İthalat yatırım grubu V3(Devrim)

Başlatan ata07, 17 Ocak 2017, 20:29:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yyildizz

RS696495050NL paketi hollandaya geri gönderiliyor galiba.. ptt gibi ABV...

recyclix51

Alıntı yapılan: yyildizz - 18 Mart 2017, 00:26:40
RS696495050NL paketi hollandaya geri gönderiliyor galiba.. ptt gibi ABV...

Bende de 2 paket için aynı durum söz konusu oldu

tyriaeum

...cevabı kendim buldum...

mahmutabi

@ata07 iki gündür ortada yoksun hocam , iyi misin durum nedir??? Mesaj kutusu dolu, whatsapp da yoksun...

ata07

Arkadaşlar merhaba whatsapp üzerinden de görüştüğümüz arkadaşlarımız vardı 2 gündür telefonum kapalıydı şimdi idareten bir telefon bulabilmiştim en son perşembe gecesi hastanedeyim demiştim 2 gündür telefonum kapalı endişelenecek bir şey yok biraz bağlantısız konular ama durumlar canımı çok sıktı karşı taraf ile tüm bağlantıyı kurduğumuz telefon gece birden durduk yere bir kapandı bir dahada açılmadı 3 apple servisine götürdüm bugün çok önemli diye daha bu telefonda arıza ile gelen olmadı diyor hepsi bir an önce telefondaki bilgilere ulaşmamız gerekiyor bir tanıdık aracılığı ile pazartesi vereceğim içeriği farklı bir apple cihaza icloud üzerinden aktarmaya çalışacağım. Yani kimse endişelenmesin bende bir şey yok diğer konuya gelecek olursak benim açımdan büyük zarar yaratabilir ama grup için 3-4 günlük gecikmeler yaşatacak çünkü neyin ne olduğu tüm bağlantılarımız o hesapta kayıtlı o yüzden size benden kaynaklanmasada çok özür diliyorum arkadaşlar lütfen forumdan ÖM ile ulaşınız.

tyriaeum

Yatırım yapmayı düşünüyorum hocam. :) Özel mesaj beklemekteyim.

Extraloob

Alıntı yapılan: ata07 - 18 Mart 2017, 20:08:28
Arkadaşlar merhaba whatsapp üzerinden de görüştüğümüz arkadaşlarımız vardı 2 gündür telefonum kapalıydı şimdi idareten bir telefon bulabilmiştim en son perşembe gecesi hastanedeyim demiştim 2 gündür telefonum kapalı endişelenecek bir şey yok biraz bağlantısız konular ama durumlar canımı çok sıktı karşı taraf ile tüm bağlantıyı kurduğumuz telefon gece birden durduk yere bir kapandı bir dahada açılmadı 3 apple servisine götürdüm bugün çok önemli diye daha bu telefonda arıza ile gelen olmadı diyor hepsi bir an önce telefondaki bilgilere ulaşmamız gerekiyor bir tanıdık aracılığı ile pazartesi vereceğim içeriği farklı bir apple cihaza icloud üzerinden aktarmaya çalışacağım. Yani kimse endişelenmesin bende bir şey yok diğer konuya gelecek olursak benim açımdan büyük zarar yaratabilir ama grup için 3-4 günlük gecikmeler yaşatacak çünkü neyin ne olduğu tüm bağlantılarımız o hesapta kayıtlı o yüzden size benden kaynaklanmasada çok özür diliyorum arkadaşlar lütfen forumdan ÖM ile ulaşınız.
Hocam geçmiş olsun öncelikle o zaman bana gelen 2 paketi size yönlendireyim mi ? Yoksa bekleteyim mı sizin durumumuzun düzelmesi için ? @ata_07

yyildizz

Beni ilgilendirmez hastane falan.
Ben paramı isterisdfasdfasdg...

Şaka şaka :)

Geçmiş olsun patron. Acil şifalar dileriz.
@ata07

bandanar

Extraloob

Bana gelen 2 paketi kargoların bugün gönderdim size. Ptt Kargo numarası KP01911736125  @ata07