Clixsense'de nasıl ödeme alıyorsunuz?

Başlatan Akif, 21 Ocak 2017, 01:33:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

memo87

Payza yeniden gelmiş.  (dns)

Bugün talep ettim.

Bakalım ne zaman gelecek  (zopa)

ElisaMcCline

15 Şubat tarihinde yazmışım.
https://www.gelirkapisi.com/clixsense/cekim-konusunda-yardim/msg464505/#msg464505

Yazdığım gün istedim ve Akşam saatlerinde para PAYZA hesabıma geçti.

Daha önce sistemde payza adresi kayıtlı olup, aynı gün ödeme isteyenlerin pek çoğunun ödemesi o gün yattı.
Daha sonraya kalanlar, PAYZA adresini yeni girip ilk ödeme kontrolünü geçmesi gerekenler ve muhtemelen yüklü ödeme talep edenler biraz bekleyecek gibi görünüyor.

lucabrasi

Bugün itibariyle Skrill de ödeme seçeneği olarak eklenmiş. Toloka'dan ve Clixsense'den birikenleri en azından skrillde toplayıp tek seferde çekerek yüksek çekim ücretlerini tek seferde ödemiş olurum.

keremer

Ben de payza ile çekim talebinde bulundum, bir kaç gün içerisinde hesabıma geçti.

blky58

clixsense skrill seçeneğini sundu.Fakat 5.5 euro komisyon uyguluyor.tefeciler.Kullanmak isteyen olursa parasını biriktirdikten sonra çekmesi mantıklı olacaktır.

6489426

Alıntı yapılan: keremer - 22 Şubat 2017, 14:51:25
Ben de payza ile çekim talebinde bulundum, bir kaç gün içerisinde hesabıma geçti.

Payza banka hesabına yollamak için ne kadar komisyon kesiyor biliyor musunuz? Mesela 50 dolar çekmek için ne kadar komisyon vermeli?

Elektronick

Alıntı yapılan: 6489426 - 30 Mart 2017, 22:00:51
Payza banka hesabına yollamak için ne kadar komisyon kesiyor biliyor musunuz? Mesela 50 dolar çekmek için ne kadar komisyon vermeli?
ne kadar çekersen çek 10 küsür tl alıyorlar bence biraz biriktirip çekmek en dogrusu :)

gulara

clixsensede şuan için en iyi ödeme yöntemi payonerr . bunun için clixsense hesabınızda 52 dolar olması lazım  payonere ödemeniz geldiğinde sadece 2 dolar kesinti olup  payonerr hesabınıza 50 dolar geçer . 50 dolar limitte  payonerin bankaya çekim için koyduğu limittir   bu tutar nerdeyse birebir döviz kurundan banka hesabınıza ertesi gün geçer .