İthalat yatırım grubu V3(Devrim)

Başlatan ata07, 17 Ocak 2017, 20:29:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seyyah2107

Epeydir grubunuzu takip ediyorum ve açıkçası çoğu kez katılmayı da düşündüm. Öncelikle @ata07 beyi gerçekten tebrik ediyorum. Şimdiye kadar grubunu sorunsuz taşımış olduğunu gözlemledim.
@mahmutabi beyin de güven problemi yok. iletişim kuramadığından ve sizin mücbir sebeblerinizden dolayı ödemesini alması gereken tarihte alamamış ki ben de mahmut beyi haklı görüyorum. Çünkü @ata07 bey teslim aldığı kargoların ödemelerini hep aksatmadan yapan biridir. Bu nedenle de @mahmutabi bey biraz tedirgin olmuş.

İş buraya kadar gelmişken @ata07 beyin sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. Ortada ticari anlaşmazlık var evet . Yine de kargonuzu gönderin @ata07 bey ödemenizi yapsın. Kargonuzu gönderdiğiniz taktirde ödeme alamaz iseniz tekrar yazın size hukuki destek temin etmeye çalışacağım.

ata07

@Extraloob

EFT saatlerinin başlamasıyla birlikte tüm ödemeleriniz hesabınıza gönderilmiştir.

Extraloob

Alıntı yapılan: ata07 - 30 Mart 2017, 10:59:14
@Extraloob

EFT saatlerinin başlamasıyla birlikte tüm ödemeleriniz hesabınıza gönderilmiştir.
Evet ödemem hesabıma gelmiştir. Teşekkürler

Extraloob

O kargocuyu da buldum adı Oktay Özdemir miş.

bileydin

Alıntı yapılan: Extraloob - 03 Nisan 2017, 17:15:50
O kargocuyu da buldum adı Oktay Özdemir miş.

Taktın şu kargocuya  (hydr)

mahmutabi

ata07 ile sorunlar konuşularak halledildi,  ödemeyi de yaptı arkadaşlar, teşekkürler...

yyildizz

yyildizz

Alıntı yapılan: yyildizz - 13 Nisan 2017, 22:26:38
@ata07 hocam; bizim ödeme hala pending??

Paketin gönderilme tarihi: 07 Mart
Şu an tarih : 19 Nisan

Mesaj atıldı mı: evet
Whatsapp mesajı atıldı mı: evet

Ödeme alındı mı: Hayır !!!

Saygılarımla

bileydin

Alıntı yapılan: yyildizz - 19 Nisan 2017, 11:40:15
Paketin gönderilme tarihi: 07 Mart
Şu an tarih : 19 Nisan

Mesaj atıldı mı: evet
Whatsapp mesajı atıldı mı: evet

Ödeme alındı mı: Hayır !!!

Saygılarımla

Kargolarım ulaşınca ben de ödeme talep edeceğim...

bycasper

Bu grubun son durumu nedir acaba? Ben katılıp ürünleri gönderdikten sonra ücretimi almıştım. Alamayan arkadaşlar var mı? Veya Ata ile iletişime geçen var mı?