Holycashbux (SCAM)

Başlatan ata07, 14 Haziran 2012, 00:03:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ata,

Emrebo arkadaşımızın yatırımını iade edeceğin ile ilgili verdiğin sözler vardı.. Nedir son durum ?
İletişimde misiniz ?

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Ekim 2012, 03:15:55
Ata,

Emrebo arkadaşımızın yatırımını iade edeceğin ile ilgili verdiğin sözler vardı.. Nedir son durum ?
İletişimde misiniz ?

Evet iletişimdeyiz PM gönderdim.

EMREBO

hollycash  ptc sitesinde

yaptığım yatırım   =                                    55€+23€         =78€
                            =                                    40$+15$+10$ =65$

aldığım ödemeler =11,85$+11,85$+24$= 47,70$
                            =11.85€

kalan alacağım     =66.15€
                            =17,30$

alacaklarıma karşılık bana teklif edilen geri ödeme miktarı ise=30$

durum bu şekildedir.

enderege

Ata ödeyeceğini söylemişti, ödemedi mi?  ve 66€ + 17$ a  alacağınıza karşılık 30$ mı  teklif ediyor?  :S
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Hmm, bir yanlış anlaşılma da olabilir..
Ata dispute açılmaması karşılığında yatırımınızı geri iade edeceği konusunda söz vermişti...

Neyse, kendisi geldiğinde bilgi verecektir zaten.

ata07

Holycashbux battı ve Emre bunu göz önünde tutarak bir yatırım yaptı riskliydi ve site fazlasıyla zarar ederek kapandı. Emre üye olurken extra olarak yatırımın hiç bir şekilde iade edilmeyeceğine dair 2 madde onayladı ve tostada ayrıntılı olarak vardı. Açılan disputeleri karşısında dosyam hazır ve şuana kadar hiç bir dispute yi kaybetmedim. Benim yatırım yaptığım sitenin durumu malum. Ödemem gerekmeyen bir şeyi ısrarla ödemek için seferber oldum ve verebilceğim parayıda zorladım ve anca bu rakamda karar kıldım. Elimden gelen hiç bir şey yok. ProfitClicking sözünde durmadı onun maduru olan kişimi sözünde durabilsin ?

enderege

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Ekim 2012, 22:32:08
Holycashbux battı ve Emre bunu göz önünde tutarak bir yatırım yaptı riskliydi ve site fazlasıyla zarar ederek kapandı. Emre üye olurken extra olarak yatırımın hiç bir şekilde iade edilmeyeceğine dair 2 madde onayladı ve tostada ayrıntılı olarak vardı. Açılan disputeleri karşısında dosyam hazır ve şuana kadar hiç bir dispute yi kaybetmedim. Benim yatırım yaptığım sitenin durumu malum. Ödemem gerekmeyen bir şeyi ısrarla ödemek için seferber oldum ve verebilceğim parayıda zorladım ve anca bu rakamda karar kıldım. Elimden gelen hiç bir şey yok. ProfitClicking sözünde durmadı onun maduru olan kişimi sözünde durabilsin ?

Ata, haklı olabilirsin  ama daha önce verdiğin bir söz var. Daha önceki konuşmanız, anlaşmanız nasıl tamda bilmiyorum. Ama disputeden vazgeçilmesi karşılığında yatırımınızı geri vereceğim diye beyanda bulundun mu? Böyle bir söz varsa ben başka birşey demiyorum.

ata07

Alıntı yapılan: ata07 - 14 Eylül 2012, 12:32:51
Bakiyemdeki 24$ ı gönderdim sana zaten anca yatırımını ödiyebilirim her sitede olduğu gibi. Holycashbux bakiyesindeki paranın bir değeri yok. Justbeenpaid sitesinden ödemem gelir gelmez geri kalan kısmınıda eskiden yaptığım ödemeleri çıkartıp yapacağım.

Söz dediğiniz burda yazdığım şeyler. Eskiden Justbeenpaid demişim şimdiki adıyla ProfitClicking bana göre ProfitScaming :g Kendimi zorluyorum ama hiç bi yerden bulamıyorum çıkış yolu bu yazdığım söz ise söz verdim ama restart diyorlar tüm pozisyonlar gidecek. Ben nerden ödeme yapiyim ? ProfitScamingden yatırımımın bir kısmını çıkarsam şükredicem...

enderege

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Ekim 2012, 22:46:38
Kendimi zorluyorum ama hiç bi yerden bulamıyorum çıkış yolu bu yazdığım söz ise söz verdim

İşte olay burada Ata. Bence azar azarda olsa buldukça verebilirsin.  Olaya müdahil olduğum içinde kimse kusura bakmasın. Ata  ile birçok  ortak yanımız olmuştur. Bazı şeylerini sevmeyebilirim ama ticari anlamda severim, dediğini yapmıştır. Alacağını almış, vereceğini vermiştir. Bu nedenle olaya müdahil oldum. Tanıdığım Ata bu işi tatlıya bağlayacaktır.

ElisaMcCline

Ata,
verdiğin söz aşağıda...

Alıntı yapılan: ata07 - 14 Eylül 2012, 12:32:51
Bakiyemdeki 24$ ı gönderdim sana zaten anca yatırımını ödiyebilirim her sitede olduğu gibi. Holycashbux bakiyesindeki paranın bir değeri yok. Justbeenpaid sitesinden ödemem gelir gelmez geri kalan kısmınıda eskiden yaptığım ödemeleri çıkartıp yapacağım.

Tüm bu yazdığın bahaneler o zaman için de geçerliydi. Sen anlaşma yolunu seçtin ve bu konuda bir söz verdin.

Herşey geçtikten sonra disputeyi zaten kazanırdım diyorsun. Madem çok emindin, aç o zaman disputeni deseydin.

JSS den para gelip gelmeyeceği sadece senin sözünü daha çabuk tutup tutmayacağınla ilgili. Oradan para gelmesi senin elini rahatlatır sadece. Emrebo JSS ye yatırım yapmadı.
Ve JSS den alacağınla ilgili değil ödeyeceğin para. kaldı ki yatırım yaptığı site battı ne demek yahu. O senin siten değil mi ?
TOS u kabul etti diyorsun.. TOS senin tos undu, onu geçtin ve istediğinin yapılması karşılığında sözünü verdin.

Sen sözümü tutmayacağım/para ödemeyeceğim dediğinde, herhangi bir dolandırıcıdan ne farkın kalacak. ben en çok bunu merak ediyorum.