YARDIM

Başlatan bilge8408, 29 Mayıs 2011, 14:32:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Aynen bence de çok önemli değil ama arkadaşımızın böyle bir sorunla karşılaşması ilginç.Bölüm 4 tam olarak ne anlatmak istiyor?İngilizcesi iyi olan arkadaşlar acıklarsa belkı sorununuz daha iyi anlaşılır?Anti-cheat ile ilgili birşey yazıyor ama ben tam anlayamadım zayıf ingilizcemle....

ANTI-CHEAT POLICY
4.1.   Each attempt, in any way, to hack into the system will be logged.
4.2.   Sometimes we will warn you, sometimes we will not. In either way, when you request payout, our monitoring system will analyze your actions and take its own actions in return. Normally, attempts to hack the system will result in account termination.
4.3.   We may or may not inform you that your account was terminated. In the first case, we will send you an email. In either case, you will be notified as soon as you try to use any of the services at NeoBux.

ucenmi

Alıntı yapılan: universitely76 - 29 Mayıs 2011, 15:27:52
Aramızda bu program ile ilgilenen bildiğim/forumda takip edebildiğim kadarıyla ucenmi ve enderege var. Bilge kullanmamıştı bu programı o yüzden başka bir sebep olmalı  ::)

Ayrıca programı kullanan arkadaşlardan da rica etsek ödeme isteyebilirler mi? Artık bir netleşse şu program, yakalanıyorsa hiç bulaşmayalım, sorun yoksa biz de kullanmaya başlayalım. Özellikle programın yazıcısı Ucenmi kardeş bi cashout istesen diyorum nasıl olur  :D

az kaldı bir iki güne 2 dolar olur heralde :D
Alıntı yapılan: bilge8408 - 29 Mayıs 2011, 15:29:28
Alıntı yapılan: universitely76 - 29 Mayıs 2011, 15:27:52
Aramızda bu program ile ilgilenen bildiğim/forumda takip edebildiğim kadarıyla ucenmi ve enderege var. Bilge kullanmamıştı bu programı o yüzden başka bir sebep olmalı  ::)

Ayrıca programı kullanan arkadaşlardan da rica etsek ödeme isteyebilirler mi? Artık bir netleşse şu program, yakalanıyorsa hiç bulaşmayalım, sorun yoksa biz de kullanmaya başlayalım. Özellikle programın yazıcısı Ucenmi kardeş bi cashout istesen diyorum nasıl olur  :D

Hesabimi geri vermezlerse; ben de kullanirim artik:)

biz paralarımızı alalım kanıtlıyalım senide bekleriz :D

bilge8408

Alıntı yapılan: nouma26 - 29 Mayıs 2011, 15:31:04
Aynen bence de çok önemli değil ama arkadaşımızın böyle bir sorunla karşılaşması ilginç.Bölüm 4 tam olarak ne anlatmak istiyor?İngilizcesi iyi olan arkadaşlar acıklarsa belkı sorununuz daha iyi anlaşılır?Anti-cheat ile ilgili birşey yazıyor ama ben tam anlayamadım zayıf ingilizcemle....

ANTI-CHEAT POLICY
4.2.   Sometimes we will warn you, sometimes we will not. In either way, when you request payout, our monitoring system will analyze your actions and take its own actions in return. Normally, attempts to hack the system will result in account termination.
4.3.   We may or may not inform you that your account was terminated. In the first case, we will send you an email. In either case, you will be notified as soon as you try to use any of the services at NeoBux.

Neobux un otomatik bir hile algilama sistemi var (cogu ptc sitelerinde oldugu gibi) Bir sekilde sistem beni hile yapmis gibi algiladi ve hesabim suspend oldu.. ip cakismasi felan dicem ama bilmiyorum yani. Sonucta ilk defa boyle birsey geldi basima. Ki bu olay daha onceden de olmus olabilir. Cunku siz hile yapsaniz bile para cekene kadar ne olup bittiginin farkinda olamiyorsunuz.

ucenmi

Alıntı yapılan: bilge8408 - 29 Mayıs 2011, 15:37:12
Alıntı yapılan: nouma26 - 29 Mayıs 2011, 15:31:04

ANTI-CHEAT POLICY

Neobux un otomatik bir hile algilama sistemi var (cogu ptc sitelerinde oldugu gibi) Bir sekilde sistem beni hile yapmis gibi algiladi ve hesabim suspend oldu.. ip cakismasi felan dicem ama bilmiyorum yani. Sonucta ilk defa boyle birsey geldi basima. Ki bu olay daha onceden de olmus olabilir. Cunku siz hile yapsaniz bile para cekene kadar ne olup bittiginin farkinda olamiyorsunuz.

ip çakışması olsa bu uyarıyı vermezdi heralde çünkü bu 4. madde hile programları ile ilgili gözüküyor

yingyang16

@Bilge

Bence yeni bir hesap açman daha büyük karışıklıklara yol açacaktır.Durumunu [email protected] [email protected]  bu adreslerden  mail yolu ile bildirebilirsin :)

Geçmiş olsun :(

bilge8408

Alıntı yapılan: yingyang16 - 29 Mayıs 2011, 16:46:28
@Bilge

Bence yeni bir hesap açman daha büyük karışıklıklara yol açacaktır.Durumunu [email protected] [email protected]  bu adreslerden  mail yolu ile bildirebilirsin :)

Geçmiş olsun :(

Adresler icin tesekkur ederim ; simdi bir tanesine mail atiyorum. Sonucu buraya yazarim gene..
Not: [email protected] cevap vermedi (bu mail adresinden cevap verilmiyor, ticket atin diye bir mail aldim); simdi digerine attim ayni maili

ElisaMcCline

Geçmiş olsun Bilge,
Ben de bilgi veren var mı diye sonuna kadar oluyordum ki, çözmüşsünüz iletişim konusunu :)

İlk ödemenin hata vermesi ve hemen peşinden ikinci ödeme istemiş olman sorun olmuştur. Başka bir sıkıntı olacağını sanmam.
Umarım yakında düşecek ref yoktur, keza çok çabuk dönmüyorlar suspend acc lere.
Ulti olduğunu gözardı etmezler ve çabuk dönerler inşallah. Ama sorun olacağını sanmıyorum, geç de dönseler çözeceklerdir.

Tekrar geçmiş olsun.
Haberdar edersen iyi olur, biz de merak ederiz şimdi.

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Mayıs 2011, 18:38:08
Geçmiş olsun Bilge,
Ben de bilgi veren var mı diye sonuna kadar oluyordum ki, çözmüşsünüz iletişim konusunu :)

İlk ödemenin hata vermesi ve hemen peşinden ikinci ödeme istemiş olman sorun olmuştur. Başka bir sıkıntı olacağını sanmam.
Umarım yakında düşecek ref yoktur, keza çok çabuk dönmüyorlar suspend acc lere.
Ulti olduğunu gözardı etmezler ve çabuk dönerler inşallah. Ama sorun olacağını sanmıyorum, geç de dönseler çözeceklerdir.

Tekrar geçmiş olsun.
Haberdar edersen iyi olur, biz de merak ederiz şimdi.

sagolun, tesekkur ederim. Christopher amca sagolsun 10-15 dk icinde mailime cevap verdi ve hesabim acildi :) Yalnız velakin attigi mesajda ne demek istedigini anlayabilmis degilim. Su sekilde ki "You can try again. I do suggest that you see advertisements correctly to avoid this in the future." seklinde bir mesaj atmis kendileri. Reklamlari duzgun acin demekle ne demek istemis anlayabilmis degilim.. Neyse mutlu son :)

ElisaMcCline

Belirli resim ya da benzeri  materyalleri, mesela scriptleri önleyeceğin bir prog ya da eklenti kullanıyor musun ?
Bir ihtimal ona yordum.. Yoksa bence tekrar iletişime geç.
Hiçbirşey kullanmadığını ve sorun varsa ne olduğunu bilmek istediğini belirt bence. bu ileride de karşına çıkmasın... Yani her ne ise...

Geçmiş olsun, pardon olmuş zaten :D Hadi hayırlı olsun :D

halisekarakaya

Geçmiş olsun ,konuyu baştan okumaya başlatmıştım ve hay aksi gitti gül gibi ulti hesap diye hayıflanırken son mesajınızda sorunun çözüldüğünü öğrendim umarım tekrarı yaşanmaz;D
Pazar pazar gerçekten cansıkıcı olmuş neysek ki size dönüşleri ve sorununuzu çözmeleri  kısa sürmüş ;)
Benim de cliksia da ilk ödeme isteğimde hesabım suspend  olmuştu,ticketıma bile cevap vermediler,site elite olunca beni sanırım maraba buldular diye düşünüp olayı tiye almaktan başka elimden bir şey gelmemişti :D :D :D