün 60 adet kiralık ref aldım bu reflerden bazıları 1 günde 8 tıklama bazıları 6 tıklama yapıyor daha önce hep 4 tıklayan görmiştim niçin bazıları 8 veya 6 tıklama yapıyor

Metilli

Alıntı yapılan: ayşe26 - 12 Ağustos 2012, 21:11:06
dün 60 adet kiralık ref aldım bu reflerden bazıları 1 günde 8 tıklama bazıları 6 tıklama yapıyor daha önce hep 4 tıklayan görmiştim niçin bazıları 8 veya 6 tıklama yapıyor

Onlar aslında günde 8 veya 6 tıklama yapmıyorlar. Onları ref olarak aldıgında o bir kere tıklıyor bize göre sabah olsun diyelim refe görede aksam oluyor. Ref aksam tıkladı diyelim. Sen aksam bir bakıyorsun aynı ref bir daha tıklamıs. Yani birgün icinde 8 tık gözüküyor. Çünkü refin bulunduğu ülke bir gün geçirmiştir ve restart vakti gelmiştir reklama tıklamak için. O şekilde olmuştur. 6 ortalama olanda aynı sekilde. İlk gün kiraladıgında 8 tıklıyor, ertesi gün ise 4 tıklama yapıyor. Toplam tıklama sayısı 8+4 den 12 yapıyor ve 2 gun gectıgı ıcın Türkiye'de 12/2=6 hesabından 6 kere tıklıyor gibi gözüküyor

ayþe26

selam arkadaşlar benim bir sorum var 100 tane ref satın almıştım 20 gün önce ve şu an 8 günleri kaltı bazı reflerim kendiliğinden değişiyor nedendir acaba avg nin yanındaki bütün kilitlerde kilitli

enderege

Alıntı yapılan: ayşe26 - 25 Ağustos 2012, 18:45:06
selam arkadaşlar benim bir sorum var 100 tane ref satın almıştım 20 gün önce ve şu an 8 günleri kaltı bazı reflerim kendiliğinden değişiyor nedendir acaba avg nin yanındaki bütün kilitlerde kilitli

14 gün boyunca tıklamayan ref otomatik değişir.  Bundan olabilir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

moonisblack

kilitlemene rağmen değiştiriyorsa reflerini fernando herkese yapmaz o kıyağı  (d)

ayþe26

Alıntı yapılan: moonisblack - 25 Ağustos 2012, 19:31:39
kilitlemene rağmen değiştiriyorsa reflerini fernando herkese yapmaz o kıyağı  (d)

Fermando kim oluyor neonun sahibimi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ayşe26 - 25 Ağustos 2012, 21:53:18
Fermando kim oluyor neonun sahibimi

Evet neobux admini...

ama bir yanlışınız olmasın.. kilitlenmiş refler kendiliğinden değişmez.