YARDIM

Başlatan bilge8408, 29 Mayıs 2011, 14:32:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Yingyang olaya el koymuş :)
Aynen;
Refler bozuluyor uzun zamanda. çok azını tutup, sürekli göndermek lazım refleri.

Bu arada ref salmak da çok keyifliymiş :) Benim avgler 0,85 lerde dolaşıyor :) Dandikleri salıyorum sürekli, %20 civarı ref uzatıyorum bir süredir :)

burakisik82

BEN HESABIMDAN BUGUNE KADAR TOPLAM ODEMEYE BAKIYORUM 4-5 DOLAR OLMUS (HIC PARA CEKMEDIM O PARALARI RENTALDEN REFLERE YEDIRDIM)
NEYSE SU AN HESABBIMDA 0,8-0,9$ VAR VE 8 RENTED VAR KI 2 TANESI 1-2 GUNE GIDICI
YANI HEP ZARAR ETMISIM REFLERDEN BU 4 AYDA :))
HER SEFERINDE REFLER GIDERKEN 0,5 -1 DOLAR CIVARI BISEY KALIYOR VE BENIM GOZUM KORKUYOR 0,001$ REKLAM BASI KAZANCLA NASI 2 DOLAR BIRIKIR DIYE PAT HESAPTAKIYLE REF ALIYORUM
BU DONGU SONSUZA KADAR SURECEK BEN 2 DOLAR PARA BILE CEKEMEDEN MEFTAA OLACAM GIBI GELDI BANA :))

ikarayel

Neo yatırım yapmayanları siteden uzaklaştırmak için bu kısır döngüyü yaratıyor.Yatırım yapıp iyi bir strateji ile kazanç sağlayabilirsin ;) ;)

efebakan

YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED

You have violated our terms of service

2.8. Only one account per computer is allowed to view advertisements

merhaba benimde hesabımı askıya aldılar hiç bir başka hesaptan girmeme ragmen  geçenlerde de bayrak resmim değişmişti yardımcı olucak ingilizce bir metin yazabilirmisiniz bana acaba emeklerim boşuna gitmesin lütfen yardımlarınızı bekliyorum

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: efebakan - 25 Eylül 2011, 14:35:49

merhaba benimde hesabımı askıya aldılar hiç bir başka hesaptan girmeme ragmen  geçenlerde de bayrak resmim değişmişti yardımcı olucak ingilizce bir metin yazabilirmisiniz bana acaba emeklerim boşuna gitmesin lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Efe, öncelikle bayrak resminin değişmesinin tek sebebi farklıo ülkeye ait bir IP ile neobux a bağlanmış olman.
Bunun sebebini sen bilebilirsin biz değil.... Yazın bu bilgi doğrultusunda olmalı... Kısa ve net...

Ayrıca PM lerini kontrol et cevap yazdım.... Uzun kalmayacağım... ;)

efebakan

Alıntı yapılan: bilge8408 - 29 Mayıs 2011, 14:32:36
bugun, paypal ile odeme istedim ama odeme sayfasinda hata verdi. Sayfayi tekrar yenileyip tekrar odeme istedigimde hesabim suspend oldu. Sebep olarak Tos 4 (hile yaptigim gerekcesi) e yonlendirdi. Simdi bu konuda ne yapabilirim?? Yeni bir hesap acip eski hesabimla alakali ticket mi atayim yoksa bu sorunu dogrudan anlatabilcegim, yazabilcegim bir yer, adres var mi?? Yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim. Cok can sıkıcı bir durum; boyle durust uyelere de bu yapilcaksa yaziklar olsun diyorum. Bir de basina hic boyle birsey gelmis arkadas var mi??

merhaba benimde hesabımı kapattılar ticket gönderdim acaba sizin ne kadar sürede sorununuzu çözdüler

universitely76

Neo'ya genelde tarayıcımda kayıtlı olan çerezlerden dolayı login durumu olmadan direk giriş yapıyorum. Ancak bugünkü reklamlarda sorun olunca çerezlerden kaynaklı olabileceğini düşünerek çerezleri temizledim. Şimdi giriş yapmak için bilgileri yazıp "send" diyorum; hesabıma giriş yerine tekrar anasayfaya dönüyor  :) bir kaç kere aynı şekilde deedim yine olmadı.

Neo'da sıkıldı heralde benden :D yatırım yok iş güç yok, aylak aylak tıklayacaksan girmene izin vermem diyo :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 31 Ekim 2011, 17:19:21
Neo'ya genelde tarayıcımda kayıtlı olan çerezlerden dolayı login durumu olmadan direk giriş yapıyorum. Ancak bugünkü reklamlarda sorun olunca çerezlerden kaynaklı olabileceğini düşünerek çerezleri temizledim. Şimdi giriş yapmak için bilgileri yazıp "send" diyorum; hesabıma giriş yerine tekrar anasayfaya dönüyor  :) bir kaç kere aynı şekilde deedim yine olmadı.

Neo'da sıkıldı heralde benden :D yatırım yok iş güç yok, aylak aylak tıklayacaksan girmene izin vermem diyo :D
Daha sonra tekrar denedin mi ?
Yoğun bir zamansa olabilir.
Browser ını tamamen kapatıp açmış olmak işe yarayabilir.. Olmadı IP değiştirmeyi deneyebilirsin :)

universitely76

Açıkçası pek fazla uğraşmadım bunun üzerine... zaten rolantide takıldığımdan bir de neo'nun nazını çekemem şimdi, yarın tekrar bakarım oldu oldu; olmadı canı bilir  8)
Şu sıra imzasız'ım...