Klovebux (SCAM)

Başlatan universitely76, 27 Mayıs 2011, 14:35:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

(scm)

Site Adı: klovebux
Tık Değerleri: 0,008/0,0025, 0,009/0,003, 0,009/0,009, 0,01/0,01, 0,02/0,011
Reklam Sayısı: min. 4
Ödeme Limiti: $3
Ödeme Yöntemi ve Süresi: 3$ olunca PayPal, AlertPay ve Liberty Reserve üzerinden anında ödeme
Premium Özellikleri:

SCAM

Site 23 Mayıs'ta açılmış olup, kısa sürede artan üye sayısı ve bir günde yapılan 5 hack saldırısı dolayısıyla (?) server değiştirmek zorunda kalmıştır.
Scprit olarak Zeus sitedir. Vc'nin ilk kullanıcılarının yaptığı gibi vur-kaç yapılmaya müsait bir durumu var.
Ayrıca bugün içinde yapılan yatırımlarda %10 indirim de mevcut.
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Evet arkadaşlar bu sitede gördüğüm vc ruhu :D dolayısıyla rahmetlide gerçekleştiremediğim yatırım planımı burada hayata geçirdim.

Golden ve 100 ref ile bugün upgrade yaptım. Site hakkında fkirlerimiz olması için istatistikleri de buradan paylaşırım.

Herkese bol kazançlar  :)

İstatistikler:

27.05.2011-> Golden + 100 ref

27.05.2011-> ---
28.05.2011-> 249 tık/100 ref - 2,49 Avg
29.05.2011-> 228 tık/100 ref - 2,28 Avg
Şu sıra imzasız'ım...

halisekarakaya

Alıntı yapılan: universitely76 - 27 Mayıs 2011, 17:34:49
Evet arkadaşlar bu sitede gördüğüm vc ruhu :D dolayısıyla rahmetli vc de gerçekleştiremediğim yatırım planımı burada hayata geçirdim.

Golden ve 100 ref ile bugün upragade yaptım. Site hakkında fkirlerimiz olması için istatistikleri de buradan paylaşırım.

Herkese bol kazançlar  :)

Upgrade'in hayırlı olsun genç .Dilerim ki acısını içimizde sakladığımız ,hala unutamadığımız ve acısının sürekli boyut değiştirdiği vcbux üzerinden gerçekleştiremediğin hayallerini klovebux da gerrçekleştirirsin ;D ;D ;D
İçimden bir his Bilal'in  yüreğinin de  onu klovebux da upgrade e götürdüğünü söylüyor :D :D :D
Doğal olarak sanırım sıra bende :D :D :D
Acılarımı unutursam ben de size katılabilirim :D :D :D
Bol kazançlar dilerim,umarım her şey yolunda gider ;D ;D ;D

Mesen

Destek için üye oldum refinle. Zeus site ama girer tıklarız. Gerçi bu akşam eve gidiyorum, finaller bitti nihayet, evde de kotalı internet var galiba onun için birincil sitelere girip tıklayacağım ama arasıra klovebux'a da kaçamak yaparız :-\

enderege

Hayırlı olsun universitely76. Bol kazançlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: halise - 27 Mayıs 2011, 18:37:06

İçimden bir his Bilal'in  yüreğinin de  onu klovebux da upgrade e götürdüğünü söylüyor :D :D :D
Doğal olarak sanırım sıra bende :D :D :D
Acılarımı unutursam ben de size katılabilirim :D :D :D
Bol kazançlar dilerim,umarım her şey yolunda gider ;D ;D ;D

ben hiç prensesimizin hislerini boşa çıkarırmıyım efendim  :D :D :D  gece iitibariyle işlem tamamlanmıştır  ;)
tabiiki gelin sizde ve hep beraber unutalım acılarımızı  :D :D :D  umarım bir miktar yara sarmaya vesiile olur burası  :)

bu arada admin free reklamlarda bir anket başlatmış. konusu bigtimedeki gibi üyelik tipine göre yatırımın belli bir yüzdesinin geri ödenmesiyle ilgiliydi. golden için %170 demiş. benim için makul geldiğinden uygulamaya geçmesiyle ilgili olumlu oy kullandığımı belirtmek isterim. zira bu durum sitenin ömrünün daha fazla olmasına katkı sağlayabilir diye düşünüyorum  ;D

universitely76

Sağolun hocam, desteklerini eksik etmeyen tüm arkadaşlara da teşekkürler  :)

27.05.2011-> üyelik aldığım günden önceki günün tıklarını yapamadığım sebebiyle ref tıkı yok  :(
28.05.2011->  249 tık/ 100 ref - 2,49 Avg  ;)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Ref tıkları gün içerisinde düşükten gelmiş de olsa reset saatine kadar dünkü sayıya yakın bir tık geldi  ;)

29.05.2011->  228 tık/ 100 ref - 2,28 Avg
30.05.2011->  ---  ::)
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Buda göçmüş ;)

(scm)