Getmyads Hesabı satılık

Başlatan yasa81, 01 Şubat 2017, 12:44:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasa81

Arkadaşlar 72 jetonlu 230 dolar nakit birikimli getmyads hesabımı 9000 tl. ye satıyorum.

strenergy

Konu Ürün ve Hesap Alışverişi alanına taşınmıştır. İletişim bilgisi silinmiştir. PM ile iletişim kurmalısınız  :y
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

kaandemircan

sizin bilgileriniz mevcut nasıl alınacak sizin bilgiler sizin gmail var şifre değişmesi ile olmaz ki siz nasıl düşünüyorsunuzz

yasa81

tüm bilgiler sorunsuz değişiyor, gma buna izin veriyor, bende bir başkasından almıştım zaten hesabı

Neha27

Alıntı yapılan: kaandemircan - 01 Şubat 2017, 13:13:53
sizin bilgileriniz mevcut nasıl alınacak sizin bilgiler sizin gmail var şifre değişmesi ile olmaz ki siz nasıl düşünüyorsunuzz
sadece o degil getmyads e maıl atsa dese bılgılerımı unuttum dıye cunku sıstem onun kımlıgıyle dogrulanmıs vs vs

yasa81

Hesap bilgilerinin hepsi sorunsuz değişiyor. Eğerki değişmezse paramızı vermeyin

yasa81

Ayrıca kimlik bilgilerinden bazıları değiştiğinde kimlik onayı düşer ve yeniden kimlik onayı ister. İşte o zaman da sistemi satın alan kişi kendi kimliğini sisteme tanıtır ve onaylatır. Böylece hesabın onaylı sahibi kendisi olur

Tasarimix

Alıntı yapılan: yasa81 - 01 Şubat 2017, 12:44:18
Arkadaşlar 72 jetonlu 230 dolar nakit birikimli getmyads hesabımı 9000 tl. ye satıyorum.

bana ulaşabilir misin ciddi alıcıyım.

Tasarimix

Mail adresi değiştirilemiyor

necati

Alıntı yapılan: yasa81 - 01 Şubat 2017, 12:44:18
65 jeton lu 3000 bırakıyorum bunu al sat ciddiyim