Taxi-money - Sanal Oyun ( DEVİR KONUSU )

Başlatan sevdayagmu, 19 Ocak 2017, 20:51:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevdayagmu

-:)) -:)) küsmustur .D
%25 ılk bonus gerısını bılmıorum walaha  ???

tuhaf

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 03 Mart 2017, 02:24:43
-:)) -:)) küsmustur .D
%25 ılk bonus gerısını bılmıorum walaha  ???

1000 rubleyede taksi vereceğini vadediyor şimdi bi denicem bonuslar falan ne çıkarsa bahtımıza artık :)
para çekmeyi falan başarabiliriz dimi bunda ? benim hiç gözüm kesmiyor da  :g

sevdayagmu

para cekılıyor sorun yok o konuda rahat ol :D

commandant

Alıntı yapılan: tuhaf - 03 Mart 2017, 02:32:34
1000 rubleyede taksi vereceğini vadediyor şimdi bi denicem bonuslar falan ne çıkarsa bahtımıza artık :)
para çekmeyi falan başarabiliriz dimi bunda ? benim hiç gözüm kesmiyor da  :g

10 dakka önce 1000 ruble cektim sıkıntı yok.

tuhaf

1000 rubleye de taksi veriyor demiştim vermediğini farkettim 1500 ruble yatırdım resmen beni bonusa boğdu  (dns) (dns) (dns)

1500e yüzde 25 + yüzde 20 verdi 2478 ruble  oldu cabası mazda 2 verdi ama şimdi bu parayla napıcam bilmiyorum  çözemedim gitti :DD

sevdayagmu

Alıntı yapılan: tuhaf - 03 Mart 2017, 02:55:22
1000 rubleye de taksi veriyor demiştim vermediğini farkettim 1500 ruble yatırdım resmen beni bonusa boğdu  (dns) (dns) (dns)

1500e yüzde 25 + yüzde 20 verdi 2478 ruble  oldu cabası mazda 2 verdi ama şimdi bu parayla napıcam bilmiyorum  çözemedim gitti :DD
soldakı menuden 3.cuyu tıkla paran kadar araba satın al :D

tuhaf

Sayfayı turkceye çevirince iş ve işçi bulma kurumu dedigi bölümde işlem yapan var mi arkadaşlar ? Varsa biraz anlatabilir mi

Ayrıca depo varmis sanırım nerdedir bu depo ? Üretimim ne kadar üretimime göre kaç saatte dolar bu depo
Mantığı nedir bu işin

commandant

Alıntı yapılan: tuhaf - 03 Mart 2017, 13:02:11
Sayfayı turkceye çevirince iş ve işçi bulma kurumu dedigi bölümde işlem yapan var mi arkadaşlar ? Varsa biraz anlatabilir mi

Ayrıca depo varmis sanırım nerdedir bu depo ? Üretimim ne kadar üretimime göre kaç saatte dolar bu depo
Mantığı nedir bu işin

valla birileri araba kiraya veriyor sen aliyosun suparis aliyosun. Kari bir kismi sana bir kismi ona kaliyo galiba ama emin degilim. Benim garaja yazan yere girersen en altta karın birikir onu tuklarsan kasaya atar yukarda kasalar vardır. Kasaya tıklayıp cekim hesabına parayi aktarman lazım

commandant

yolcu puanı diye bir yer var muhtemelen ödeme puanı gibi bişey olnuş, nasıl kazanılıyor bilen varmı

smbllr424

Alıntı yapılan: commandant - 04 Mart 2017, 09:23:46
yolcu puanı diye bir yer var muhtemelen ödeme puanı gibi bişey olnuş, nasıl kazanılıyor bilen varmı
ödeme puanımı,
ozaman krediyi ödememe hiç gerek yok sistem biter benim için
bende yolcu hesabı şuan 150 ruble
1880 rublelerde kredim var ödenecek
ödeme vaktine kadarta 1300 ruble civarı birikecek
eğer cektirmeyecekse ne gerek var krediyi ödemeye