Holycashbux (SCAM)

Başlatan ata07, 14 Haziran 2012, 00:03:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Ekim 2012, 13:41:45
Ata,
verdiğin söz aşağıda...

Tüm bu yazdığın bahaneler o zaman için de geçerliydi. Sen anlaşma yolunu seçtin ve bu konuda bir söz verdin.

Herşey geçtikten sonra disputeyi zaten kazanırdım diyorsun. Madem çok emindin, aç o zaman disputeni deseydin.

JSS den para gelip gelmeyeceği sadece senin sözünü daha çabuk tutup tutmayacağınla ilgili. Oradan para gelmesi senin elini rahatlatır sadece. Emrebo JSS ye yatırım yapmadı.
Ve JSS den alacağınla ilgili değil ödeyeceğin para. kaldı ki yatırım yaptığı site battı ne demek yahu. O senin siten değil mi ?
TOS u kabul etti diyorsun.. TOS senin tos undu, onu geçtin ve istediğinin yapılması karşılığında sözünü verdin.

Sen sözümü tutmayacağım/para ödemeyeceğim dediğinde, herhangi bir dolandırıcıdan ne farkın kalacak. ben en çok bunu merak ediyorum.

Burda 2 tane yatırım söz konusu Holycashbux sitesi gelirini hep JSS ye yatırıyor para değerleniyor ve 2 tarafta kazanıyor. JSS den para gelmeyince site battı. JSS restart yapcak yatırım çöpe gidecek. Ben ne yapıyorum ? Canla başla bulup buluşturup hala para göndermeye çalıyorum. Sizse bana gelmiş dolandırıcı diyorsunuz siz önce övgü yağmuruna tuttuğunuz Justbeenpaid'e bakın...

Legit-Networke 3 ortak 45€ yatırmıştık ve sadece 5€ ödedi ? Ne yapiyim adama ? Sen sözünü tutmadın mı diyim. Emre dispute açmıştı hadi tut ki kazandı Paypal bakiyesi 0 hangi parayı alacak ? Şuan hiç bir kredi kartınada bağlı değil olsada ne gibi bi hakkı var ? Dürüst olduğum içinmi bütün bunlar ? Neden bu forumu bırakıp gitmedimde site kapandığından beri adama para göndermeye çalışıyorum ? Dolandırıcı damgası yemek içinmi ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 30 Ekim 2012, 13:52:41
Burda 2 tane yatırım söz konusu Holycashbux sitesi gelirini hep JSS ye yatırıyor para değerleniyor ve 2 tarafta kazanıyor. JSS den para gelmeyince site battı. JSS restart yapcak yatırım çöpe gidecek. Ben ne yapıyorum ? Canla başla bulup buluşturup hala para göndermeye çalıyorum. Sizse bana gelmiş dolandırıcı diyorsunuz siz önce övgü yağmuruna tuttuğunuz Justbeenpaid'e bakın...

Legit-Networke 3 ortak 45€ yatırmıştık ve sadece 5€ ödedi ? Ne yapiyim adama ? Sen sözünü tutmadın mı diyim. Emre dispute açmıştı hadi tut ki kazandı Paypal bakiyesi 0 hangi parayı alacak ? Şuan hiç bir kredi kartınada bağlı değil olsada ne gibi bi hakkı var ? Dürüst olduğum içinmi bütün bunlar ? Neden bu forumu bırakıp gitmedimde site kapandığından beri adama para göndermeye çalışıyorum ? Dolandırıcı damgası yemek içinmi ?

Ata,

Burada dispute açmaması karşılığında yatırımcına yatırımını geri vereceğini söyleyen. bu konuda söz veren sen değil misin ?
Verdiğin sözü tutmanı istiyoruz.
Herhangi bir siteden senin ya da emrebo nun alacağından bahsetmiyoruz. Senin verdiğin sözü tutup tutmayacağını merak ediyoruz.

ElisaMcCline

Yanlış anlamış olma ihtimalimize karşı.... Yazma ihtiyacı hissettim.

Şu anda 30$ verebilirim ile, ben ancak 30$ verebilirim gerisine karışmam aynı şeyler de değil.
Biz mi yanlış anlıyoruz bu bilgiyi.. Çünki emrebo bu şekilde vermiş ve sen de itiraz etmemişsin.

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Ekim 2012, 13:57:07
Ata,

Burada dispute açmaması karşılığında yatırımcına yatırımını geri vereceğini söyleyen. bu konuda söz veren sen değil misin ?
Verdiğin sözü tutmanı istiyoruz.
Herhangi bir siteden senin ya da emrebo nun alacağından bahsetmiyoruz. Senin verdiğin sözü tutup tutmayacağını merak ediyoruz.

Kim tahmin edebilirdi JSS nin restart yapacağını kazançları yarıya düşüreceğini ve 1 ayda anca ödeme yapacağını ? Emre örnek veriyorum 100$ yatırdı bu para direk JSS ye gidiyo sonra JSS allak bullak oluyo site batıyo. Ben bir söz veriyorum sonra sitenin başına ilk cümlemdeki şeyler geliyor. 100$ hatta çok daha fazlası uçuyor. Sözümü tutmak için uğraşıyorum, bir yandan JSS her türlü kuyumuzu kazmak için uğraşıyo yeni saçmalıklar yapıyo bende mahcup düşüyorum. Benim elime emrenin yatırımının 1$ ı geçmedi. JSS ye gitti ordanda kaybolup gidiyor... Tos'da defalarca geri ödeme yoktur yazıyor. Ki elime 5 kuruşu geçmeyen bir para söz konusu ben söz veremden önce bunların olacağını nerden bilebilirim. Ben canla başla Emreye cebimden ordan burdan ödüyorum, hiç elime geçmeyen bir parayı.
Söyleyin şimdi dolandırıcı damgasını hakediyormuyum ben ?

ata07

Burda olay tamamen benim ile Emre arasında. Sizin formunuz olduğu için konu büyük ölçüde sizide ilgilendiriyorsa, söyleyin ve formu terk ediyim. Elime geçmeyen bir parayı bulup buluşturup ödüyorum ve hala üstüme geliyorsunuz.

bekeli

Alıntı yapılan: ata07 - 30 Ekim 2012, 14:05:53
Kim tahmin edebilirdi JSS nin restart yapacağını kazançları yarıya düşüreceğini ve 1 ayda anca ödeme yapacağını ? Emre örnek veriyorum 100$ yatırdı bu para direk JSS ye gidiyo sonra JSS allak bullak oluyo site batıyo. Ben bir söz veriyorum sonra sitenin başına ilk cümlemdeki şeyler geliyor. 100$ hatta çok daha fazlası uçuyor. Sözümü tutmak için uğraşıyorum, bir yandan JSS her türlü kuyumuzu kazmak için uğraşıyo yeni saçmalıklar yapıyo bende mahcup düşüyorum. Benim elime emrenin yatırımının 1$ ı geçmedi. JSS ye gitti ordanda kaybolup gidiyor... Tos'da defalarca geri ödeme yoktur yazıyor. Ki elime 5 kuruşu geçmeyen bir para söz konusu ben söz veremden önce bunların olacağını nerden bilebilirim. Ben canla başla Emreye cebimden ordan burdan ödüyorum, hiç elime geçmeyen bir parayı.
Söyleyin şimdi dolandırıcı damgasını hakediyormuyum ben ?

Ata, yazışmaları takip ettim ancak sessiz kaldım. Kimse sana dolandırıcı demiyor. Sen kendine dedittiriyorsun. JSS'nin batıp batmaması Emre'yi ilgilendirmez. O senin sorunun. Sen yatırımını geri vereceğin sözünü vermişsin. Önemli olan nokta bu. Söylediklerin komik değil mi sence. Örneğin bir adama borç para verdin. Adam parayı alır almaz dönüşü olmayan bir yatırım yaptı veya çaldırdı. Sen borcunu istemez misin. Ya tüh adam iflas etmiş yanlış yere yatırım yapmış neyse almayayım bari mi dersin. Bu nedenle JSS'de paranı kaybetmen senin problemin söz verdiğin adamın problemi değil.

Kimse burada dolandırıcı değil. Ancak iyi niyet sezinlemek istiyoruz sadece.. Geri ödeyeceğini söyleyip belli bir zaman içerisinde buldukça ödersin konu kapanır.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 30 Ekim 2012, 14:10:00
Burda olay tamamen benim ile Emre arasında. Sizin formunuz olduğu için konu büyük ölçüde sizide ilgilendiriyorsa, söyleyin ve formu terk ediyim. Elime geçmeyen bir parayı bulup buluşturup ödüyorum ve hala üstüme geliyorsunuz.

ben önce şuna bir yanıt alayım da, gereksiz gerginlik oluyorsa uzamasın.

Konu beni de ilgilendiriyor, çünki anlaşırken ben aracı oldum size Ata.
yapılan telefon görüşmesini hatırlamıyorum demezsin heralde şimdi burada.

Hatta bana telefonda 30$ üstünde bir rakam olduğunu söylemiştin ama forumda 24$ oldu o rakam.
Yanlış hatırlıyor ya da başka bir acil ödemesi olabilir diye düşünerek dikkate almadım. gayet net hatırlıyorum yani konuşmalarımızı.

ata07

Alıntı yapılan: bekeli - 30 Ekim 2012, 14:14:44
Ata, yazışmaları takip ettim ancak sessiz kaldım. Kimse sana dolandırıcı demiyor. Sen kendine dedittiriyorsun. JSS'nin batıp batmaması Emre'yi ilgilendirmez. O senin sorunun. Sen yatırımını geri vereceğin sözünü vermişsin. Önemli olan nokta bu. Söylediklerin komik değil mi sence. Örneğin bir adama borç para verdin. Adam parayı alır almaz dönüşü olmayan bir yatırım yaptı veya çaldırdı. Sen borcunu istemez misin. Ya tüh adam iflas etmiş yanlış yere yatırım yapmış neyse almayayım bari mi dersin. Bu nedenle JSS'de paranı kaybetmen senin problemin söz verdiğin adamın problemi değil.

Kimse burada dolandırıcı değil. Ancak iyi niyet sezinlemek istiyoruz sadece.. Geri ödeyeceğini söyleyip belli bir zaman içerisinde buldukça ödersin konu kapanır.

Benim açımdan düşünmeyi veya kendinizi benim yerime koymayı deneyin. Ben geçmişi olan ve herkesin güven duyduğu bir siteye yatırım yaptım. Emre de Holycashbux'a yatırım yaptı. Emre daha çok para kazanmak için yatırım yaptı. Bende Emreye parasını ödiyebilmek için JSS ye yatırım yaptım. Ben paramı basıyorum emreye çalışmadan para kazandırmaya çalişiyim ? Bende ProfitClicking'e yatırım yapıyorum. Emre burda para kazanmak için bana yatırım yapıyor ve büyük bir risk almış oluyor. ProfitClicking çok az riskli derken kalkınamayıp batma eşiğine gittiyse. Holycashbux'da neden %100 kazançlı güvenli olsun riskli olmasın ?  Israrla söylüyorum ben bir sürü para kaybederken emrenin parasıda buna dahil. Neden ben riskli pozisyondayım da Emre güvence altında ? Parayı yatırırken varmıydı forumda bizle iletişim içindemiydi ? Site sahibi Romanyadaki dolandırıcı adamlardan biri olsa paypal hesabını kapatıp dispute açmasına bile izin vermeden kaçsa ne olcaktı ? Elime geçmeyen bir parayı ödediğimi tekrarlıyorum. Söz verirken hala PC ile hayal kuran arkadaşlar vardı şuan hepsi sövüyor.

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Ekim 2012, 14:23:17
ben önce şuna bir yanıt alayım da, gereksiz gerginlik oluyorsa uzamasın.

Konu beni de ilgilendiriyor, çünki anlaşırken ben aracı oldum size Ata.
yapılan telefon görüşmesini hatırlamıyorum demezsin heralde şimdi burada.

Hatta bana telefonda 30$ üstünde bir rakam olduğunu söylemiştin ama forumda 24$ oldu o rakam.
Yanlış hatırlıyor ya da başka bir acil ödemesi olabilir diye düşünerek dikkate almadım. gayet net hatırlıyorum yani konuşmalarımızı.

Telefon görüşmesine 24$ var hesabımda hepsini göndericem demiştim gönderdim. Kısa zaman içinde 30$ daha göndericem ve benim için Holycashbux bitmiş olcak. Telefonla konuşurken herşey güllük gülüstanlıktı eski iğrenç site ve kısa sürede gelen ödemeler... Şuan hem cebimizdeki parayı hem zamanımızı aldılar 2 kuruş vercekler onuda 1 aydan önce göndermiyorlar. O zaman söylediklerimle şimdi söylediklerim nasıl bir olsun ?

bekeli

Evet haklısın Ata. Herhangi bir site batabilir. Paraları alıp kaçabilir. Bu durumda bize de üzerine soğuk su içmek kalır. Buna senin siten de dahil. O da batabilir. Ancak eğer sen site battıktan sonra ödeyeceğim dediysen onu ödemelisin. Sen herhangi bir dolandırıcı Romanyalı Admin değilsin. Ha benim onlardan farkım yok diyorsan o başka. O zaman diyecek bir şey yok.

Biliyoruz ki onlardan farkın var. O zaman sözünü tut, ödemen gerekeni öde. Emre ile haberleşip şu kadar zaman içinde öderim dersin olur biter.

Neyse ben konu dışı kalayım. Sadece vicdanım susmamı engelledi. Yoksa banane der okur geçerdim..

ata07

Alıntı yapılan: bekeli - 30 Ekim 2012, 14:42:07
Evet haklısın Ata. Herhangi bir site batabilir. Paraları alıp kaçabilir. Bu durumda bize de üzerine soğuk su içmek kalır. Buna senin siten de dahil. O da batabilir. Ancak eğer sen site battıktan sonra ödeyeceğim dediysen onu ödemelisin. Sen herhangi bir dolandırıcı Romanyalı Admin değilsin. Ha benim onlardan farkım yok diyorsan o başka. O zaman diyecek bir şey yok.

Biliyoruz ki onlardan farkın var. O zaman sözünü tut, ödemen gerekeni öde. Emre ile haberleşip şu kadar zaman içinde öderim dersin olur biter.

Neyse ben konu dışı kalayım. Sadece vicdanım susmamı engelledi. Yoksa banane der okur geçerdim..

Ben söylemem gerekeni orda söyledim ama kimin aklına gelir ProfitClicking'in bunları yapacağı ben sırf ona güvenerek söyledim. O zamanlar site doğru düzgün çalışmıyordu yine ama bu kadar abartılı dalga geçiyormuşçasına kuyumuzu kazmıyorlardı. Emrenin parasının hiç bir kuruşunu ellemedim JSS bunları yapması gönül rahatlığıyla parasını öderdim. Vicdan açısından hiç bir problemim yok Emre parasını riske attı ve yakmış oldu. Ben bu parayı cebime atmış olsam bana dolandırıcı diyin hırsız diyin her türlü hakareti edin. Ama cebime girmemiş bir parayı ödüyorum vicdanım rahat. Sözümü neden tutamadığımıda açıkladım.