File.Army - Resim Yükleyerek Para Kazanma

Başlatan tolbab, 26 Ocak 2017, 21:29:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

Alıntı yapılan: Exael - 27 Ocak 2017, 01:49:15
@djsugar  o kutucuga bitcoin adresinimi yazıyoruz??
bitcoinwallet.com'a  üye olup ordaki kullanıcı adını yazıyorsun

Exael

Alıntı yapılan: djsugar - 27 Ocak 2017, 01:51:08
bitcoinwallet.com'a  üye olup ordaki kullanıcı adını yazıyorsun

çok teşekkür ederim bilgi için  :y

tunç

sayfa görüntülenmesi 22 satoshi, beğenme 1100 satoshi, takip 2200 satoshi. tabi bu corporal seviyesinde. ayrıca her bir kişinin günde 1 takip 2 beğeni ve 5 sayfa görüntüleme hakkı var. bundan sonra yaptıkları karşı tarafa bitcoin kazandırmaz.

tolbab

Konuyu ben açtım ama bendan daha tecrübeli arkadaşlar var bu site için.
Ben takipçi kazandıkça ve resimlerim beğenildikçe satoshi kazanamıyorum sadece görüntülemede satoshi kazanıyorum.
Bunun nedeni nedir acaba bilgisi olan var mı?

tunç

Alıntı yapılan: tolbab - 27 Ocak 2017, 15:44:06
Konuyu ben açtım ama bendan daha tecrübeli arkadaşlar var bu site için.
Ben takipçi kazandıkça ve resimlerim beğenildikçe satoshi kazanamıyorum sadece görüntülemede satoshi kazanıyorum.
Bunun nedeni nedir acaba bilgisi olan var mı?
bir yukarıdaki postta nedenini yazdım. o yüzden gelmiyor

Exael

tunç

bi anlık gitti geldi şimdi tekrar gitti

edit: geldi sıkıntı yok

tolbab

Yüklediğimiz resimlerin linklerini trafficexchange sitelerine eklesek acaba ban yer miyim?

Bu konuda tam bir yazı göremedim sitede.

Eğer bilgisi olan varsa yada gören varsa söyleyebilirse sevinirim.

oguz2015

arkadaşlar sitenin ( file.army/sgocmez2008)  kurucusu Price kullanıcı adı ile sitede. arkadaşlar sitede kazanç sistemi şu şekilde siz arkadaşlarınızın fotoğraflarını görüntüleyerek beğenerek takip ederek kazanamıyorsunuz. bitcoin kazanmak için kaliteli resimler paylaşın. bu grubada katılabilir resimlerinizi buraya atabilirsiniz. https://www.facebook.com/groups/1846987678900907/?fref=ts

Ebubekir68ki

Arkadaşlar benden size bi tavsiye jingling aslı meşhur programı indiriyoruz. 5 tane foto linkimizi ekliyoruz. Ve gelsin bitcoinler. Ben 5 tane vps serverimde açık tutuyorum. Ve günde 250k satoshi kazanıyorum.