Agrarian-benefit.com Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan polat33, 17 Ocak 2017, 11:47:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

AGRARİAN ÖDÜYOR , BİZ PARALANIYORUZ (dns)

KAZANMAYA DEVAM ($$) ($$)
[spoiler]  [/spoiler]

polat33

AGRARİAN İLE PARALAN :g 

[spoiler][/spoiler] 

polat33

ÇOK SAĞLAM BİR ÇEKİM DAHA  (dns)

135 DOLAR ,KAZANMAYA DEVAM ($$) ($$)
[spoiler]  [/spoiler]

polat33

BİRİKEN ÖDEME KANITLARINI TEK TEK KOYALIM  (dns)

[spoiler] [/spoiler]

polat33

BİRİKEN ÖDEME KANITLARINI TEK TEK KOYALIM  (dns)

[spoiler][/spoiler] 

polat33

AGRARİAN ÖDÜYOR , BİZ KAZANIYORUZ (dns)

[spoiler][/spoiler] 

kubizeh

Bu ne ya. polat33 den başka ilgilenen yok galiba bu sistemle. Bu durum bile hiç güven vermedi bana.  tek kişinin büyük bir telaşla (öyle algılanıyor bence) sürekli ödeme kanıtı paylaşması gerçekten güven zedeleyici.

Sağol ben almayayım.

polat33

Alıntı yapılan: kubizeh - 25 Şubat 2017, 16:57:36
Bu ne ya. polat33 den başka ilgilenen yok galiba bu sistemle. Bu durum bile hiç güven vermedi bana.  tek kişinin büyük bir telaşla (öyle algılanıyor bence) sürekli ödeme kanıtı paylaşması gerçekten güven zedeleyici.

Sağol ben almayayım.

Telaş yok hocam, konumuz fazla değilsede sitemiz son derece kazançlı ve aktif bir şekilde gidiyor, herşey yolunda çok şükür ve güven konusunda şimdilik son derece rahat olabilirsiniz, hatta şayet dilerseniz özelden telefonunuzu verin sizi whatsap grubumuza alayım, göreceksinizki millet orada, ve hep ordan yazışıyor, ve normalde burdan edindiğinizden daha aktif durumdayız, foruma yazın diye rica etmeme rağmen herkes nedense bu konuda sanırım kolay geldiğinden, telefondan, whatsapp dan yana tercihini yapıyor, dolayısıyla en azından burada konuyu aktif tutmak için, sizinde dediğiniz gibi iş başa düşüyor  ;)

Symylmn

[spoiler][/spoiler]

Symylmn

[spoiler][/spoiler]