YARDIM

Başlatan bilge8408, 29 Mayıs 2011, 14:32:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

bugun, paypal ile odeme istedim ama odeme sayfasinda hata verdi. Sayfayi tekrar yenileyip tekrar odeme istedigimde hesabim suspend oldu. Sebep olarak Tos 4 (hile yaptigim gerekcesi) e yonlendirdi. Simdi bu konuda ne yapabilirim?? Yeni bir hesap acip eski hesabimla alakali ticket mi atayim yoksa bu sorunu dogrudan anlatabilcegim, yazabilcegim bir yer, adres var mi?? Yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim. Cok can sıkıcı bir durum; boyle durust uyelere de bu yapilcaksa yaziklar olsun diyorum. Bir de basina hic boyle birsey gelmis arkadas var mi??

ucenmi

arkadaşın sorunu çözülsün up

nouma26

Aklıma gelen birşey var ama emin değilim.Neobux reklam yakalama sorunu adı altında açılan konuyla ilgilendiniz mi hiç?

enderege

Aklıma o program geldi şimdi. Acaba bizimde başımıza böyle birşeymi gelecek dedim kendi kendime.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ucenmi

Alıntı yapılan: nouma26 - 29 Mayıs 2011, 15:15:21
Aklıma gelen birşey var ama emin değilim.Neobux reklam yakalama sorunu adı altında açılan konuyla ilgilendiniz mi hiç?

yok arkadaşlar bu arkadaş ilgilenmedi hiç hemen programa yormayın :D

bilge8408

Hayır, ilgilenmedim. Ultimate uyeligim varken o tarz programlarla hesabimi riske atmam zaten.

enderege

Alıntı yapılan: ucenmi - 29 Mayıs 2011, 15:21:23

Bu programdan olsada canın sağolsun. Önemli değil.  ;D

Alıntı yapılan: bilge8408 - 29 Mayıs 2011, 15:24:34
Hayır, ilgilenmedim. Ultimate uyeligim varken o tarz programlarla hesabimi riske atmam zaten.

O zaman aklıma onbux geliyor. ve acaba neo damı ak-kara liste yapmaya,yan yattı çamura battı hesabı yapıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Aramızda bu program ile ilgilenen bildiğim/forumda takip edebildiğim kadarıyla ucenmi ve enderege var. Bilge kullanmamıştı bu programı o yüzden başka bir sebep olmalı  ::)

Ayrıca programı kullanan arkadaşlardan da rica etsek ödeme isteyebilirler mi? Artık bir netleşse şu program, yakalanıyorsa hiç bulaşmayalım, sorun yoksa biz de kullanmaya başlayalım. Özellikle programın yazıcısı Ucenmi kardeş bi cashout istesen diyorum nasıl olur  :D
Şu sıra imzasız'ım...

ucenmi

Alıntı yapılan: enderege - 29 Mayıs 2011, 15:26:44
Alıntı yapılan: ucenmi - 29 Mayıs 2011, 15:21:23

Bu programdan olsada canın sağolsun. Önemli değil.  ;D

Alıntı yapılan: bilge8408 - 29 Mayıs 2011, 15:24:34

O zaman aklıma onbux geliyor. ve acaba neo damı ak-kara liste yapmaya,yan yattı çamura battı hesabı yapıyor.

sağol dostum :D

onbux ne yapmıştıki benmi bilmiyom :D

bilge8408

Alıntı yapılan: universitely76 - 29 Mayıs 2011, 15:27:52
Aramızda bu program ile ilgilenen bildiğim/forumda takip edebildiğim kadarıyla ucenmi ve enderege var. Bilge kullanmamıştı bu programı o yüzden başka bir sebep olmalı  ::)

Ayrıca programı kullanan arkadaşlardan da rica etsek ödeme isteyebilirler mi? Artık bir netleşse şu program, yakalanıyorsa hiç bulaşmayalım, sorun yoksa biz de kullanmaya başlayalım. Özellikle programın yazıcısı Ucenmi kardeş bi cashout istesen diyorum nasıl olur  :D

Hesabimi geri vermezlerse; ben de kullanirim artik:)